Mariska Bauer overstag: groot interview in de Vrouw

Mariska Bauer heeft eigenlijk nooit een groot interview gegeven. Niet heel raar ook, want waar moet je het eigenlijk over hebben als je de hele dag niets anders dan schuursponsjes en afwasborstels ziet? Toch is ze nu overstag gegaan voor de Vrouw. Ze willigde een verzoek voor een lang interview in en die is er nu, vol met een heuse fotoreportage. “Ik geef eigenlijk nooit interviews. Frans is de BN’er. En ik ben vooral zijn vrouw. En daarnaast ben ik moeder“, zegt ‘de vrouw van’.

Als vrouw vindt Mariska het haar taak om lekker thuis te poetsen en voor de kinderen te zorgen. “Ik heb kinderen gekregen om voor ze te zorgen. Dat is voor mij het belangrijkste in mijn leven. Ik vul mijn leven in rondom wat zij nodig hebben.

Wil ze geen eigen carrière, net als bijvoorbeeld Natasja Froger? “Nee. Mijn ouders hebben een horecazaak. Als ik thuiskwam uit school was er eigenlijk nooit echt tijd voor een kopje thee aan de keukentafel.”

Voordat ze kinderen kreeg werkte Mariska regelmatig in het partycentrum van haar ouders. “Maar toen werd ik zwanger en ben ik er meteen mee gestopt. Ik wilde niet alleen moeder wórden, ik wilde moeder zíjn.”

Verder gaat het interview vooral over schoonmaken. “Ik hou enorm van poetsen. Raar, hè? Ik vind soppen gewoon heel ontspannend, ben er ook altijd mee bezig.”

Ik kijk zelden televisie, liever ruim ik de afwasmachine uit of strijk ik een wasje weg.”

Het lange Vrouw-interview met Mariska Bauer kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen