René Froger wil standbeeld voor John de Mol

René ‘multifocale bril’ Froger vindt dat John de Mol een standbeeld verdient in ons land. De prestaties die hij heeft neergezet zijn standbeeldwaardig. Dat zegt de zanger in gesprek met het AD. John de Mol is gewoon een topper, vindt de volkszanger. “Of je het nou met de man eens bent of niet, hij maakt op televisie wel het verschil. Hij zet Nederland ook op de kaart, zoals met The Voice. Dat moet je maar wel even flikken hè? Hij werkt keihard, gewoon omdat tv zijn passie is.”

The Voice-talent Samantha Steenwijk noemt hij als zijn ‘geheimtip’. “Met haar zing ik mijn nieuwe single Liefde voor altijd. Buiten dat Samantha een fantastische stem heeft, vind ik haar ook authentiek. En wat daarbij erg leuk is: ze heeft heerlijke humor.

Welke mediapersonen vindt Froger nog meer leuk? “Waar ik ook vreselijk om kan lachen, zijn de jongens van Streetlab. Daar zit ongelofelijk veel talent in.”

Ze kunnen van alles: kinderprogramma’s, culturele programma’s, humoristische programma’s. Het bevat muzikaliteit en creativiteit. En het is tenminste geen afzeiktv, zoals de laatste jaren veel te zien is in Nederland.”

Het AD-interview met René Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: YouTube

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen