Pechtold-ex wil geen aandacht, deelt babyfoto in Story

Geplaatst op zo 17 mrt 2019 om 8:45

Anne Lok, de als labiel bekend staande ex van Alexander Pechtold, wil geen aandacht van de roddelpers en van de media. Dat schrijft ze in een open brief in entertainmentblad Story, waarin ze ook de eerste foto van haar Pechtold-baby toont. Lok richt zich in haar brief tot hoofdredacteur Guido den Aantrekker. “Graag wil ik jou en weekblad Story bedanken voor het respectvolle artikel dat onlangs verscheen na de geboorte van mijn zoon Jippe, roepnaam Jip“, begint ze de brief.

De hysterische ex haalt in de Story uit naar de Privé. Dat blad is in de laatste weken voor haar bevalling ‘ongevraagd mijn privéleven binnengedrongen op een wijze die mijn gezin en mij veel gespannenheid en zorgen heeft opgeleverd’.

De Privé zou haar tot in het ziekenhuis achtervolgd hebben. “Een dergelijke journalistieke werkwijze vind ik respectloos en mensonterend.”

Daarom heeft Lok besloten onder te duiken, zodat ze in rust kan genieten van de geboorte, ‘zonder een mogelijk agressieve jacht op een actuele foto van ons’.

Omdat ik de afstand die Story in die periode hield erg waardeer, en om van een mogelijke vraag naar een foto van ons af te zijn, deel ik in Story deze foto van Jip en mij.”

De open brief en de babyfoto kunt u zien in de Story, via Blendle.

Foto: RTL
28 Reacties op “Pechtold-ex wil geen aandacht, deelt babyfoto in Story”


 1. S. Stokvis

  Mooi… next

 2. Sum Ting Wong

  Deze vrouw is een heldin. Zij heeft D666 het laatste zetje richting afgrond gegeven en daarvoor moeten we haar eeuwig dankbaar zijn.

 3. Sum Ting Wong

  Wel even een waarschuwing voor niet-D666 mannen. Je hebt drie soorten vrouwen: klein beetje logisch nadenkende vrouwen, beschadigde vrouwen en ronduit crazy b itches. Zorg dat je NOOIT iets begint met een vertegenwoordigster van de laatste twee groepen want dat wordt je financiele, morele en sociale ondergang. D666mannen en andere linkse cockolds raad ik het natuurlijk alleen maar aan om met die gestoorde vrouwen te gaan hokken.

 4. Kim Jong-Un

  @Sum Ting Wong: houd je mond of ik stuur je naar me werkkamp!!

 5. Sum Ting Wong

  Solly baas

 6. Curryworst

  Niet alleeen haar tv-optreden maar ook deze brief toont aan dat het een labiele vrouw is.

 7. Godefroy France

  Je moet wel erg labiel zijn om met peggold te rollebollen,,, maar een penthouse en de status BNer is ook wat waard!
  Nog steeds geen reactie van onze geliefde d66 buiten de deur neuker???

 8. Zalmneusje

  Je zou er ook voor kunnen kiezen je helemaal niet in te laten met de roddelpers. Maar integriteit heeft natuurlijk zijn grenzen als er een zakcentje om de hoek komt kijken.

 9. Sum Ting Wong

  Aandacht zalmneusje. Het draait allemaal om aandacht. Helaas is dat female nature.

 10. Sven L.

  hahahaha

 11. Weg Ermee

  Dit stukje proza past helemaal bij deze roddelsite!

 12. Minder of Mirjam

  Vrouw is compleet de weg kwijt. Zou me niks verbazen als ze het hele Pechtold verhaal verzonnen heeft uit een bepaalde obsessie voor de man.

 13. Wijze van Zion

  Jippe en Jannekekke inhoud….

 14. Sjors van Kempen

  In de Van Dale staat achter het woord hypocriet een verwijzing naar Anne Lok. Wat een muts.

 15. Jip

  Sjors van Kempen, dat woord fits like a glove met betrekking tot jouw held Alexander Penthouse.

 16. HJ

  Ergens fijn dat zij verantwoordelijk is voor het einde van Dood66. Toch zou ik niet graag dat kind Jip(pe) willen zijn. Als je er later achterkomt dat je eigenlijk dood had moeten zijn, geaborteerd. Lijkt me afschuwelijk.

 17. Zo ist, en niet anders.

  Betaald die vreemd gaander Pechtold ook alimentatie voor zijn eigen vlees en bloed, of doet hij dat ook niet?

  Het is onbegrijpelijk dat je op zoiets verliefd kunt worden, maar ja, gebeurd is gebeurd…pppfff.

 18. liefkleinhertje

  Als je op iemand als Pechthold verliefd word of je bent lid van D66 ben je gewoon compleet de weg kwijt.

 19. Trudy

  Snap niet dat zo een jonge knappe vrouw verliefd wordt op een ouwe lelijke vent als Pechtvogel de engerd is gelukkig weg kon die kop niet meer zien

 20. sjaak

  Standbeeld voor die vrouw.
  Dankzij haar zijn we verlost van die engnek Pechtold.

 21. Doh

  Die is dus duidelijk van Lokje getikt.

 22. Tien

  Was ze al labiel, of is ze labiel geworden v Pechtold? Ik zou als ik hem was toch aan het kindje denken. Zoontje heeft liefde nodig en geen gedoe

 23. Emma

  Snap al helemaal niet welke man met zo’n vrouw wil….al die kinderen van verschillende kerels las ik. Dat moet je toch aan het denken zetten als je een beetje verstand hebt.

 24. jan

  Als je een beetjej bekend bent, pak je ieder wijf.

 25. Joris VandenBeer

  Heldin en hopelijk plukt ze hem kaal.

 26. Quint

  @Jan 18:44
  Ja klopt, kijk maar naar voetballers. De meesten zijn zo dom als een koe en nog oerlelijk ook en de foto modellen vechten erom. Geld is macht.

 27. Dominee Bonk

  Zij schijnt meer kinderen van ex-politici te hebben, een soort broedmachine voor uitgerangeerde oude politici, best smerig wel toch?

 28. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  Niks raars aan… de vrouw is gewoon “harry in de warrie” echter dit betekent ook dat ze makkelijk voor mannen om haar in bed te krijgen.
  Gewoon lekker van Anne genieten zoveel je kan….. haar brein kan je toch niet repareren. Er zijn talloze van dit soort vrouwen…. zonder hun was er weinig knuffelen…..
  Anne Lok liefhebber.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.