Celine Huijsmans wordt omroepster bij Veronica

Geplaatst op Tue 05 Mar 2019 om 10:50

Veronica krijgt vanaf volgende week maandag weer een omroepster: Celine Huijsmans. Ze gaat elke dag ‘de avond aan elkaar praten’. Dat heeft een woordvoerder van Talpa maandag bevestigd. De Nederlandse televisie kent al zestien jaar lang geen omroepsters meer; halverwege 2003 nam Yorin afscheid van deze ‘ouderwetse’ huisstijl. Huijsmans blaast die baan nu nieuw leven in, maar volgens een woordvoerder Talpa wordt ze ‘allesbehalve een omroepster oude stijl’.

Veronica vindt het hartstikke leuk. “We zijn nog in een testfase”, aldus een persvoorlichter. “Maar we gaan een geheel nieuwe, originele invulling aan het begrip omroepster geven. Celine wordt niet iemand die aan een bureau de programma’s gaat introduceren.

Huijsmans gaat het baantje combineren met haar werk voor Radio Veronica en Shownieuws.

Ze maakt haar debuut als omroepster op maandag 11 maart om 18.00 uur.

Foto: SBS
30 Reacties op “Celine Huijsmans wordt omroepster bij Veronica”


 1. Johan Hangsnor

  Het is bepaald geen straf om elke avond naar Celine’s knappe koppie te moeten kijken!

 2. Flexi

  De NPO denkt er ook over om weer met omroepsters aan de slag te gaan, het liefst van top tot teen onder een zwart gewaad bedolven.

 3. Zonder Naam

  Gelukkig ziet John De Mol dat het verstand is om deze te houden. Alleen niet op de manier waarop ik hoopte: doorgroeien naar grotere programma’s (dat kan ze best). Daarvoor koopt John toch liever mensen over die hun beste tijd al lang achter zich hebben.

 4. Zonder Naam

  *verstandig*

 5. Sandertje

  Leuk idee, ben benieuwd!

 6. Rob

  Ze is heel lekker… :-)

 7. Albert Verlinken

  Wil ik lekker een Talpa kanaaltje kijken komt Celine opeens vol in beeld. Geaspireerd door haar aantrekkelijke verschijning en sympathieke uitstraling ga ik dan vast wat sexy plaatjes van haar op het internet bekijken en voor je het weet zet je de tv uit en zit je met de broek op de enkels te fappen. Ik weet niet of de programma’s die aangekondigd worden dan juist meer bekeken worden. #mehorny

 8. Giovanni

  Nee.

 9. Remi

  Kijk, dit is nou nog eens goed nieuws !

 10. Mediaprak

  Wat een job, elke avond C films voor ‘laaggeletterden’ (lees kneukfilms met zo min mogelijk dialoog/ondertitels) aan elkaar praten.

 11. Marc E. Putto

  Zonder meer een fijne meid, intelligent, goede stem bovenal en kan een grote worden (zenderbepalend zelfs later).

 12. Mike

  Leuk!

  Zouden alle zenders moeten doen.

  Zou slim zijn van JdM als straks het vernieuwde SBS6 er staat dat daar ook te doen.

 13. Actries van Houten

  Ik weet nog goed dat Arie Boomsma omroepster was bij Yorin en dat die toen werden afgeschaft. Andere tijden. https://tpo.nl/wp-content/uploads/2018/02/arieboomsma-611×328.jpg

 14. Wyatt

  Wat origineel weer bij Talpa… NOT!

 15. Zonder Naam

  @Marc E. Putto – Het gaat wel een beetje traag; ze is al een jaar of 13 op tv. Ondertussen kijken we, bij het grote weekendamusement, al meerdere decennia grotendeels tegen dezelfde hoofden aan. Een beetje meer doorstroming kan geen kwaad.

 16. Kijkcijfers

  Amber als omroepster bij de NPO zou wel leuk zijn.Meteen Zaterdag invoeren.

 17. Anti PVV

  Leuke meid.

 18. Liesje

  Onbegrijpelijk. Heeft geen enkele meerwaarde.

 19. Televisiefreaks

  Een bijzonder ouderwets idee van Veronica. Grappig om te proberen, maar zo’n kletspraatje van een omroepster is in deze tijd het ideale weg zapmoment voor de kijker en dat is juist niet wat je wilt als programmamaker. Een tip: laat Celine de programma’s aan elkaar kletsen in lingerie. Dan blijven de kijkers wel hangen of schakelen er zelfs speciaal voor in. Kijk maar naar het EK en WK Lingerie waarmee Veronica elke twee jaar hoge kijkcijfers weet te behalen!

 20. liefkleinhertje

  Voordat ik mijn mening geef over Celine wat is haar borstomvang ?

 21. Enzo Voorthuijsen

  @liefkleinhertje: Ze heeft twee kuiltjes!!

 22. Bart

  Leuk, maar er moeten toch nog wel wat andere dingen gebeuren bij de zender qua programma’s i.p.v. voor de huidige programmering een omroepster neer te zetten.

 23. Ceasar

  @Actries van Houten (12.39). In die tijd voelde het ook beter aan te stoppen met de omroepsters. Het aanstellen van Arie Boomsma als omroep(st)er moet dan ook als een volkomen misplaatste noodgreep van toen gezien worden. De programamdirectie van Veronica werd toen overruled door die (volgens Theo van Gogh) ‘Napoleon op plateauzolen’, c.e.o. Dick van der Graaf.

 24. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Mooi werk.
  Misschien kunnen ze Myrna Goossen ook vragen.

 25. David

  Verdomme, alweer geen nieuws over Twan…

 26. yesser

  en twan huis als omroeper bij sbs 6, heeft toch geen zak te doen

 27. TV Muppet

  Ook maar de Heilige koe, Rene Mioch, Onderweg naar Morgen en Boobytrap weer terug?

 28. Bart

  @Tv Muppet Op ONM geen slecht idee voor Veronica.

 29. tonio

  Van een stapeltje brandhout kun je geen huis bouwen…………………………

 30. Ben

  Ga direct kijken…….naar haar😀

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.