Pechtold-ex wil geen aandacht, deelt babyfoto in Story

Anne Lok, de als labiel bekend staande ex van Alexander Pechtold, wil geen aandacht van de roddelpers en van de media. Dat schrijft ze in een open brief in entertainmentblad Story, waarin ze ook de eerste foto van haar Pechtold-baby toont. Lok richt zich in haar brief tot hoofdredacteur Guido den Aantrekker. “Graag wil ik jou en weekblad Story bedanken voor het respectvolle artikel dat onlangs verscheen na de geboorte van mijn zoon Jippe, roepnaam Jip“, begint ze de brief.

De hysterische ex haalt in de Story uit naar de Privé. Dat blad is in de laatste weken voor haar bevalling ‘ongevraagd mijn privéleven binnengedrongen op een wijze die mijn gezin en mij veel gespannenheid en zorgen heeft opgeleverd’.

De Privé zou haar tot in het ziekenhuis achtervolgd hebben. “Een dergelijke journalistieke werkwijze vind ik respectloos en mensonterend.”

Daarom heeft Lok besloten onder te duiken, zodat ze in rust kan genieten van de geboorte, ‘zonder een mogelijk agressieve jacht op een actuele foto van ons’.

Omdat ik de afstand die Story in die periode hield erg waardeer, en om van een mogelijke vraag naar een foto van ons af te zijn, deel ik in Story deze foto van Jip en mij.”

De open brief en de babyfoto kunt u zien in de Story, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen