RTL 4 praat met Beau over opvolging Twan Huys

RTL 4 is met Beau van Erven Dorens in gesprek over de opvolging van Twan Huys op de late avond. Dat heeft de presentator vanochtend bevestigd op Qmusic. Van Erven Dorens was te gast in de show van Marieke Elsinga, met wie hij twee jaar geleden RTL Summer Night maakte. Zij wilde van hem weten of er een vervolg komt op dat avontuur. “Als ik daar op antwoord geef, zullen we dan daarna overgaan op belangrijkere zaken? Want het is natuurlijk eigenlijk onbelangrijk.”

Daarna gaf hij toe: “We zijn in gesprek, maar ik zei: ‘Ik geef antwoord en dan gaan we over op belangrijkere dingen.’

Radio-dj Mattie Valk: “Wat is de status nu?

Van Erven Dorens: “Je hebt een camera erop staan, je ziet dat ik aan het glimlachen ben. We zijn in gesprek.”

Hij lijkt tegenwoordig veel te druk met relevante programma’s als The Amsterdam Project en Beau Five Days Inside. “Dat zou ik ook nooit willen opgeven allemaal, want dat zijn dingen die diep in mijn hart zitten en waar ik veel plezier in heb. Ze zijn belangrijk voor mij en de mensen waarmee ik het doe.”

Wil hij wel zijn handen branden aan de late avondvan RTL 4? “Zo zit ik niet in elkaar. Ik sta nooit te trillen van dat soort dingen. Ik ben in gesprek. Ik ben in gesprek gewoon. Dat is eigenlijk het antwoord. Iedereen maakt er zo’n groot ding van.

Het presentatoren van een programma op de late avond van RTL 4 zou ongetwijfeld ten koste gaan van RTL Boulevard. Naar verluidt is Winston Gerschtanowitz weer in gesprek met Boulevard, ondanks dat hij momenteel nog onder contract staat bij SBS 6.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen