Yolanthe houdt mediastop vanwege scheiding Wesley

Tv-ster Yolanthe Sneijder-Cabau houdt voorlopig een pers- en mediastop, omdat ze van Wesley Sneijder gaat scheiden. Dat heeft haar manager Xenia Kasper laten weten. De bekendmaking van hun scheiding is breaking news voor de showmedia. Ze hebben echter geen zin in de roddelpers. “Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop“, luidt de verklaring.

Voor Yolanthe betekent deze media- en persstop dat ze voorlopig niet meer op de buis zal verschijnen. Voor Wesley betekent het dat hij zijn mening over Sylvana Simons de komende tijd binnenskamers houdt.

De geruchten over een op handen zijnde breuk gingen al een tijdje. Yolanthe hield Wesley namelijk heel krampachtig buiten beeld op haar Instagram-account.

Daarover beweerde ze in november zelf: “Wes en ik hebben afgesproken dat ik mijn social media gewoon even focus op mijzelf, omdat er eigenlijk altijd werd gerefereerd aan voetbalvrouw en aan Wesley en aan dit en dat. Je ziet hem heus wel af en toe voorbijkomen, maar heel zeldzaam.

Het koppel deed in 2017 mee aan de Linda de Mol-show The Story of My Life, waarin ze allebei heel oud werden geschminkt. Misschien is Yolanthe daarvan geschrokken.

Wesley en Yolanthe hebben hun scheiding – ze waren acht jaar getrouwd – op een handig moment bekendgemaakt. De Story, Privé en soortgelijke bladen zijn al naar de drukker.

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen