Recordaantal aanmeldingen Married At First Sight 4

Voor het vierde seizoen van Married At First Sight, een van de laatste presentatieklussen van Peter van der Vorst, heeft een recordaantal hetero- en homoseksuele mannen en vrouwen zich aangemeld. Dat heeft RTL 4 laten weten. Maar liefst 1500 mensen leggen hun liefdeslot in handen van een nieuw team van experts, in de hoop gematched te worden aan de ware Jakob of Jakoba, op basis van wetenschappelijk onderzoek. Uiteindelijk halen slechts tien mensen de uitzendingen.

Na drie seizoenen start dit jaar een kersvers team van experts, waaronder de gedragspsycholoog van Gordon Gaat Trouwen: Pablo Bakarbessy.

Na uitgebreide screenings stappen de vijf beste matches, zonder elkaar ooit gezien of gesproken te hebben, in het huwelijksbootje. Geven de koppels elkaar volmondig het jawoord of lijkt het huwelijk bij de eerste blik gedoemd te mislukken?

Ook dit seizoen gaan de stellen op huwelijksreis en duurt het experiment nog voort wanneer ze terugkeren en het dagelijks leven weer begint. Maar de nieuwe experts hebben een verplichte ‘samenwoonfase’ ingesteld om de deelnemers nog meer kans te geven een band met elkaar op te bouwen. “De grote vraag is natuurlijk hoe dit onderdeel zal gaan wanneer de huwelijksreis niet zo romantisch is verlopen.”

Married At First Sight begint op zondag 7 april om 20.00 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen