Art Rooijakkers met Iedereen Had Het Erover op RTL 4

Art Rooijakkers gaat in een nieuw tv-programma op RTL 4 terugblikken op nieuwszaken waar iedereen het over had. Het programma heet Iedereen Had Het Erover. Dat heeft de zender vandaag laten weten. De onderwerpen zijn uiteenlopend. “Wie herinnert zich niet Laura Dekker die als 14-jarig meisje de wereld rondzeilde. Of Mauro Manuel, de Angolese jongen die als 9-jarige alleen aankomt in Nederland en dreigde na zijn achttiende verjaardag uitgezet te worden.”

Maar ook het vliegtuig van Turkish Airlines dat vlak voor de landing op Schiphol neerstort. “En het spraakmakende huwelijk tussen Margarita en Edwin de Roy van Zuydewijn en de moord op de Haagse conrector Hans van Wieren door een boze, net geschorste leerling. Of de mus die werd doodgeschoten om Domino Day te redden.

Het is een greep uit de nieuwsberichten waar Art Rooijakkers aandacht aan besteed in zijn nieuwe programma‘Iedereen had het erover. “Hij bezoekt de hoofdpersonen, blikt met hen terug en heeft indringende gesprekken over wat er gebeurde in de afgelopen jaren.”

Het ophalen van de herinnering en het herbeleven van de gebeurtenis verbaast de kijker opnieuw, stelt een woordvoerder. “Dat wordt beslist niet minder als Art nieuwe feiten, heftige gevolgen of absurde wendingen van het lot te horen krijgt tijdens zijn gesprekken met de mensen die plots (wereld)nieuws waren.”

In iedere aflevering, van 45 minuten, wordt één groot verhaal belicht en komen er een aantal korte updates voorbij.”

Iedereen Had Het Erover, een productie van Tin Can, begint op donderdag 28 maart om 21.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen