Yolanthe houdt mediastop vanwege scheiding Wesley

Geplaatst op Tue 05 Mar 2019 om 18:05

Tv-ster Yolanthe Sneijder-Cabau houdt voorlopig een pers- en mediastop, omdat ze van Wesley Sneijder gaat scheiden. Dat heeft haar manager Xenia Kasper laten weten. De bekendmaking van hun scheiding is breaking news voor de showmedia. Ze hebben echter geen zin in de roddelpers. “Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop“, luidt de verklaring.

Voor Yolanthe betekent deze media- en persstop dat ze voorlopig niet meer op de buis zal verschijnen. Voor Wesley betekent het dat hij zijn mening over Sylvana Simons de komende tijd binnenskamers houdt.

De geruchten over een op handen zijnde breuk gingen al een tijdje. Yolanthe hield Wesley namelijk heel krampachtig buiten beeld op haar Instagram-account.

Daarover beweerde ze in november zelf: “Wes en ik hebben afgesproken dat ik mijn social media gewoon even focus op mijzelf, omdat er eigenlijk altijd werd gerefereerd aan voetbalvrouw en aan Wesley en aan dit en dat. Je ziet hem heus wel af en toe voorbijkomen, maar heel zeldzaam.

Het koppel deed in 2017 mee aan de Linda de Mol-show The Story of My Life, waarin ze allebei heel oud werden geschminkt. Misschien is Yolanthe daarvan geschrokken.

Wesley en Yolanthe hebben hun scheiding – ze waren acht jaar getrouwd – op een handig moment bekendgemaakt. De Story, Privé en soortgelijke bladen zijn al naar de drukker.

Foto: Talpa
72 Reacties op “Yolanthe houdt mediastop vanwege scheiding Wesley”


 1. Paolo

  Komt in de beste families voor he?
  Smit, Sneijder, …

 2. Ron

  Niki Lauda? Maar zonder gekheid, die komt wel even binnen. Kijk alles kan stuk maar ik dacht dat the seven years itch toch wel ruimschoots voorbij waren.

 3. Caat

  Altijd triest als er kinderen bij betrokken zijn. Dus Wesley heeft nu twee kinderen uit twee huwelijken en begint aan de derde leg en Yolanthe gaat er weer vandoor met het servies.

 4. Shaniquilia vd Put

  So die meid gaat even cashen en dan naar de volgende cashcow nu het lichaam nog redelijk vers is. Lastig hoor, getrouwd zijn met een aftaaiende voetballer die de hele dag thuis zit en niet meer in de aandacht staat. Dat was niet de afspraak!

 5. Rubicon

  6Inside is eerder, ze hebben @Remi in de redactie dus ze moeten nu doorpakken en morgen minstens 180.000 kijkers laten zien. Kom op @Remi nu of nooit….

  18.30 weinig toevoeging van 6Inside. Valt me tegen, benieuwd waar Boulevard meekomt

 6. Donald Dumb

  Ah een bedrag met 2 nullen minder op de rekening van Wesley en Yolanthe gaat scheiden.
  Enge geldgleuf…

 7. Dij Enkletser

  Een Hex van een Ex !!

 8. Godefroy France

  Yolanthe, lekker wijf voor paar keer hollebollen, nooit geweten wat ze kan, zonder geld van anderen?
  Aanstellen is standaard bij de talentlozen, ,,,, maar de kabouter kan de beurs ledigen, jammer voor het kind, ,,, maar die was al gestraft bij de geboorte met zo’n naam.

  Dat wordt janken op de sociale media en bij Engnek ha ha ha

 9. Geert-1949

  Dit huwelijk was gedoemd te mislukken vanaf dag één.

 10. Er ist wieder da

  O, wat zal Wesley zich klein voelen nu…

 11. Trudy

  Een relatie met onze lieve Heer Jezus Christus is voor eeuwig.

 12. Bob

  Die Yolanthe toch. Begon met Thomas Berge, toen Jan Smit, want meer geld en beter voor haar carrière. Toen Wesley, want nog veel meer geld en nog veel beter voor haar carrière. Zou ze de theedoeken, handdoeken en gastendoekjes al ingepakt hebben? Volgende week de moeder van Wesley exclusief bij Shownieuws: “alles is weg”.

 13. Donald Dumb

  Godefroy. Yolanthe is een 0 qua talent die alleen naar een bedrag met zoveel mogelijk nullen kijkt van rijke kerels…

 14. Fris

  het verbaast me niet.

 15. Dij Enkletser

  Haha,
  de foto laat zien wat bijna 9 jaar Huwelijk met sommige mensen doet !!

 16. Fvck

  Wow die foto lijkt wel uit een horrorfilm

 17. aqua

  Nu kan ze in haar blote kont staan wanneer zij zelf wilt.
  De flimpjes van haar spreken boekdelen .

 18. Donald Dumb

  Trudy.
  Ja hoor tuurlijk.
  JC is een fictief figuur, ooit verzonnen en in een boek opgeschreven…
  Net als bijv. Harry Potter…

 19. Er ist wieder da

  Rutte zal nog wel een reactie geven, net zoals die balk ellende destijds.

 20. S. Stokvis

  Waarschijnlijk houdt Yolanthe er niet verl aan over hoor, behalve misschien wat alimentatie

 21. COSA NOSTRA

  Zo zie je maar weer iedereen wordt door leugens en bedrog op tv aan het lijntje gehouden van hoe fantastisch ze het allemaal niet hebben! Is natuurlijk weer geen donder van waar. De hypocriete hoer met de tuinkabouter.ALLES VOOR DE CENTEN EN DE MEDIA

 22. Gwendolyn

  @Fvck Foto is ook uit een horrorfilm.

 23. Hermann Boring

  Het is wachtend op een “Alles is Weg!”-filmpje met de moeder van Wesley.

 24. Rick

  Continue zoeken ze de media op (ook als stel) en verkondigen hoe gelukkig ze samen zijn. Nu het niet goed gaat is de media opeens niet meer welkom. Hopelijk worden ze platgestakt door de roddelpers.

 25. aqua

  20 maart is het zover dan gaan we met zijn allen naar het stemburo .
  Let op als je stemt op de VVD,D66,CU of CDA dat ze wel een greep nemen in je portemonnee de lasten worden torenhoog..

 26. Ovj

  Slim, net voor het zwarte gat dreigt. Cashen op het hoogtepunt. Afgekeken van Sylvie.

 27. toxilogic

  Yolante de starfucker, Wesley geen star meer, dumpen die sukkel, maar wel een bak geld graag. En op naar de volgende sukkel….

 28. Bart

  Ja daar gaan we weer. Alles werkelijk alles moet deze vrouw met de wereld delen. Alsof het er iets toe doet maar als ze in scheiding ligt dan houd ze de deur voor de media dicht. Het wordt tijd dat bladen en tv programma’s stoppen met aandacht geven aan vrouwen als Yolanthe en Silvie.

 29. Bart

  Ja daar gaan we weer. Alles werkelijk alles moet deze vrouw met de wereld delen. Alsof het er iets toe doet maar als ze in scheiding ligt dan houd ze de deur voor de media dicht. Het wordt tijd dat bladen en tv programma’s stoppen met aandacht geven aan vrouwen als Yolanthe en Silvie. Ook al ze zichzelf of iets te verkopen hebben.

 30. serbelanda

  Wat heeft Sylvana hier mee te maken? Proberen leuk te zijn die reln*chten van Mediacourant. 🤭

 31. LLRV

  Onvoorstelbaar, alle uitwerpselen uit hun derrière moeten BN’ers tot geld maken en via de MEDIA in de openbaarheid gooien. Tot, ja tot ze iets negatiefs te melden hebben. Dan moet iedereen natuurlijk begrijpen dat men RESPECT moet hebben voor hun privé leven. Wedden dat ze NA hun scheiding weer elke natte wind op social media zetten en de roddelbladen bellen? BN’ers, het zijn echt schijnheilige idioten, sorry!

 32. MENEER West

  @ Aqua Wat dacht je van FVD ? Een soort horrorfilm waar de eentreekaartjes
  in de voorverkoop al een succes is . Maar het succes zal gauw afgelopen zijn als de kiezer de wolf in schaapskleren ondekt
  we worden met huid en haar opgegeten door de wolf

  De verrzorging staat wordt afgebroken , en je mag alles zelf betalen
  Als je de ware aard van de FVD kent , nou dan is het kabinet Rutte zo slecht nog niet !

 33. zorro

  Als je goed zoekt op internet dan vind je pikante filmpjes van yolanthe.

 34. Rollins

  Het is en blijft een tweespalt; enerzijds gun je niemand verdriet dat iedereen aan ziet komen. Anderzijds: bij Knoop In Je Zakdoek wist je ook wat je te zien kreeg.
  .
  Het is geen hogere wiskunde om minder behepten te zien falen. Je gunt ze alleen – tegen beter weten in – meer stabiliteit.

 35. Edwin M

  Ik had voor een normale foto gekozen. Je kunt van die 2 zeggen wat je wil, maar lelijk zijn ze zeker niet.

 36. Mike

  Wesley kan zich schrap zetten. Nu gaat ze hem compleet leegtrekken. Daar was het vanaf dag 1 al om te doen. Yolanthe is echt een van de ergste vrouwen uit de Nederlandse showbizz. Kan niks, maar heeft een ego van hier tot Tokio. Deze sluwe vos slijpt haar nagels.

 37. liefkleinhertje

  Wie ze kind Xess Xava noemt is helemaal lijp.
  Van deze 2 lijpe walg vogels met die werkelijk over kleffe bruiloft van ze kan je weinig normaals verwachten daarom is het beter dat ze het bij 1 kind hebben gehouden.
  Het is al zielig genoeg voor die ene dat ie overal heen moest als dat nog een andere moest overkomen is dat de zieligheid voorbij.

 38. K

  Oei…in gemeenschap van goederen getrouwd…zij kwam uit een eerdere relatie met een blender en keukenrolhouder en damast tafelkleed …Jan Smit lacht zich rot. ….hij is er relatief goedkoop uitgekomen…Wesley gaat de hoofdprijs betalen.

 39. Fris

  @Bart…. zou fijn zijn.

  Nu zal ze Marcel Boekhoorn van zus proberen af te pikken.

 40. Sandertje

  Hoe gaat het nu verder met: https://www.xaxarestaurant.com/#restaurant

 41. ano@niem.nl

  De oude blender, dekbed van maxima en alexander, kandelaars, de kaarsen, de gastendoekjes… allemaal op en versleten dus nu kan de familie Cabau die van Wesley inpikken. Wat een geldwolf is die Yolante zeg. Alleen maar een golddigger.

 42. DR,PHIL

  was wel te denken bij die gold digger even op kip laten zetten (wie zegt dat het van Wesley ) en dan zakken vullen hoppa

 43. Kritisch AVRO-lid

  Best wel triest dat dit een item in een acht uur journaal was. Voor de rest mijn complimenten voor Yolanthe die die arme sukkelaars leeg gold digged. Het is heel simpel. Mannen willen sex met mooie vrouwen en vrouwen willen geld. That’s nature, deal with it

 44. Talpa mol

  Wat een onechte muts is die meid toch. En kabouter Wesley dacht dat het echte liefde was

 45. sad

  Wat was 6inside slecht qua berichtgeving over Wesley en Yo. Slecht filmpje en geen info. Boulevard liet maar weer eens zien waarom ze hier het beste in zijn; heel volledig!

 46. Sandertje

  @ Sad
  Boulevard heeft ook al veel meer archiefmateriaal dan 6 Inside.

 47. Corrie K.

  Boekhoorn gaat voor de trio.

 48. Sergio oud

  Hij had een grote mond over sylvana. Nu voelt kanarie rat zich nou lekker klein sylvana zal hebben gelachen.

 49. Jm

  Golddigger 2.0.
  Valt toch tegen niet meer volop shinen op de eretribune hé?
  Allebei zo’n kinderachtige tattoo… ergste is natuurlijjk voor het kind.

  Who’s next?
  Zolang hij maar miljoenen heeft

 50. Trudy

  @Donald dumb

  Jezus Christus is geen fictief personage hoe durf je zo over de Heer te spreken!
  Je doet je naam eer aan.

 51. Bas

  Het is heel simpel in goede en in slechte tijden
  kom je in het nieuws als je bekend bent en dat weet je alvorens.

 52. MENEER West

  @TRUDY Het geloof is ook een legende onderzocht door wetenchappers en ook
  eens openbaar gemaakt in de pers misschien staat het nog ergens op internet
  de kerk kan makkelijk liegen over het 1e testament niemand die het kan na vertellen en schrijven kon men niet toen god de mens schiep en J.C. kon ook nog niet schrijven potloden of bic balpennen en kladblocs bestonden ook nog niet
  en dacht je echt dat Adam en Eva liefdes briefjes schreven ?
  Nee de bijbel is een mooi sprookje maar ik geloof daar niet in !!
  de kerk is ook een instelling die de bijbel verkondigd om hun zieltjes dom te houden
  en geld af te troggelen!

 53. Bart

  En interpunctie bestond ook nog niet.

 54. MENEER West

  maar ze hadden wel hun eerste carnaval hit in die tijd

  En Kabel sloeg Abel met een stok op haar hoor
  holadiee holiadio

  stond ook in de top veertig van 5 maart 0003

 55. Mediaprak

  Yolante houdt een mediastilte… Had ze de afgelopen jaren wat relevants te melden dan?

 56. MENEER West

  moet zijn op haar hoofd

 57. Sven L.

  Nooit leuk.. een break-up. Sterkte maar.

 58. Op zoek naar

  Niet voor niets noemde Edwin Evers haar Yolante Cabau van Kassabergen. Nu met haar gleuf naar een nog rijkere miljonair!!

 59. RaymondVL

  Ja, mediastop tot ze weer centjes nodig heeft. Of een een nieuwe steenrijke vent heeft gevonden die tegen betaling haar gleuf mag bezoeken.

 60. Guttegut

  De voetballer houdt op, geldstroom wordt minder dus zegt Yolanthe bye bye

 61. Trudy

  MENEER West

  Als ik u was zou ik maar heel snel om vergiffenis vragen.

 62. toxilogic

  @Trudy, vergiffenis ? van wie ? God maakt zich niet druk vanwege de onwetenheid van mensjes.

 63. liefkleinhertje

  Als je wijf er later uitziet als de foto hierboven dan ruil ik er ook gelijk in voor de zekerheid.

 64. Wendy's dealertje

  De enige voor wie dit sneu is, is voor Kees Cavia

 65. Marloes

  Iedereen heeft zijn vooroordeel alweer klaar staan. Misschien is wesley wel vreemd gegaan, nee iedereen weet het alweer het is de schuld van yolanthe. Laten we even afwachten, wat de reden is. Dan pas een mening formuleren.

 66. Robbie

  Misschien is Wesly wel vreemd gegaan. Dat zou kunnen. Maar waarom dan? Of Youlante. Te weinig aandacht naar elkaar? In ieder geval is er veel geld bij betrokken. Dat maakt het ook wel stuk makkelijker voor Yolanthe. Het zal mij benieuwen of zij van het geld zal afzien. Hooguit alimentatie voor hun kind. Maar dat komt niet zo vaak voor.

 67. Jur

  Gezien zijn eigen commentaar is wel duidelijk dat Wesley iets te veel zijn pik achterna is gelopen.

 68. Robbie

  Ja als Wesley te veel zijn pik heeft achterna gelopen, kan dat natuurlijk een reden zijn.Maar in deze tijd geen reden, in mijn beleving om torenhoge alimentatie te eisen. Ik ben benieuwd of Yolante dit gaat doen. De reden van de scheiding vind ik eigenlijk niet zo interessant. Wel Yolante het zonder partner alimentatie wil scheiden. Want dat vind ik anno 2019 niet meer kunnen voor een moderne vrouw.

 69. Trudy

  Was te verwachten van die golddiger lijkt wel alsof alle vrouwen met Botox lippen en gezicht gek worden zou dat hun hersens aantasten?? nu kan ze rollebollen met iedereen en dr blote kont laten zien…. een 2de Sylvie Meis eindigt ook heel eenzaam ……..WEs heeft zo een jongere echte slimme vriendin……..Zou ze de gastendoekjes ook meenemen …..Moeder van Jan Smit lacht zich de pleuris….je zal zo een narcistische schoondochter hebben die alleen maar geld geld geld ziet….

 70. Paul Lamote

  @Trudy
  Wesley voetbalde zeker altijd voor de eer tegen het minimumloon.

 71. Bart

  Zou haar keihard doen in alle gaten.

 72. K

  Dit gebaar is echt netjes van Wesley….zo krijgt Yolanthe geen bak ellende over haar heen…als dit geen liefde is

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.