Robert Jensen maakt Soundos El Ahmadi belachelijk

Robert Jensen heeft genadeloos terug geslagen naar flopcabaretière Soundos El Ahmadi. Hij zond dinsdagavond in zijn talkshow de beelden uit van haar pijnlijke DWDD-optreden. Dat was te zien in de uitzending op RTL 5. Een redacteur van Jensen nodigde El Ahmadi uit voor het programma. De cabaretière plaatste trots een screenshot van haar weigering (‘ik laat nog liever mijn teennagels eruit trekken zonder verdoving’) op Instagram en dat laat Jensen niet over zijn kant gaan.

Jensen opende zijn programma gisteren over El Ahmadi. “Het schijnt een comédienne te zijn, maar ik heb op internet even gezocht naar een goede grap van haar, maar ik heb er niet een weten te vinden. Ik ben de hele middag bezig geweest. Hoe heet ze nou? Soundos El Ahmadi. Ik hoop dat ik het goed uitspreek, want Tineke Schouten rolt wat makkelijker uit mijn bek dan dit.

Die afzegging doet Jensen niet zo veel. “De media vinden dat natuurlijk fantastisch en ‘hilarisch’, maar ik wist niet eens wie ze was! Ik heb zelfs op de redactie gevraagd hoe dat is gegaan.”

Daarop liet de presentator een appgesprek zien van zijn redacteuren. “Is Soundos leuk voor ons? Heb haar iig alvast maar uitgenodigd“, zegt de een. De ander: “Erg niet-grappig voor een comedian dus denk het niet.”

De talkshowhost: “Op dat moment was zij natuurlijk al uitgenodigd. Zo werkt dat nu eenmaal. Ik ken haar helemaal niet. Ik heb het wel even gecheckt en jongens, ik heb een optreden van haar gezien bij De Wereld Draait Door en dit is het pijnlijkste wat ik ooit heb gezien.”

Daarop startte hij de DWDD-beelden in. “Nou Soundos, na het zien van jouw act weten we hier allemaal hoe het voelt als je teennagels eruit getrokken worden. Echt waar.”

In zijn podcast moet nóg een bekende vrouw het ontgelden. “Nog een verschrikkelijke vrouw: Georgina Verbaan. Het is de domste vrouw die ik ooit in de show heb gehad. Ik moest me altijd inhouden om haar niet volledig door het ijs te laten zakken. Ze heeft een IQ… Ze is zo dom.”

Ik vind het dan toch raar dat ze nu zo negatief over mij is, omdat ik haar tegen zichzelf in bescherming heb genomen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen