Lichtpuntje voor SBS 6: Mannen van Taal in top 15

Een lichtpuntje voor SBS 6. De zender zette donderdagavond een voor die zender prima 653.000 kijkers (11 procent) neer met de nieuwe show De Mannen van Taal, ondanks presentatrice Kim-Lian van der Meij. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Mannen van Taal haalde zelfs de kijkcijfer top 15 en dat is vrij zeldzaam voor een programma dat prime time wordt uitgezonden op SBS 6. De zender kan dus gerust van een nieuw succes in het uitzendschema spreken.

De Mannen van Taal is min of meer de opvolger van Lekker Nederlands, waarin Van der Meij ook al samenwerkte met de duo’s Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven.

Wat is het verschil eigenlijk met dat programma? “Dat was meer één bak muziek”, legt Van de Ven uit in De Telegraaf. “Nu draait het vooral om taal en is er extra tijd om onderling te klooien.”

Al met al was SBS 6 dankzij De Mannen van Taal de nummer drie op prime time. Het programma erna, Komt Een Man Bij De Dokter, deed het met 549.000 kijkers (11 procent) ook prima.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen