RTL 4 komt met GTST-minifilm: ‘Ook voor niet-soapfans’

RTL 4 viert de zesduizendste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden op vrijdag 5 april met een minifilm van uur, die ook te volgen is voor mensen die nooit naar de soapserie kijken. Dat heeft de zender laten weten. De GTST-minifilm is opgenomen in Lapland. “De minifilm is anders dan een reguliere aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Het is een uniek verhaal voor de vaste kijker, maar ook te volgen voor diegenen die niet de voorgaande 5999 afleveringen hebben gezien.

Waar Café De Koning, Hotel De Rozenboom en de huiskamers van Meerdijk de gebruikelijke plekken zijn voor de bewoners en kijkers van de serie, speelt de minifilm zich af op bijzondere locaties, waaronder het ijskoude Lapland.

Wat is het plot? “De bruiloft van Amir en Sjors nadert. Voordat het zover is, verrassen Bing, Anton, Daan, Rik en Rover de aanstaande bruidegom met een reis naar Lapland voor zijn vrijgezellenfeest. De trip bevat alle ingrediënten voor het ideale vrijgezellenfeest. Inclusief een ontmoeting met een beeldschone vrouw, gespeeld door Sarah Chronis, waar ze allemaal diep van onder de indruk zijn en stuk voor stuk doen ze hun best om haar te imponeren.”

De sfeer slaat echter om en donkere wolken pakken zich samen als er een ongeluk plaatsvindt waardoor ze een helse zoektocht moeten starten in de snijdende kou…”

De 6000e aflevering van GTST is op vrijdag 5 april van 20.00 tot 21.00 uur te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen