Telegraaf op voorpagina: ‘Drama RTL compleet’

Het ontslag van Twan Huys bij RTL Late Night is groot nieuws, maar niet dermate groot dat hij de voorpagina’s beheerst. Het heeft alleen de voorpagina van De Telegraaf gehaald. Dat is te lezen in de kiosk. ‘Drama RTL compleet’, kopt de krant van wakker Nederland. ‘Zwakste Schakel blijft over na val Tan en Twan.’ “Deskundigen buitelden gisteren over elkaar heen met steunbetuigingen aan Huys en zijn redactie, maar zij vergaten gemakshalve dat hij al met een valse start begon.

De Telegraaf draagt hem nog altijd na dat Huys heeft lopen lachen om de aanslag op het gebouw van de krant. “Huys toonde later berouw. Toch was de toon op sociale media gezet: wéér zo’n dikbetaalde NPO-presentator die uit de linkse kast kwam.

Van linkse presentatoren heeft het land genoeg, meent de krant. “En die ging nu ook nog eens voor naar schatting 800 duizend euro per jaar zijn zakken vullen bij de commerciëlen.”

De krant juicht het abrupte einde van RTL Late Night toe. “Huys en RTL waren weliswaar met de beste bedoelingen in het huwelijksbootje gestapt, maar soms werkt het gewoon niet. Dan is een korte klap op meer dan één manier verlossend.

Het Telegraaf-artikel ‘Huys in half jaar afgebroken’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen