Soundos El Ahmadi vindt reactie Jensen ‘erg zielig’

Soundos El Ahmadi heeft ook op beeld gereageerd op de felle tirade van Robert Jensen aan haar adres. Ze vindt de talkshowhost erg zielig. Dat heeft ze gezegd in Shownieuws. Iedereen die aan Robert Jensen komt krijgt het genadeloos voor zijn of haar kiezen. Zijn laatste slachtoffer is El Ahmadi, die op Instagram aangaf dat ze een uitnodiging van zijn talkshow heeft afgeslagen. Daarop werd ze volkomen belachelijk gemaakt in zijn talkshow. Ze vindt Jensen erg kinderachtig, zegt ze.

El Ahmadi haalt haar schouders op voor de kritiek van Jensen dat ze talentloos zou zijn. “Blijkbaar wilde hij talentloze mensen in zijn programma en dat is te zien ook, want die zitten er altijd.”

De cabaretière maakte een grapje over haar afzegging. Ze zou nog liever haar teennagels laten uittrekken zonder verdoving, riep ze op de socials. “Eerlijk: ik dacht alleen maar: dit is gewoon funny en hij gaat het waarderen. Maar meneertje is heel erg boos geworden, wat ik eigenlijk eerlijk gezegd zielig vind. Dat had ik ook weer niet verwacht.”

Maar: “Het klopt: ik ben heel talentloos, humorloos, niet grappig en daarom zitten mijn zalen vol en heb ik een Netflix-special.”

Lees ook:
Soundos El Ahmadi weigert talkshow Robert Jensen (25 februari)
Robert Jensen maakt Soundos El Ahmadi belachelijk (27 februari)

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen