Tina Nijkamp pleit voor terugkeer Humberto Tan

Het is maar goed dat Tina Nijkamp tegenwoordig koningshuisdeskundige is van 5 Uur Live. De voormalig zenderbaas van SBS 6 pleit namelijk voor de terugkeer van Humberto Tan bij RTL Late Night. Dat gaf ze maandagavond aan in De Wereld Draait Door. Nijkamp zou het super leuk vinden als we na de zomer weer kunnen kijken naar Tan. “Ik vind zelf dat Humberto Tan te snel is afgeschreven. Ik zou hem heel graag terugzien, samen met Luuk Ikink. Dat is wel een voorwaarde.”

Ikink zou de presentatie van RTL Boulevard dan weer moeten opgeven voor zijn blokje van twee minuten in RTL Late Night. “Dat is een gouden duo. Daarna is het ingestort. Toen zij samen waren stond er echt een topprogramma met goede kijkcijfers en een heerlijke dynamiek. Perfect eigenlijk.”

RTL Late Night onder Tan was zo volstrekt kritiekloos dat het niet om aan te gluren was. Onder Huys werd het allemaal nóg erger. Hij is maandag per direct van de buis gehaald. “Nee, ik ben niet verrast. Iedereen zag denk ik wel aankomen dat dit ging gebeuren en ik ben blij voor Twan dat hij nu uit zijn lijden wordt verlost.”

Het past totaal niet bij hem dit programma. Hij en RTL zijn geen gelukkige combinatie. Hij heeft andere interesses dan wat de RTL 4-kijker leuk vindt.”

Waar pleiten de andere mensen in de media voor? Tv-recensent Arjen Fortuin van NRC tipte Paul de Leeuw al en Angela de Jong roept de hele tijd de naam van Beau van Erven Dorens. Dat vindt Albert Verlinde ook de beste optie: “Dat zou iedereen willen, maar wil Beau het nog wel?”

6 Inside-ster Barbara Barend gaat ook voor Beau: “Toen hij Humberto Tan verving heeft hij laten zien dat hij dit kan en ik denk dat hij klaarstaat.

En Jochem van Gelder: “Inmiddels is duidelijk dat je het met vakmanschap niet redt bij ⁦‪RTL Late Night‬⁩. De gunfactor is vele malen belangrijker. Dan blijft er dus maar een geschikte kandidaat over… Beau van Erven Dorens.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen