Soundos El Ahmadi vindt reactie Jensen ‘erg zielig’

Geplaatst op zo 03 mrt 2019 om 8:30

Soundos El Ahmadi heeft ook op beeld gereageerd op de felle tirade van Robert Jensen aan haar adres. Ze vindt de talkshowhost erg zielig. Dat heeft ze gezegd in Shownieuws. Iedereen die aan Robert Jensen komt krijgt het genadeloos voor zijn of haar kiezen. Zijn laatste slachtoffer is El Ahmadi, die op Instagram aangaf dat ze een uitnodiging van zijn talkshow heeft afgeslagen. Daarop werd ze volkomen belachelijk gemaakt in zijn talkshow. Ze vindt Jensen erg kinderachtig, zegt ze.

El Ahmadi haalt haar schouders op voor de kritiek van Jensen dat ze talentloos zou zijn. “Blijkbaar wilde hij talentloze mensen in zijn programma en dat is te zien ook, want die zitten er altijd.”

De cabaretière maakte een grapje over haar afzegging. Ze zou nog liever haar teennagels laten uittrekken zonder verdoving, riep ze op de socials. “Eerlijk: ik dacht alleen maar: dit is gewoon funny en hij gaat het waarderen. Maar meneertje is heel erg boos geworden, wat ik eigenlijk eerlijk gezegd zielig vind. Dat had ik ook weer niet verwacht.”

Maar: “Het klopt: ik ben heel talentloos, humorloos, niet grappig en daarom zitten mijn zalen vol en heb ik een Netflix-special.”

Lees ook:
Soundos El Ahmadi weigert talkshow Robert Jensen (25 februari)
Robert Jensen maakt Soundos El Ahmadi belachelijk (27 februari)

Foto: BNNVARA
55 Reacties op “Soundos El Ahmadi vindt reactie Jensen ‘erg zielig’”


 1. Mark!

  Prima reactie! Gelijk heeft ze!

 2. Flexi

  Ja, die social media hebben de wereld echt vooruit geholpen. De maatschappij lijkt één groot schoolplein geworden met ruzies, gegil, opschepperij, aandachtvragerij etc etc. Social media haalt het slechtste in de mens naar boven. Hopelijk gaat artificial intelligence ons snel inhalen en overbodig maken.

 3. Henk

  Wat die twee mensen van elkaar vinden dat is enkel interessant voor die 2 mensen zelf.

 4. Dirk

  Jensen heeft groot gelijk. Weg met die kapsonus van die muts. Wie de bal kaatst… wat denkt zij wel niet. Ze heeft nog niks gepresteerd.

 5. Henk

  Al eens op autisme getest Flexi?

 6. Ray

  De afzegging van Soundos op de uitnodiging van de redactie van Jensen was zielig, en daarmee vroeg ze erom afgezeken te worden.
  En mensen die om haar zogenaamde “humor” kunnen lachen, moeten zich laten nakijken. Deze vrouw spoort niet.

 7. Joris

  Henk, al eens opgezocht wat autisme betekent?
  Dat zou ik eerst doen, voordat je een opmerking maakt die kant noch wal raakt. Groetjesss

 8. Dennie

  Ach Joris, autist is het nieuwe scheldwoord. En zo verwordt het tot een hol, leeg begrip. Net zoals het bij de begrippen fascist en racist is gegaan.

 9. Marianne

  Als je alles te druk vindt en software als oplossing ziet dan redeneer je als een autist.

 10. Dennie

  Te druk, waar lees je dat?

 11. Henk

  Mijn reactie wordt gecensureerd door de redactie. Het is hypocriet dat zij Jensen beschuldigd niet tegen een plaagstootje te kunnen terwijl ze er duidelijk ook zelf niet tegen kan! Voor een comédienne weinig humor.

 12. Sylvana

  Ach Henk toch wat een droefenis…..zo ik ga nu even lekker poepen!

 13. Tss

  @ Ray
  Sun 03 Mar 2019 om 9:03
  Dat vind jij ray.
  Niet iedereen hoeft jou mening de juiste te vinden!

 14. Remi

  Soundos, en haar zaaltjes diep in de provincie …
  “Cabaretière” doet haar politiek-correcte dingetje, voor een Groenlinks publiekje.

 15. Trump.

  Top vrouw.

 16. Jaap Aap

  Wat een arrogant en narcistisch figuur is dit zeg.. Robert Jensen is overigens ook een narcist, maar heeft als radio- en televisiemaker toch even wat meer bereikt dan deze knol.

  Als je naar een show van haar gaat mogen ze je overigens wel testen op autisme! Daarvoor schaamt ieder weldenkend mens zich toch?!

 17. Dennie

  Narcist, nog zo’n woord dat zijn oorspronkelijke betekenis is verloren. Nu een hol, leeg begrip en in gebruik als scheldwoord. Net als autist, fascist en racist.

 18. Tss

  @ Dennie
  Sun 03 Mar 2019 om 10:57
  Helemaal met je eens!

 19. Sedar en Bas

  De heer Jensen leeft nog in het jaren 90 shock-radio tijdperk waarin de media nog langzaam waren en radio een goed medium was, en is, om op de hoogte te blijven. Jensen moet stoppen met zijn podcastjes, nieuwe media is te snel voor hem.

 20. Flexi

  ‘leeft nog in het jaren 90 shock-radio tijdperk waarin de media nog langzaam waren en radio een goed medium was, en is, om op de hoogte te blijven.’
  Wat klopt er niet aan deze zin? Kudoos te verdienen!

 21. vraag

  @sedar en bas
  War is tegenwoordig het snelste medium?

 22. Maria

  Soundos El Ahmadi met haar plofkop mag blij zijn dat ze door de redactie van Jensen was gevraagd. Ze is inderdaad geflopt als cabaretière én als mens. Haar reactie is er een van een zielige gefrustreerde Marokkaan. Tip voor deze gefl(i)opte Marokkaanse: in Marokko die vreselijke dictatuur, waar geen enkele vrijheid is, waar o.a. vrouwen en h o m o ‘s en J o d e n als derderangs mensen worden behandeld en waar je moet buigen voor de Koning die zelf in extreme weelde leeft terwijl zijn landgenoten in o.a. het Rifgebergte uit de vuilnisbak moeten vreten, in deze dictatuur trekken ze vast met genoegen je vieze dikke teennagels uit zonder verdoving. Ga dan lelijke schreeuwer die je bent :-)

  Jensen is top!

 23. Maria

  Soundos El Ahmadi met haar plofkop mag blij zijn dat ze door de redactie van Jensen was gevraagd. Ze is inderdaad geflopt als cabaretière én als mens. Haar reactie is er een van een zielige gefrustreerde Marokkaan. Tip voor deze gefl(i)opte Marokkaanse: in Marokko die dictatuur, waar geen enkele vrijheid is, waar o.a. vrouwen en h o m o ‘s en J *o d e n als derderangs mensen worden behandeld en waar je moet buigen voor de Koning die zelf in extreme weelde leeft terwijl zijn landgenoten in o.a. het Rifgebergte uit de vuilnisbak moeten vreten, in deze dictatuur trekken ze vast met genoegen je vieze dikke teennagels uit zonder verdoving. Ga dan lelijke schreeuwer die je bent :-)

  Jensen is top!

 24. Sedar en Bas

  Ojee Jensenlovers op deze site. Luister, Jensen denkt makkelijk te scoren met zijn podcastjes. Maar hij vergeet dat anderen snel terug kunnen reageren war vroeger dus niet kon, dat bedoel ik ermee. Dat is hij niet gewend dus slaat hij nog wilder om zich heen, de teejo. En het snelsge is dat vrselijke twitter, waar zelfs volwassen mensen op zitten, das wel sneu…. komaar komaar komaar…. het is toch slecht weer dus er zullen mensen op hun zolderkamertje zitten…

 25. Floris

  @ Sedar en Bas
  Is het een beetje gezellig in je viezige, muffe zolderkamertje? Of lig je weer te meuren in je ranzige bed?

 26. Trump.

  Jensen is een groot zinkend Schip.

 27. Floris

  En Soundos El Ahmadi was reeds diep gezonken en ze ruikt ook naar bedorven couscous en kip.

 28. johan derkse

  Ik ken soundos eigenlijk alleen maar van the roast, waar ze echt tenenkrommend slecht was.

 29. Maarten

  Volgens mij is ze zo dom. Dat ze niet eens weet wat ze heeft gezegd. Eerst beldigd ze Jensen op twitter. Dan geeft Jensen een reactie terug. En is mevrouw boos dat Jensen haar beledigd. Die zal vast wel even bellen met sylvana. En die zal haar wel adviseren dat het racisme is. En dan zal die slungel vd wereld draait door haar wel uitnodigen. Om haar verhaal te doen.

 30. Godefroy France

  Weg met deze antisemitische, talentloze woestijnidioot ! minder is de enige oplossing!

 31. robb

  Ik zou niet naar Jensen gaan als je niet in zijn politiek straatje past voor je het weet word je afgeslacht ,haar gevoel dat ze niet moest gaan was wel het juiste ,hij wilde haar onderuit halen en dat is mislukt.

 32. Trump.

  Jensen pas op, Jan Paparazzi getroffen door hartstilstand.
  https://www.ad.nl/show/jan-paparazzi-getroffen-door-hartstilstand~ab0ca0f7/

 33. ox

  The battle of non talent

 34. Opzouten

  FLEXI jij hebt helemaal gelijk
  De reacties van deze BNR,s heeft het niveau van de speelplaats van de lokale LKS
  dus wel de lagere kleuter school

 35. Peter

  Rot toch op Trump. met je oude nieuws

 36. Wim

  Vind Jensen tegenvallend maar als ik moet kiezen waarxikbeen uur naar moet kijken dan toch maar liever hem toch, die soundos is gewoon niet grappig. En haar reactie op de tegenreactie van Jensen is absurd. Wie dat niet inziet is wat mij betreft achterlijk.

 37. Wim

  En fuck typen op een telefoon lol

 38. Twan

  Jensen boos ? Waar haalt ze dat vandaan ? En leuk een Netflix special maar dat betekend niks en de beelden van DWDD zeggen genoeg.

 39. Michael

  Jensen pak dat secreet maar aan! Met haar grote bek…

 40. John

  Groot gelijk Mensen. De zielige kliek…al dan niet voorzien van een kleurtje voelt zich weer achter gesteld. Niks presteren grote bek uitkering en zielig doen. NOGMAALS JE MAG HIER ZIJN MAAR HET IS NIET VERPLICHT.

 41. COSA NOSTRA

  @Maria; ik ben het helemaal met je eens geweldig! Het is heel erg zielig dat bepaalde bevolkingsgroepen hier een grote bek hebben maar niet in hun eigen land!!! Ga eerst maar eens met je grote bek in je eigen land ouwehoeren!

  JENSEN KEEP CONTINUE!!!

 42. Dikke Arie

  Soundos is een held voor veel onrendabelen.

 43. Bart

  Zielig is als cabaretier bent en je niet grappig bent. Daarin is Soundos overigens niet de enige. Het Netflix programma is een maling en hangt niet alleen aan Soundos. Zalen zitten allemaal vol? Ik geloof er niets van maar ik gun het haar van harte. Jensen moet niet zo kinderachtig doen en of een echte rechtse talkshow maken of stoppen met deze slechte kopie van zijn show jaren geleden.

 44. Fedor

  @Remi
  Jij bent net als je voorbeelden Trump en Jensen. Alles wat niet exact hetzelfde denkt als jij probeer je tot op het bot af te zeiken. Als iemand op één punt van jouw mening afwijkt, dan is meteen alles fout. Een sneue en veelzeggende eigenschap.

  @Godefroy France
  Nog zo eentje, maar dan een slag erger. Alles wat niet lelieblank is wordt weggezet als aсhterlijk/antisеmitisch/gevaarlijk/onaangepast enz. Gezien je reacties gaan veel van deze bestempelingen vooral voor jezelf op.
  Nog een uitdaging voor je: bewijs even met bron dat Soundos El Ahmadi antisеmitisch is. Niet dat die er gaat komen, want jij bent vooral van het roepen, niet van de onderbouwing.

 45. Fedor

  @COSA NOSTRA
  Nederland is haar eigen land. Doe niet zo simpel.

 46. Kirth Gersen

  Het zijn allebei debielen.

 47. Peter

  De media heeft haar charme verloren, het is een en al bagger overal. Hoe meer bagger des te beter denken ze, maar aan alles komt er een eind. Ook aan bagger.

 48. Tinus Toneel

  “en heb ik een Netflix-special.”

  Kind, iedere schlemiel heeft nu een Netflix-special. Het stoort me dat Soundos een special heeft onder de noemer “Comedy of the world” namens Nederland. Want spontaan denkt heel de wereld dat Nederlanders niet grappig zijn.

 49. Ben

  Zielige onthutsende nobody. Heeft op npo tyd mogen laten zien waarom ze geen enkele inhoud heeft. Een geluid voortbrengende lege doos. Zij is misbruikt als excuusvrouw en moslima. En zij trapte er maar al te graag in. Zegt genoeg.

 50. FUALL

  weer zon gefaalde marokaan, ook al geef je ze kansen ze zijn 9 van de 10 keer incompetent..

 51. Bep

  @ Ben en Tinus
  Sluit me aan bij jullie reacties met als aanvulling dat deze Marokkaanse niwit met grote schreeuwbek stapelmesjogge is

 52. anoniem

  Is er misschien iets mis is met ons onderwijs? Vraag ik mij af bij het bekijken van Jensen en zij gasten…. :-S

 53. anoniem

  Zijn gasten bedoel ik.. :-)

 54. liefkleinhertje

  Vergeleken met Ali B is ze wel normaal maar daar heeft ze weinig aan.

 55. anoniem

  En dan schrijf ik een slim bedoeld berichtje met typfouten..
  Mijn oprechte excuses :-D

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.