Maroeska Metz wil eigen kookprogramma op televisie

Geplaatst op di 19 mrt 2019 om 12:45

Maroeska Metz wil graag een eigen kookprogramma. Ze hoopt dat iemand haar een aanbod doet, maar daarna moet alles wel op haar voorwaarden. Dat geeft de Heel Holland Bakt-Cruella aan in De Telegraaf. Dankzij de hitshow op NPO 1 is Maroeska een BN’er geworden en het liefst zou ze dat gebruiken om furore te maken op tv. “Een eigen kookprogramma op televisie? Graag! Of het nou voor de publieke omroep is of de commerciëlen, dat maakt me niet uit: televisie is televisie.

RTL of SBS mogen haar dus best benaderen, maar ze moeten niet denken dat ze Maroeska alles kunnen laten doen. “Zolang de condities maar goed zijn. Ik ben kritisch, dus ik wil invloed kunnen uitoefenen over hoe het eruit komt te zien. Het liefst richt ik de kookstudio eigenhandig in.”

Heeft ze nog andere dromen? “Ik droom ervan om nog een eigen bakboek te maken en ik zou weleens een hotel willen ontwerpen.

Maroeska hoeft niet per se schatrijk te worden. “Het belangrijkste is dat je leuk werk hebt. Daar wordt een mens het gelukkigst van. Ik wil dingen maken die ik mooi vind en ik wil anderen helpen. Het zit ’m niet altijd in geld.

Het Telegraaf-interview met Maroeska Metz kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV
21 Reacties op “Maroeska Metz wil eigen kookprogramma op televisie”


 1. Zo ist, en niet anders.

  Nou, ik weet niet of iemand haar een aanbod gaat doen, ik denk het niet.

 2. Grace321

  Er kijkt toch niemand…

 3. Stefan

  En weer komt ze niet sympathiek over

 4. Edwin

  Zoek dan lekker vrijwilligerswerk in je eigen buurt Moeska, dat kan ook heel bevredigend zijn en dan heb je geen last van publiek wat zich overal mee bemoeit. Als het toch niet om het geld gaat…

 5. peter

  Dit mens begint zo langzamerhand irritant te worden.

 6. Dreetje

  Jah, ik wil ook wel eens wat.

 7. HansR

  Ik ga niet kijken, ben ook voor het eerst niet alle uitzendingen gekeken naar Heel Holland Bakt vanwege dat enge nare mens.

 8. Bandi

  en dan vind ze het gek dat ze door zowat heel Nederland uitgekotst wordt???? Alles moet gebeuren zoals ZIJ wil …..jaja en de vrije hand krijgen……….GET A LIFE…..dat mag je helemaal ZELF ndelen!!

 9. Curryworst

  Alsof er al niet genoeg bak- en kookprogramma’s zijn. En anders is het gekokkerel wel een onderdeel van een programma zoals bv. BinnensteBuiten.
  Een kok moet overigens wel een beetje sympathiek overkomen dus geen chagrijnige grijsaard zoals deze Maroeska.

 10. Ray

  Ze hoeft in ieder geval niet lang te zoeken naar een bord, want dat zit voor d’r kop.

 11. jahaha

  wat een vreselijke heks!!!

 12. Paolo

  Ohh daar was t dus om te doen. Ieder jaar zien we de winnaar van dat seizoen links of rechts terug met een of ander baksel of iets dergelijks.
  Maar beste Maroeska, jij hebt niet gewonnen he…je wil wel een beetje al te graag op de voorgrond treden. Zoals ze thuis vroeger zeiden: ‘Kinderen die vragen worden overgeslagen’

 13. Kevin

  Van een door anderen aangemeten foutief imago raak je bijna niet af. Dan kun je beter in de achtergrond verdwijnen. De politiek en de media zijn twee sectoren die iemand zonder veel moeite een slecht imago kunnen geven.

 14. ivan

  Maroeska ga lekker bij jullie in t buurthuis kookles geven, maar val ons niet meer lastig. dus lekker snel opzouten

 15. Mark

  Ik lees net op Telegraaf dat ze meer dan een halve ton schuld heeft. Die zien we dus straks ook bij Sterren Springen enzo. ;)

 16. echtwaar

  De titel weet al “De heksenpot”

 17. Roxanne

  Wat een arrogante irritante trut, Heel Holland bakt is voor amateur bakkers maar kennelijk niet voor haar. probeert er een slaatje uit te slaan, eigen kookboek, geeft workshops, staat op de huishoudbeurs met haar boek, woont in een bak van een huis en wil ook nog een tv programma ???

 18. Dorus

  Daar valt dus niet mee te werken. Misschien iets voor Harry Mens?

 19. CreaBea

  Wellicht een format als:

  Koken met Woede

  uitgekookt

 20. Bep

  Nou, daar zit ik nu niet echt op te wachten…..ze komt zo onsympathiek over, hoe ik ook m’n best doe, er zit iets vreselijk arrogants in haar houding.

 21. Tss

  Donder op met dat kook gedoe op tv!
  Er zijn er al genoeg!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.