Ron Boszhard heeft lelijke voeten: ‘Rare knokkels’

Ron Boszhard heeft lelijke voeten met een rare knokkel aan de zijkant. Toch geeft hij zijn leven een tien. Dat is te lezen in weekblad Story. Boszhard zit niet aan de botox en heeft ook nog nooit andere cosmetische ingrepen gedaan, maar áls hij iets aan zijn lichaam zou kunnen veranderen, dan zouden het zijn voeten zijn. Hij vindt ze echt afschuwelijk lelijk. “Ik heb erg lelijke voeten. Met zo’n rare knokkel aan de zijkant. Gelukkig bestaat er zoiets als schoenen“, aldus ‘de broer van’.

Toch zit Boszhard er niet heel erg mee in zijn maag. Als hij gevraagd wordt welk cijfer hij zijn leven geeft, zegt hij: “Een tien. Ik ga niet voor een negen. Je leeft maar één keer. Daarom probeer ik alles eruit te halen. Je kunt beter aan het eind van je leven spijt hebben van wat je gedaan hebt, dan van de dingen die je niet hebt gedaan.”

Hij heeft nog wel dromen. Zo zou hij graag eens met Doutzen Kroes willen slapen. “Dat is een zéér aantrekkelijke dame. In alle opzichten. Maar ik heb aan mijn vriendin gevraagd wat zij van zo’n avontuurtje van mij met Doutzen zou vinden, en ze vindt het niet goed.

Heeft hij naast de terugkeer van Pluk De Dag ook nog wensen op televisiegebied? “Meedoen aan het programma Maestro. Het lijkt me fantastisch om een keer een orkest te dirigeren.

Het Story-interview met Ron Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen