RTL 4 met eigen Het Beste Idee van Nederland

RTL 4 komt met een eigen variant op Het Beste Idee van Nederland, het programma dat jarenlang met wisselend succes te zien was bij concurrent SBS. De RTL-show zal worden gepresenteerd door John Williams. Dat blijkt uit een kandidatenoproep van RTL. Williams roept mensen op om mee te doen. “De microscoop, WiFi, beschuit met inkeping: stuk voor stuk Nederlandse uitvindingen. Heb jij een briljant product bedacht? Of de oplossing voor het fileprobleem? Of het lerarentekort?

Dan is Williams op zoek naar jou. “Laat het me weten. Wij komen naar je toe. En hé: het blijft te allen tijde jouw intellectuele eigendom. Geef je op, let’s go!

Op de website van RTL is nog te lezen: “Heb jij het idee voor een innovatieve gadget, een creatieve app of bijvoorbeeld de oplossing voor eenzaamheid onder ouderen? Dan is dit je kans! In ons nieuwe programma krijgen briljante geesten en creatieve uitvinders de kans hun ideeën te presenteren aan experts. Naast nieuwe innovatieve producten en digitale applicaties is er specifiek ruimte voor maatschappelijke oplossingen. Geef je op, en maak kans op een startkapitaal om jouw droom te verwezenlijken.”

Het programma zal worden geproduceerd door Blue Circle. Het Beste Idee van Nederland werd vroeger geproduceerd door IDTV.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen