Robert Jensen maakt Soundos El Ahmadi belachelijk

Geplaatst op Wed 27 Feb 2019 om 10:30

Robert Jensen heeft genadeloos terug geslagen naar flopcabaretière Soundos El Ahmadi. Hij zond dinsdagavond in zijn talkshow de beelden uit van haar pijnlijke DWDD-optreden. Dat was te zien in de uitzending op RTL 5. Een redacteur van Jensen nodigde El Ahmadi uit voor het programma. De cabaretière plaatste trots een screenshot van haar weigering (‘ik laat nog liever mijn teennagels eruit trekken zonder verdoving’) op Instagram en dat laat Jensen niet over zijn kant gaan.

Jensen opende zijn programma gisteren over El Ahmadi. “Het schijnt een comédienne te zijn, maar ik heb op internet even gezocht naar een goede grap van haar, maar ik heb er niet een weten te vinden. Ik ben de hele middag bezig geweest. Hoe heet ze nou? Soundos El Ahmadi. Ik hoop dat ik het goed uitspreek, want Tineke Schouten rolt wat makkelijker uit mijn bek dan dit.

Die afzegging doet Jensen niet zo veel. “De media vinden dat natuurlijk fantastisch en ‘hilarisch’, maar ik wist niet eens wie ze was! Ik heb zelfs op de redactie gevraagd hoe dat is gegaan.”

Daarop liet de presentator een appgesprek zien van zijn redacteuren. “Is Soundos leuk voor ons? Heb haar iig alvast maar uitgenodigd“, zegt de een. De ander: “Erg niet-grappig voor een comedian dus denk het niet.”

De talkshowhost: “Op dat moment was zij natuurlijk al uitgenodigd. Zo werkt dat nu eenmaal. Ik ken haar helemaal niet. Ik heb het wel even gecheckt en jongens, ik heb een optreden van haar gezien bij De Wereld Draait Door en dit is het pijnlijkste wat ik ooit heb gezien.”

Daarop startte hij de DWDD-beelden in. “Nou Soundos, na het zien van jouw act weten we hier allemaal hoe het voelt als je teennagels eruit getrokken worden. Echt waar.”

In zijn podcast moet nóg een bekende vrouw het ontgelden. “Nog een verschrikkelijke vrouw: Georgina Verbaan. Het is de domste vrouw die ik ooit in de show heb gehad. Ik moest me altijd inhouden om haar niet volledig door het ijs te laten zakken. Ze heeft een IQ… Ze is zo dom.”

Ik vind het dan toch raar dat ze nu zo negatief over mij is, omdat ik haar tegen zichzelf in bescherming heb genomen.”

Foto: RTL
57 Reacties op “Robert Jensen maakt Soundos El Ahmadi belachelijk”


 1. RaymondVL

  Het ene inkoppertje na de andere. Inclusief die stuitende DWDD beelden. Klopte allemaal met de omschrijving van die over het paard getilde Soundos maar verre van originele grappen over haar.

 2. T

  Robert heeft hier alweer volkomen gelijk. Wat zegt hij toch altijd rake dingen. Soundos wordt hier compleet terecht gefileerd.

 3. Bears’den

  Robert is een baas!!
  Zijn show is afwisselend, soms goed soms iets minder, maar ik hoop dat hij nog lang op tv blijft!!
  Dit heeft Nederland gewoon nodig!! Waarom??
  Omdat er verder geen rechts georiënteerd programma is, en dit toch lekker fris is!
  Daarom dus!

 4. Kevin

  Ik vond het eerder sneu dan grappig van Robert Jensen, hij kan echt niet tegen afwijzing of kritiek, gaat dan gelijk mensen belachelijk make. Zwak!

 5. Kevin

  make = maken

 6. Siem

  @Bears’den
  Nederland heeft dit -en meer- zeker nodig, maar niet met clowns als Jensen.

 7. Anti PVV

  Die dikke Jensen kan beter zorgen dat hij zijn baan houdt.

 8. Ron

  Ik vind het belachelijk dat de directie, of Peter van de Vorst er nu nog niet zit of iemand anders die hier verantwoordelijk voor is, belachelijk dat hij een podium krijgt om zo’n negatieve sfeer neer te zetten. En dat op het altijd positieve RTL, tot ergernis aan toe hoor, dat ook. Maar dit is het ene uiterste. Belediging op belediging. Dit kan niet langer zo door gaan!

 9. Maria

  Soundos El Ahmadi mag blij zijn dat ze door de redactie van Jensen was gevraagd. Ze is inderdaad geflopt als cabaretière én als mens. Haar reactie is er een van een zielige gefrustreerde Marokkaan. Tip voor deze gefl(i)opte Marokkaanse: in Marokko die vreselijke dictatuur, waar geen enkele vrijheid is, waar o.a. vrouwen en h o m o ‘s als derderangs mensen worden behandeld en waar je moet buigen voor de Koning die in extreme weelde leeft terwijl ze in o.a. het Rifgebergte uit de vuilnisbak moeten vreten, in deze dictatuur trekken ze vast met genoegen je vieze dikke teennagels uit zonder verdoving. Ga dan lelijke schreeuwer die je bent :-)

  Jensen is top!

 10. Jaap Aap

  Terecht. Domme totaal niet grappige pleeborstel is op haar plek gezet!

 11. Huiskamer

  Echt verhaal horen
  https://jensenpodcast.nl (17)
  Even wat anders dan de staatsmedia met hun sprookjes.

 12. Jan

  Lieve soundos, met ali b hebben we al een knuffel marokkaan in de bittere ellende die integratie heet. Voor jou is er helaas geen plek.

 13. Zomaar

  Een rancuneuze Dik Trom is het.

 14. Guttegut

  Eerst uitnodigen en dan roepen dat je haar niet kent. Waar slaat dat op? Dat Soundos even leuk is als een natte dweil klopt overigens wel.

 15. Japie

  Wie is hier nu de flop? Jensen of Soundos? Neig toch sterk naar de eerste!

 16. Grobbebol

  Het is toch wel triest dat zelfs de mensen van Astro TV dit al zagen aankomen. Het is ook zo voorspelbaar allemaal. Haar eerst uitnodigen en als ze nee zegt dan doet Jensen wat ook zijn grote Führеr Trump had gedaan: tegen zijn waterlanders vechtend stamvoeten en haar belachelijk maken.

 17. Rick

  @Maria

  Heb je nou zelf niet door hoe onzinnig en ronduit bespottelijk je reactie is? Iemand gaat niet in op een uitnodiging van jouw held en dan ga jij een heel verhaal ophangen over misstanden in het land waar haar voorouders vandaan kwamen.

 18. pieter baan

  Anti PVV
  Wed 27 Feb 2019 om 10:50

  gelukkig doe jij niet aan polariseren, mensen beoordelen op uiterlijk e.d

 19. Mj

  Robert Jensen kan alleen maar scoren over de rug van anderen. Wat zeg ik scoren?, uit de kijkcijfers blijkt dat in ieder geval niet.

  Lijkt wel een beetje (veel) paniekvoetbal, beste meneer Jensen.

 20. gumbal

  Ik vindt dit slordig van de redactie van Jensen. Alvast uitnodigen terwijl helemaal niet is besproken of jullie haar wel willen hebben. Jaja. Verder mag Jensen wel zeggen wat hij vindt, de show is uitstekend. Op een sloridige slechte redactie na dan.

 21. bastaard

  He Jensen, goed bezig ! Hoop dat je nog jaren op tv bent. Je zegt tenminste de waarheid. Geweldig !
  Maar die redactie van je: je gaat toch niet eerst iemand uitnodigen om vervolgens nog eens na te gaan denken of je haar eigenlijk wel in de show wil ? Dit is een fout van de redactie.

 22. Coeus

  Jensen zou ook eens kunnen verrassen door er niets over te zeggen.

 23. Rob

  Goede aflevering. Alle vier gasten hadden echt iets te melden. Wat je zelden op tv ziet. DIscussie over zwartepiet is er al jaren en ook wordt dat in talkshow besproken, maar niet op deze manier. Normaal gesproken blijft de talkshowhost neutraal en geeft hij de gast vaak gelijk, maar Jensen is iemand die dat juist niet doet.

 24. Godefroy France

  Vreselijk rascistisch wijf, wat een totale afgang, we hebben geen “mocroprobleem”,
  maar een rascistenprobleem, dat is haar botte stelling, welnu mislukt uilskuiken, het rascistenprobleem hebben we voornamelijk te danken aan mocrotuig, dat een onveilig nederland heeft geschapen voor Joden, Homo’s, Vrouwen en de weldenken die een normaal leven willen, zonder overlast van islamitisch/antisemitisch tuig !!!

  Uiteraard niets ten nadele van de welwillenden !!!

 25. Godefroy France

  ai ai ai wederom censuurpolitie in aantocht

 26. blueberry

  Ja, was een goede aflevering. Doorgaan, Jensen !

 27. horloge

  Waar doel je op, Godefroy?

 28. aqua

  Wat moeten we die speknek van Jensen hij lijkt heel veel op een varken

 29. Godefroy France

  @ 12:09
  Meteen als ik iets plaats krijg ik de vermelding dat mijn schrijven eerst gecontroleerd wordt alvorens tot plaatsing over te gaan.

 30. horloge

  Ja hoor aqua, hij lijkt veel op een varken…

 31. horloge

  @godefroy, meestal heeft dit met een bepaald woord dat je gebruikt te maken. Zo werd ik laatst gecensureerd omdat ik ouwe lul had geschreven. Hup, censuur. Slaat nergens op, maar enfin.

 32. horloge

  @godefroy, heeft met een bepaald woord te maken ouwe l*l bijvoorbeeld. Als je dat schrjift, wordt je reactie vastgehouden voor moderatie.

 33. Dental

  @Godefroy France

  Dat krijg je als je zoveel kots schrijft als jij, raсist!

 34. Jensen

  Wat een enorm kinderachtige actie van die dikke blaaskop.

 35. Marc-Marie Penisbrie

  Robert blijft voor reuring zorgen. Ga zo door!

 36. horloge

  @Jensen, wat een enorm agressieve kutreactie van die Soumos.

 37. horloge

  @Jensen: wat een enorm agressieve reactie van die Sounos.

 38. StefanV

  Nu is die Soundos El Ahmadi inderdaad niet bijster grappig, maar dat Jensen elke week een relletje nodig heeft om de beroerde kijkcijfers van z’n show op te krikken, is toch ook wel een beetje zielig.

  Ik vel geen oordeel over de inhoud van JENSEN, maar wel over dit soort sneue relletjes. Kennelijk is het zo dat Soundos El Ahmadi als gast is gevraagd door iemand van de JENSEN-redactie, zonder dat Jensen dat zelf wist of zag zitten. Dat zegt iets over het programma an sich: amateuristisch geklungel.

 39. Colin van Hoek

  Vandaag weer netje de drol van mijn baas opgevangen in een papieren zakje.

 40. StefanV

  Rectificatie op bovenstaande comment van mij:

  Ik ben zelf ook sneu

 41. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Als Jensen zijn zin niet krijgt begint hij te schelden. Of zet hij een kinderachtig raar stemmetje op. Deze man is echt rijp voor de psychiatrische inrichting. Als ze hem daar tenminste nog willen hebben. Ook denk ik dat het IQ van Georgina Verbaan minstens tien keer hoger is dan dat van dombo Jensen. Ben bang dat het IQ van Jensen niet eens is te meten, zo laag.

 42. StefanV

  StefanV van 13.14 is uiteraard nep.

 43. Levi

  @Maria Duidelijk nooit in Marokko geweest met dat eenzijdige beeld van je. Doe normaa. Fijne dag verder

 44. sound off

  soundos haalt het cabaret finaal naar beneden, afvoeren die vrouw ! Grappig doen/zijn is een kunst die zij duidelijk niet beheerst.

 45. HJ

  En terecht!

 46. Lies

  Briljante reactie van Soundos. Dat Jensen vervolgens goedkoop gaat natrappen was te verwachten…. Jensen is zooo voorspelbaar.

 47. Peter de V.

  Er is er maar een die zich belachelijk maakt………….Robert Jensen

 48. Ellie

  Soundos is top! Ben naar haar show geweest en heb een geweldige avond gehad. Aanrader!

 49. Fenna

  Er is er maar een die zich belachelijk maakt en dat is die Marokkaanse plofkop. Ik wil haar teennagels niet zien brrrrr ik wil die vrouw ook niet zien brrrrr

  Jensen go for it flink terugtrappen bij dit soort tuig.

 50. Reagerard

  Topper Jensen heeft volkomen gelijk.

 51. Mick

  Ik dacht wat vals van Jensen om zo kinderachtig te reageren op een afwijzing. Maar hij heeft haar dus helemaal niet zelf uitgenodigd – fijn dat de media dat er ook eventjes bij schreven. Hij heeft gewoon gelijk. Soundos is helemaal niet grappig. Ik moet wel toegeven, ik heb gelachen, maar dat was uitlachen…
  Jensen, lekker relletjes schoppen in het medialandschap, rebels, oprecht, openminded en eerlijk. Heerlijk!

 52. oijoepio

  Honderd keer liever Soundos dan Jensen. Liever af en toe een misser maken dan altijd de weg kwijt en van het padje af.

 53. Donald Dumb

  Wat een kleuter is die Jensen toch.
  Ongelofelijk.

 54. Donald Dumb

  Jensen vertoont kleutergedrag…

 55. Donald Dumb

  Wat is Jensen toch een ongelofelijke kl eu ter

 56. DE GENERAAL

  Goed beschreven verhaal over de redactie van Jensen.
  En grappig genoeg wel een glimlach waardig.
  Stond men alweer klaar met de lange tenen omdat het Jensen betreft?
  Het is soms net een mens hè, en nu kon ie er helemaal niets aan doen.
  Hoe gaat het sporten, inmiddels vorderingen? Daar hoor je dan weer niets over..

 57. Belg

  Heel foute actie van de redactie van Jensen. Jensen mag zeggen wat hij wil, als iemand heel beledigend doet naar hem. Soundos is in het fragment dat getoond werd niet leuk, nee. Weet niet of dat altijd zo is.
  HJ, wat is er terecht.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.