Telefoonnummer Tess Milne op straat: ‘Vervelend’

Tess Milne heeft nauwelijks last van het bekend zijn, maar toch heeft ze wel eens iets vervelend meegemaakt. Haar telefoonnummer is openbaar gemaakt op internet. Dat vertelt de presentatrice van Het Klokhuis in Veronica Magazine. Milne heeft veel mannelijke fans en die vonden het geinig om haar nummer te delen. “Ooit be- landde mijn telefoonnummer op internet, op een mannenblog, waarna ik midden in de nacht allemaal gekke berichtjes kreeg“, aldus de voormalig Veronica-ster.

Wat deed ze daar mee? “Ik heb al die nummers geblokkeerd en een nieuw telefoonnummer genomen. Dat is het enige vervelende dat gebeurd is.

Tegenwoordig heeft Milne een andere doelgroep. “Door Willem Wever heb ik vooral jonge fans en die zijn heel aardig.

Ook de paparazzi zitten niet achter haar aan. “In Nederland valt het wel mee; er liggen geen fotografen in mijn achtertuin. In mijn buurt, het centrum van Amsterdam, zie ik vooral Aziatische toeristen.

Tot slot laat Milne weten dat ze Sterren Springen haar verschrikkelijkste tv-klus ooit vond. “Ik zal nooit vergeten dat mijn vader, een droge Engelsman die als accountant werkte en hooguit naar Tegenlicht keek, op de eerste rij zat toen Patty Brard zo hard in het water viel. Dat hij speciaal voor mij naar die studioshow kwam, was echte vaderliefde.

Foto: Stijn Ghijsen

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen