René van der Gijp kijkt zo veel tv voor Veronica Inside

De reden dat René van der Gijp zo veel televisie kijkt is zijn rol in het programma Veronica Inside. Het programma duurt te lang om alleen over voetbal te praten. Dat geeft hij aan in Veronica Magazine. Het is algemeen bekend dat Van der Gijp elke dag weer ongelooflijk lang voor de buis zit, tot diep in de nacht. “Ik kijk veel tv, wel tot een uur of drie vier in de nacht soms. Een beetje sport, Matthijs, Jinek… Dat kun je lekker achter elkaar kijken; vroeger moest je wachten tot het kwart voor twaalf was.”

Waarom kijkt hij het allemaal? “Kijk, we moeten iedere keer twee uur vullen in Veronica Inside. Als we alleen het voetbalweekend doornemen zijn we in een half uur klaar. Dus begin ik over Harry Mens en Albert Verlinde en al die types die ik vil. Dus die programma’s kijk ik ook allemaal.”

Meedoen aan tv-shows doet Van der Gijp niet graag, al deed hij wel een keertje mee aan de BN’er-reisshow van Johnny de Mol. “Ik hou niet zo van vliegen en ver weg, dus werd het geen Argentinië of India, wat Johnny het liefst wilde. Hebben we vier dagen door Barcelona gehobbeld.

Johnny is een aardig ventje, maar ik heb wel tegen hem gezegd dat ik het vermoeiend vond. Drie dagen lang tien uur opnames maken. Voor veertig minuten tv, kom op man!

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen