‘Wietze en Lieke moeten ochtendshow Sky Radio doen’

Talpa Radio zou er goed aan doen om het plan voor een ochtendshow op Sky Radio nieuw leven in te blazen. Dat zegt oud-Veronica-dj Patrick Kicken vandaag in het AD. Sky Radio was twee jaar geleden in vergaande onderhandelingen met het toenmalige Qmusic-duo Mattie Valk en Wietze de Jager en hoe dat is afgelopen weten we inmiddels allemaal. Voor Wietze alléén wilde Talpa het nonstopformat van Sky niet omgooien, maar Kicken ziet nóg een interessante optie.

Je zou Wietze de Jager samen met zijn vrouw Lieke Veld, die tevens dj was bij Qmusic, moeten neerzetten in de ochtend van Sky, aldus Kicken. “Het wordt tijd daar óók eens een ochtendshow neer te zetten. Mijn advies: zet daar Wietze de Jager met zijn vrouw Lieke Veld neer.

Dat kan volgens Kicken fantastisch goed werken. “Een soort realitysoap op de radio, waarin je ze hoort over hun huwelijk en de kinderen. Dan doe je daar écht wat anders! In de VS zijn er dj-koppels die dat al jaren doen.’

Toen Sky Radio nog niet onder Talpa Radio viel riep het station altijd dat het zijn nonstopformat alléén om zou gooien als Edwin Evers de overstap zou willen maken. Dat is nooit gebeurd.

Tegenwoordig valt Sky Radio onder Talpa Radio en is alleen de optie Mattie & Wietze serieus onderzocht voor de ochtendshow.

Foto: Sky Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen