Ilse DeLange zegt alles af waar Waylon ook heen gaat

Geplaatst op do 07 mrt 2019 om 11:00

Ilse DeLange heeft haar Songfestival-ruzie met Waylon nog niet verwerkt. Ze zegt alles af waar hij ook heen gaat. Dat vertelt de zanger vandaag in het AD. De artiesten kregen na hun optreden als The Common Linnets op het liedjesfestijn bonje, omdat Waylon voor de helft wilde participeren in het muzikale duo met DeLange. “Er is niet veel gebeurd, behalve dan dat ik heb gezegd: als je met mij wilt samenwerken, moet het een fiftyfiftydeal zijn. Dat wilde ze niet“, legt de zanger uit.

Het leidde tot een gespannen verhouding. “Ilse en ik hadden onze Fleetwood Mac-story. Haat-liefde. Heerlijk. Het zorgde dat we on the edge waren. Dat maakt ons allebei beter.”

The Common Linnets bestaat nog altijd, maar niet met Waylon. “Ze zijn doorgegaan, maar het is niet geworden wat het had kunnen worden. De magie is weg. Je kunt niet zomaar iemand voor mij in de plaats zetten.”

DeLange kan Waylon nog altijd niet luchten of zien. “Het jammere is dat het tot op de dag van vandaag doorloopt. Als zij hoort dat ik op een festival speel, laat zij de organisatie weten niet te komen.”

Toen we genomineerd waren voor een Edison, wilde ze niet met mij op één podium staan, terwijl we samen verantwoordelijk waren voor het succes. Ik hoefde dus niet te komen van de organisatie. Ik heb ze een brief gestuurd: nomineer me nooit meer.”

Het AD-interview met Waylon kunt u lezen via Blendle.

Foto: NPO, RTL
101 Reacties op “Ilse DeLange zegt alles af waar Waylon ook heen gaat”


 1. Remi

  Dit heeft iets ontzéttend treurigs …

 2. robb

  Zoals Waylon in de media overkomt is er meer gebeurt ,ik hoop dat het weer goed komt tussen die twee .

 3. anoniem

  Ilse gefeliciteerd met deze beslissing

  waylon is behinderd.

  kijk naar zijn uiterlijk, what you see what you get

  als deze man in een dark room binnen komt besmet hij echt letterlijk iedereen

  nederland kom op en geef eerlijk je mening.

 4. Bep

  Zou ik ook doen.

 5. Rosetta Stone

  Ik vind Ilse DeLange een strontvervelende trut

 6. 🌻 Ingrid 🌻

  Zegt iets over Ilse…..wordt volwassen,er zijn ergere dingen in de wereld!

 7. Kevin

  Aparte dame volgens mij die Ilse

 8. Meneer Kaktus

  Ilse zou eens een keer snoeihard door de caravan moeten worden gejaagd. Dan is het wel afgelopen met die praatjes.

 9. Curryworst

  De grap is dat je Ilse er nooit over hoort als er naar gevraagd wordt tijdens een interview.
  Waylon gedraagt zich als de rancuneuze ex die vol op het orgel gaat als er weer naar gevraagd wordt.

 10. K

  Kinderachtig Ilse…zet je er over heen en wees professioneel

 11. Godefroy France

  Het is allebei helemaal niets anders dan verwoede pogingen om op iets te lijken dat ze beiden niet in hun genen hebben,,, blues, country, swamps, plains, poverty, horses, guts, loneliness, smokey mountains, trail blazers, saloons etc etc

  Het copiëren en plakken, overdone in alle opzichten, Waylon schreeuwend wijf in mannenkleding, plakplaatjes camoufleren z’n puberlijf.

  Voor nederlandse begrippen is het de top of ??? in amerika mogen ze de vuilnisbakken niet eens buiten zetten!

 12. Trudy

  Zeikwijf moet dr kop houden middelmatige zangeres die het in Amerika totaal niet gemaakt heeft en nu huillie doen !!

 13. Wolf

  Willem de zwerver kan alleen maar janken. Hij maakt Ilse nu al 5 jaar uit voor rotte vis en dat vindt hij het raar dat ze hem niet wil zien. Het ligt natuurlijk totaal niet aan hem, daarom heeft hij altijd ruzie, zelfs met z’n ouders. Hij moet een keer volwassenen worden.

 14. Deadly Viper

  Godеfroy France, copiëren? Je spelt als een allоchtoon!

 15. Wolf

  Het is natuurlijk ook compleet toevallig dat er dingen naar buiten zijn gekomen over hoe hij telkens te laat kwam en zich niet aan afspraken hield. Dat er nog steeds zoveel mensen zijn die in zijn act trappen.

 16. Sven L.

  Nepwijf en een kabouterventje.

 17. Sven L.

  Hierboven is een copy cat.. kies lekker je eigen gebruikersnaam.

 18. M@rk - Etten-Leur

  Ilse DeLange was vroeger zo’n leuke en spontane meid met een grappig accent, maar nu krijgt ze gewoon teveel kapsones….zo ontzettend jammer!

  Ze doet niet mee aan het AvorTros-programma “De Beste Zangers”, maar is binnenkort wél te zien in de Vlaamse versie van dit programma!
  Zo kinderachtig! Wordt eens volwassen, zeg!

 19. Sven L.

  Hierboven is inderdaad een nepрer. Heel flauw van je, 12:11!

 20. Sven L.

  Lekker Puh…

 21. Gaathemnietworden

  Ilse wil het onschuldige buurmeisjes imago graag behouden maar is niks meer dan een berekenend kreng die steeds het juiste pad probeert te vinden om weer met haar tronie op tv te komen of te beluisteren op de radio.
  Mag blij zijn dat wansmaak regeert op de radio ,had anders weer worsten moeten verkopen bij de HEMA ,wel twee zakjes mosterd.

 22. A.M.

  Misschien is ze nu ook een beetje jaloers op Waylon, omdat hij nu veel succesvoller is dan haar!

 23. Ronald

  Waylon kan je inderdaad beter ontlopen. Ze tt haar wederom in een negatief daglicht. Ilse heeft altijd haar mond hierover gehouden. Klasse !

 24. Wolf

  Het is een coverzanger die twee keer kans heeft gehad om het in Amerika te maken en beide keren volledig is geflopt. A.M heeft veel fantasie, Ilse heeft vele malen meer succes.
  Laat mijn reacties eens door.

 25. Roxanne

  Ilse staat er ver boven en doet nooit uitspraken over de ruzie met Waylon. Dat siert haar terwijl Waylon dit soort uitspraken doet om aandacht te trekken voor zijn concert tour. Insiders weten dat het “duo” ten onder is gegaan aan het coke/pillen /drank gebruik van mr Waylon, iets waar Ilse zich gelukkig verre van houdt.

 26. Ceasar

  Waylon, Tip: Gewoon door blijven snuiven

 27. Coca Cola

  Waylon blijft hier maar over doorzagen in de pers. Ilse daarintegen heeft hierover nooit iets willen zeggen.

  Het is wel duidelijk wie hier integer is en wie niet.

  Wel grappig dat Anouk haar vete tegen Ilse kennelijk achter zich heeeft gelaten, zo zoet ze met elkaar omgaan in The Voice Kids. kennelijk heb ik dat nieuwtje gemist.

 28. amsterdammer

  Vieze onverzorgde man die Waylon.

 29. saab 93

  nou bij de schoenenreus was llse wel altijd vriendelijk en behulpzaam en mocht zelfs mijn schoenen ruilen als ik het bonnentje kon overleggen

 30. Cafeine

  Lijkt n ” hele kerel” die Waylon, maar zodra hij zn mond open doet, dan komt er zo’n zeikstemmetje uit. Je knapt er meteen op af. Een zeikzak van de bovenste plank.

 31. Dikke Arie

  En thuis wacht Bibi…… arme kerel.

 32. Fliperdeflap

  Ik zou mezelf, niet zo druk maken over een Narcistische junk. En zijn muziek is ook niet om aan te horen.

 33. edwin

  Ik snap Ilse heel goed. Die Waylon is een vervelend doorgesnuifd verwaand stuk verdriet.

 34. Willeke

  Ilse word een verbitterd oud wijf. Altijd alleen aan geld gedacht en nu een carrière die op zijn einde loopt. Als je zoveel moeite moet doen om 1x de Ziggo vol te krijgen stel je niet van wel voor. Waylon verkoopt Ahoy 2x uit.
  Het

 35. Joop

  Hoe groot de Common Linnets waren werd duidelijk toen Waylon opstapte. Ze hebben de Tour die al geboekt was gedaan en toen was het over. Jammer Ilse ff een beetje water bij de wijn moeten doen.

 36. Marcel

  Wat moet Willem ongelooflijk blij zijn dat hij gekapt heeft met die blonde feeks. Hij doet nu zijn eigen ding en dat doet hij goed.

 37. B-noniem

  Hij staat in Ahoy covers te zingen. Een soort veredelde Toppers in Concert. Zijn hele carriere draait om het zingen van covers.

 38. Cindy

  Ik heb Ilse altijd bewonderd. Maar vind haar steeds meer een zielig figuur. Ze zegt nooit iets maar dan zeg je eigenlijk alles. Ga om tafel en praat het uit.

 39. Angelique

  Ilse,s carrière eindigd bij The Voice. Ipv VS The Voice. Beetje triest.

 40. Dick

  Het enorme ego van Ilse is beangstigend. Hoe onprofessioneel om een festival te mijden waar Waylon ook komt. Waylon is nooit rancuneus geweest en kwam heel eerlijk over.

 41. Jeanette

  Ilse heeft goud laten gaan. En kwam daar te laat achter. Waylon komt er niet die is er al. Top kerel top zanger. En ex junk. Al moet hij zich nog steeds verantwoorden daarvoor.

 42. B-noniem

  Het is voornamelijk beangstigend hoe weinig mensenkennis veel mensen hebben. Hij liegt constant, is volledig onbetrouwbaar en is altijd boos op iedereen.
  Hij loopt haar al 5 jaar voor alles wat slecht is uit te maken, maar zij is de zielige en rancuneuze? Ja oké, heel logisch.

 43. Dick

  B-noniem Staar je niet blind op de blauwe ogen van Ilse. Ik heb Waylon nooit negatief gehoord over Ilse. Ilse beweert dat het de zwartste periode in haar leven was. En dan zielig huilen. Komt zo kinderachtig over, maar ik vind haar bitchy.

 44. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  Een gekwetste vrouw…. vergeet nooit.

  Ilse was zelf een b artiest.. en door waylon stond ze even in de schijnwerpers………
  Nu staat ze weer in de schaduw en is ze weer een b of c artiest.

  Ilse als mens is een aardige meid echter als zangeres.. erg matig.. niveau karaoke…

 45. Dick

  B-NONIEM gaat met een theatershow 44 plaatsen langs. Heeft 5 eigen albums. Doet dus nog meer dan covers in Ahoy. Verleden jaar clubtour in 32 grote poppodia met eigen werk. Is toch lekker bezig.

 46. Donald Dumb

  Dick.

  Een van haar albums staat in top 10 van best verkochte albums ooit in Nederland
  Ilse is allang een gevestigde naam. Topsegment Nederlandse artiesten.

 47. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  Ja Waylon is een echte artiest.
  ILse is de hedendaagse Jantje Koopmans… of Ria Valk……

 48. Jos

  Als Ilse festivals afzegd waar Waylon staat kan ze haar carrière wel beëindigen. Voor zover die nog iets voorstelt.

 49. Marieke

  Haha Ilse mag Waylon staat schoenen nog niet poetsen. De Common Linnets was over toen Waylon stopte. Nu probeert ze haar carrière weer op te pompen. Laatste album is ook geflopt. Nederland is Ilse moe. Aanstellerig mens. En Amerika is ook niet gelukt. Al 20 jaar niet.

 50. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  Helder hoor je tekst Marieke… jij hebt helemaal gelijk.

 51. Donald Dumb

  Marieke.
  Dat geldt evenzo voor Waylon…

 52. B-noniem

  Wat een fantasie hebben mensen hier toch. The Common Linnets zijn opgestart zonder hem en hebben op veel plekken in verschillende landen met succes opgetreden, zonder hem, onder andere bij BBC radio 2. II kwam in Nederland op 1 binnen en heeft ook in Duitsland, Vlaanderen en Oostenrijk in de album charts gestaan.
  Ilse heeft een carriere van 21 jaar met heel veel hits, prijzen en platina platen, hij heeft nog niet eens de helft van haar succes gehad. Hij is een zanger met 3 hits in 10 jaar. Dankzij Ilse heeft hij een flinke carrieboost gekregen. Hij gaat overal maar covers zingen, want zijn eigen singles halen vaak de tipparade niet eens.
  Insiders weten dat hij en zijn manager een groot aandeel hebben in die ruzie. Zoek anders maar eens op Paul Brinks, geen fijne man. Maar door hoor je Waylon nooit over, want dan kan hij geen slachtoffer meer spelen.
  En Ilses laatste album was binnen een week goud, rare definitie van flop heb je dan.
  Maar fans van Waylon houden nou eenmaal niet van feiten.

 53. Donald Dumb

  B-Noniem

  Al de albums van Ilse hebben de top 10 behaald.
  Meerdere daarvan op 1…
  Waylon haalt dat bijlange na niet.

 54. Marieke

  Ilse is een overgewaardeerde zangeres die in NL weinig concurrentie had. 20 jaar geleden was ze leuk. Nu is het een verzuurde vrouw die haar droom doorbreken in VS in duigen zag vallen toen Waylon vertrok. Waylon staat nog aan het begin. Is nog maar 10 jaar bekend. Is uniek in NL. De beste zanger die we hebben.

 55. Jeroen

  Het vage gewauwel van Ilse daar prik je snel doorheen. In The Voice presteert ze ook niets. Waylon heeft al 2 winnaars geleverd. Die jongen heeft zijn zaakjes op orde. En verdiend. Hem is het niet aan komen waaien. En Ilse heeft hem flink zwart gemaakt. Over zijn drugsgebruik en dat hij afspraken niet na kwam. Zo niet professioneel.

 56. Donald Dumb

  Waylon is absoluut niet uniek.
  Zal echt niet de successen behalen van Ilse de Lange.
  Die had toen ze 10 jaar verder was al veel meer successen dan Waylon.

 57. Beertje

  Ik denk dat het Waylon geen fuck uitmaakt hoe of wat Ilse van hem denkt. Hij gaat zich daar niet druk om maken. Hij trekt volle zalen heeft een prachtig huis een fijne vriendin een leuk kind. Hij is fucking gelukkig zei hij in Ahoy. En dat straalt hij ook uit.

 58. Donald Dumb

  Jeroen. Dus als je twee winnaars hebt in een overhypted zangwedstrijdje heb je het goed voor elkaar?
  Wat een onzin. Wat is er van zijn winnaars geworden dan?

 59. Janneke

  Beertje idd. Het enige wat hij wil is muziek maken. De rest boeit hem niet. Gelukkig. Hij is geweldig. En nu die theatertour. Ik kan niet wachten.

 60. B-noniem

  @Donald Dumb
  Precies, het is dus ook volstrekt belachelijk dat mensen doen alsof hij meer succes heeft.
  II heeft 42 weken in de Nederlandse album top 100 gestaan en het derde album is in de maak.
  En Ilse een matige artiest? Ze heeft veel jurymuziekprijzen gewonnen en werkt met grootheden uit de Amerikaanse muziekindsturie, die denken daar duidelijk anders ook. En die neem ik toch iets serieuzer dan de gemiddelde reaguurder.

 61. Marieke

  Donald Bumper Ilse had geen concurrentie. Dat is nu wel anders. Daarom komt ze niet meer aan de bak. Teren op oud succes. Altijd hetzelfde nooit iets vernieuwend. Totaal overgewaardeerde. Leuk voor de ouwe garde. Dadelijk nog een paar optredens in bejaardenhuizen.

 62. Klaas

  Waylon is een kn eus en kan maar berer een vaderschapstest laten uitvoeren.
  Meer zeg ik er niet over.

 63. Donald Dumb

  Marieke.
  Precies wat Waylon ook doet en zal overkomen.
  Wat is er vernieuwend aan Waylon dan?
  Zijn muziek zal veel gebruikt worden bij linedanceavonden in dezelfde bejaardenhuizen als waar jij het over hebt.

  Welke concurrentie heeft Ilse op het ogenblik?

 64. Brigitte Bardotte

  Ilse gewerkt met grootheden?? Ja in haar dromen. Ze is nooit doorgebroken in Amerika omdat ze niet goed genoeg was. In Nederland zal ze haar bedje wel gespreid hebben voor de prijzen. Beentjes wijd enzo.

 65. Donald Dumb

  Brigitte Bardotte
  En Waylon heeft het wel gemaakt in Amerika?

 66. B-noniem

  @Jeroen
  Als je kijkt naar wat ze allebei hebben gezegd, heeft Waylon zich veel meer en veel vaker negatief over Ilse uitgesproken dan andersom. Hij is degene die haar inmiddels al 5 jaar zwartmaakt, volgens hem ligt alles aan haar en heeft hij nog nooit van zijn leven iets fout gedaan.
  Iedereen die niet extreem naïef is, ziet dat hij altijd de helft van het verhaal weglaat om zichzelf in een beter daglicht te stellen en Ilse zwart te maken.

 67. Jan

  Mensen mensen stop. Hebben jullie niet gezien wat er speelde?? Ilse was stapelverliefd op Waylon. Kijk de filmpjes op YouTube hoe ze naar hem kijkt. Die spreken voor zich. En dat was niet gespeeld. En Waylon wilde haar niet die had een vriendin. Dat was de ware reden van de ruzie,s.

 68. Brigitte Bardotte

  Donald Bumper Waylon heeft geen moeite gedaan om door te breken. Heeft er ook nooit over lopen pochen. Ilse lijd aan grootheidswaanzin.

 69. Donald Dumb

  Ja maar B noniem.
  Waylon had wel twee winnaars in een TV zangwedstrijdje.
  Dan heb je geen 18 keer platina nodig als je dat bereikt hebt…

 70. Donald Dumb

  Brigitte Bardotte.

  Nou volgens mij pochte hij ooit over tekenen bij een Amerikaans countrylabel. Dus hij wilde weldegelijk proberen naam te maken in Amerika…

 71. B-noniem

  Die eerste winnar van hem, Pleun, daar horen we niks van. En hij praat niet meer met haar, terwijl hij haar had beloofd er altijd voor haar te zien. Dat is wel een thema bij hem hè, hij houdt zich niet aan afspraken en hij praat niet meer met mensen. Die one-trick-pony die dit seizoen heeft gewonnen zal ook snel zijn vergeten.
  Die vriendin van hem zal hij ongetwijfeld ook constant bedriegen.

 72. Debby

  Word Ilse nog echt gevraagd voor festivals?? Ik dacht dat ze zich moest inkopen.

 73. Donald Dumb

  Een Pleun ken ik niet, B-noniem
  Ik volg The Voice niet maar kan wel concluderen dat dat met name om de juryleden draait. Als je het hier allemaal zo leest…
  En natuurlijk komt hij sfspraken niet na. Part of the deal. Hij/zij krijgt vorstelijk betaald voor zijn/haar jurytoneelstukje…

 74. Debby

  En ja Ilse was hartstikke verliefd op Waylon. Dat kon je wel zien. Maar Waylon had toen met Joëlle. Maar Waylon is nu hartstikke gelukkig met Bibi. Heeft goed contact met zijn zoon en ouders. Heeft die ouwe Ilse niet nodig.

 75. Debby

  B noniem hij heeft wel het rijbewijs van Pleun betaald. En heeft haar laten optreden bij zijn tour. Op enig moment stopt het voor een coach.

 76. Debby

  Donald Bumper Ilse heeft geen 18 keer platina. Ilse droomt teveel. Ja idd optreden in een bejaardenhuis. Dat is toch geen muziek meer. Alleen nog voor bejaarden.

 77. Debby

  Over 2 jaar weet niemand nog wie Ilse was.

 78. Donald Dumb

  Ilse DeLange, artiestennaam van Ilse Annoeska de Lange (Almelo, 13 mei 1977), is een Nederlandse zangeres en de leadzangeres van The Common Linnets. Ze won in 1998, 2001, 2004, 2009 en 2019 een Edison en haar albums bereikten achttien keer platina.

 79. Ramona

  En over 2 jaar weet Bibi niet meer wie Waylon was.

 80. Ramona

  Ilse is niets meer dan een polderartiest.

 81. Debby

  Ohhh ik kan niet wachten om jullie mijn nieuwe liedjes te laten horen. Ja echt nieuwe liedjes. Hetzelfde als 30 jaar geleden. En nog niet eens zelf geschreven. Dat doen ze in Nashville voor haar. De enige reden dat ze nog naar Amerika gaat.

 82. Debby

  Wikipedia kan iedereen zelf invullen. Is niet altijd waar wat daar staat.

 83. Ramona

  In Nashville zitten ze helemaal niet te wachten op een wannabe country-zangeres uit Europa.
  Zelfs echte komen er amper aan de bak.
  Ilse-niveau heb je daar op iedere hoek van de straat.

 84. Debby

  Klopt Ilse is een polderdiva. Haha goeie.

 85. Donald Dumb

  En wat is Waylon dan, Ramona?
  In Nashville hebben ze er nog nooit van gehoord

 86. Debby

  En dan nog dat spontane accent. En het clownskoppie dat ze de laatste tijd heeft. Polderdiva ik vind hem leuk.

 87. Ramona

  Dat is niet waar het om gaat. Jij hebt het over Ilse dit en dat, omdat het op Wikipedia wordt vermeld, al dan niet kloppend, maar is nergens op gebaseerd.

 88. Debby

  Donald Bumper van Ilse ook niet. Alleen de tekstschrijvers die door haar betaald worden.

 89. Ramona

  Debby/Waylon, jouw Haagse accentje slaat ook nergens op.
  Het tekent wel je gebrek aan identiteit, met de meute meelopen, ook al probeer je je niet zo voor te doen.

 90. Donald Dumb

  Dus Wikipedia info over Waylon is ook niet nergens op gebssseerd,Ramona.
  Klopt waarschijnlijk ook niet helemaal

 91. Ramona

  Ik weet niet of je het weet, maar Wikipedia kan door elke gek worden ingevuld, zelfs door jou.
  Probeer het maar.

 92. Ramona

  Anywayz, Dumb, je hebt weer genoeg aandacht gehad.
  Bij dezen stopt dit weer.
  Sorry.

 93. Donald Dumb

  Ook door jou dus, Ramona…

 94. B-noniem

  Ilse heeft al 20 jaar een goede relatie, ze heeft nooit interesse gehad in die holbewoner. Hij was ongetwijfeld geïnteresseerd in haar, want hij houdt het niet bij één vrouw, maar zij niet in hem. Mensen roepen dat ze verliefd is op elke man die ze ook maar even aankijkt.
  Hij is zo blij met zijn vriendin en kind dat hij haar in de steek zou hebben gelaten als ze op de dag van een concert weeën zou krijgen. Hij treedt liever op dan dat hij bij de geboorte van zijn kind is. Hij wist al maanden wanneer de uitgerekende datum was en had makkelijk het concert kunnen verplaatsen, maar dat deed hij niet. Zo’n man is het.

  En als we het dan toch over de Voice hebben, hij wilde na het songfestival dolgraag met Ilse een coachteam worden bij de Voice, om nog wat meer op haar succes mee te liften. Hij wilde heel graag met haar bij de Voice samenwerken en twee weken later is ze opeens altijd al de ergste persoon op aarde geweest?

  Debby, je loopt nu wel echt onzin te verkondigen. Dat Ilse 18 platina platen heeft als soloartiest is geen mening, maar een feit. Een feit is ook dat dat er vele malen meer zijn dan Waylon heeft en ooit zal hebben.

 95. Ramona

  B-noniem, het klopt wel dat Ilse eventjes verliefd is geweest op Waylon en dat was niet wederzijds.
  Daar komt het oud zeer bij haar ook vandaan.
  Onder anderen.

 96. B-noniem

  Dat Ilse haar eigen muziek niet zou schrijven of produceren, is een seksistische leugen. Net als zeggen dat ze een clownshoofd heeft. Waarom, omdat ze er natuurlijk uitziet en in tegenstelling tot veel andere bekende vrouwen niet vol met botox zit?
  Typisch dat dat weer van Waylon fans komt.

 97. Ramona

  De naampjes die je net las, waren geen Waylon fans hoor.
  En Ilse, ach ja, het blijft een treurig typetje met meer dan twee gezichten.

 98. Rob

  a) Ilse heeft Waylon gevraagd. Hij moet dus blij zijn. b) Het ging niet alleen om een 50/50 deal. Waylon zat ook met z’n neus in de witte poeder. Niet bijster professioneel.

 99. Ben

  Omdat Ilse bang voor de confrontatie is. Zij is niet eerlijk geweest en heeft heel wat te verbergen. Deugd voor geen meter. Overal waar zij op tv komt vermijden wij. Faketrutje hola. En nog gruwelijk dom ook.
  En stiekem!!!

 100. Tinus Toneel

  Gek genoeg geloof ik Waylon wel.

 101. Carola

  Ilse is een trieste Gooise vrouw geworden. Toch kapsones. Hou toch op haar hoofd en spraakgebrek te veel te vaak op TV gezien wordt er moe van. Nep-emo trien.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.