Patty verkoos Talpa boven RTL vanwege Linda

Geplaatst op Wed 13 Mar 2019 om 10:30

Patty Brard heeft een vierjarig contract bij Talpa boven een vierjarig contract bij RTL verkozen vanwege Erland Galjaard en Linda de Mol. Dat gaf ze maandagavond aan in 6 Inside. RTL maakte in januari bekend Brard in huis te hebben gehaald, maar een week later bleek het contract nog niet getekend en dat dat ook niet zou gaan gebeuren. Nu gaat ze naar Talpa. “Nou, als er mensen om je vechten, dan moet je op een gegeven moment kiezen. Ik heb gekozen.”

Ze kiest voor de zender die haar een paar jaar geleden ontsloeg. “Ik voelde me hier welkom, dus tijdens een korte break in Thailand heb ik besloten om bij terugkomst toch voor Talpa te gaan.”

Dat komt vooral door Linda de Mol. “Het feit dat Erland ook naar Talpa ging en ik inhoudelijk met hem kan sparren en het feit dat Linda naar Net5 neerstreek was voor mij de doorslaggevende factor. Ik werkte natuurlijk al heel veel met Linda en voor de LINDA. ook. Ik vlogde heel veel voor haar en ik deed op haar site veel dingen.”

Linda de Mol gaat ook naar Talpa en wordt creatief directeur van Net5. “Het feit dat ik nu met Linda verder kan en ook met haar op Net5 dingen kan doen en ontwikkelen, dat was voor mij een uitgelezen kans om met de mensen te gaan werken waar ik het ontzettend fijn vind om mee te werken.”

Boulevard

Verlinde confronteerde Brard vervolgens met een gerucht. “Ik ga een gerucht wat ik gehoord heb vragen. Ik heb gehoord dat jij eigenlijk hartstikke ver was met Sven Sauvé van RTL en dat het eigenlijk wel rond was en dat RTL Boulevard onderdeel uitmaakte van jouw overeenkomst, maar dat je je eigenlijk niet welkom voelde bij Boulevard. Klopt dat verhaal?

Brard: “Nee, dat klopt niet, maar ik heb ook helemaal geen zin om in het verleden te kijken, Albert. Ik ben ontzettend blij dat ik vandaag eindelijk iedereen deelgenoot mag maken van het feit dat ik een vierjarig contract bij Talpa heb getekend. Wat daaraan vooraf is gegaan bij RTL: daar ga ik niet over lopen bashen.”

Het gerucht zou best eens kunnen kloppen. Het is geen geheim dat Boulevard-prominent Peter R. de Vries en La Brard aartsrivalen zijn.

Foto: SBS, Elvin
31 Reacties op “Patty verkoos Talpa boven RTL vanwege Linda”


 1. Allesweter

  Er zijn harde woorden over gevallen. Al met al geen beste zet.

 2. Hans

  Peter R. De Vries?
  Geloof ik meteen.

 3. Curryworst

  Patty Brard staat 24-7 in de ruzie-modus.
  Dus zal niet lang duren voordat het hommeles is bij Talpa.
  Kwestie van tijd.

 4. Remi

  Volgende week geniet Albert van een méér dan welverdiende vakantie.
  Patty vervangt Albert dan bij 6 Inside.

  Worden tóp uitzendingen.
  Ik verwacht dat Patty dat uitstekend gaat doen.

 5. Roxanne

  Patty is net een kakkerlak, niet uit te roeien.

 6. Aldus

  Goed te weten dat het niets te maken heeft met het feit dat ze rond was met RTL en daarna een aanbieding van talpa/sbs kreeg voor 4 jaar ipv 2 jaar en 2x zo veel geld.

 7. Trudy

  Zijn we nu nog niet van die Papoea af een ramp voor de tv die troel

 8. Flip de Beer

  Een stunt van ome John! Nu M nog!

 9. Guttegut

  Vechten om Patty Brard. Tja, ieder land krijgt wat zij verdient

 10. Jola

  Jaren lang schreeuwen dat je zo verrot behandeld bent bij SBS6 en nu dit….hoe geloofwaardig

 11. Hans

  Benieuwd hoe dit met Joling zal vergaan. Talpa of toch RTL?

 12. Allesweter

  @Hans
  1e.

 13. Bart

  Patty zou een Catharine achtige talkshow in de vooravond van NET5 (met nieuwe naam Linda) moeten krijgen. Zou ze goed doen denk ik. Niet terugkeren bij Shownieuws en in gaan vallen bij 6 Inside. Zou leuk zijn als ze zich nog een keer opnieuw zou uitvinden bij Talpa.

 14. Martmans

  Ik gun het Patty wel. Zij is een absolute streetfighter en laat zich niet de kaas van het brood eten. Na elke tegenslag vecht zij zich terug. Wat haar beslissing ook is, mijn respect heeft ze. Succes dame!

 15. Ron

  Beetje reuring kweken om niets. Oeh, er zou iets voorgevallen zijn bij Boulevard, oeh spannend. Wat zou er gezegd zijn’? Als er maar iets van reuring gekweekt kan worden omdat het de veel beter bekeken concurrent gaat is Verlinde er natuurlijk snel bij…
  Verder vind ik het niet handig dat Verlinde nu al in de prille fase van 6 Inside al vakantie opneemt. Het programma scoort voor geen meter, en het ziet er niet naar uit dat dit ooit gaat gebeuren ook.

 16. MolTalk

  Bejaarden TV

 17. José V.

  @Jola:

  Weet waar je over praat. Ze is toen de laan uit gestuurd door Karin de Groot, die is nu weg bij SBS. Bovendien heeft de zendergroep een nieuwe eigenaar: Talpa. Eigenlijk een nieuwe club dus waar ze zich bij aansluit.

 18. Mike

  Het is verbijsterend dat ze gewoon kon kiezen uit 2 zenders. Ze is een zeer middelmatige en onzekere presentatrice. De promo voor Hotter than my daughter waarbij je haar de tekst zag oplezen is hiervan een treffend bewijs. RTL moet dankbaar zijn. Gewoon lekker investeren in fris aanstormend talent. Mensen die werkelijk iets kunnen. En natuurlijk klopte het gerucht dat Albert aanhaalde.

 19. gummetje

  Hemel wat wordt dit figuur toch opgeblazen tot mega proporties. Zielige ietwat domme, omhooggevallen zwaar gefacelifte 63 jarige. Met pruik.

 20. Rutger

  Ze was toch net ontslagen bij sbs?

 21. zure bom

  We komen nooit van haar af. Het is een complot.

 22. Whitedog

  Zou toch een giller zijn als 6-Inside in die week knaller kijkcijfers haalt.

 23. Jola

  Ze zou NOOIT meer eens stap bij SBS6 binnen zetten zei ze ooit…

 24. Anti PVV

  Ja Talpa neemt alles over, nog even en RTL ook! vast + deze krant.

 25. brompot

  Wordt een prachtige bejaardenzender zo

 26. Hans

  @Jola:

  Doet ze ook niet. Ze zit nu bij Talpa.

 27. @Hans

  Ze zit gewoon bij SBS6, Talpa is enkel t bedrijf dat de zender gekocht heeft. Dus ze is gewoon weer terug bij SBS6 , nou na wat ze ooit zei over NOOIT meer terugkomen.

 28. pol

  Iedereen die haar nu verdedigt omdat ze nu bij Talpa zou zitten ipv SBS is echt dom. Ze komt gewoon weer met dat uitgestreken smoelwerk na een hoop heisa weer op SBS6 hoor. Talpa is de eigenaar niet de zender. Ze stapt gewoon weer binnen daar waar ze zei nooit meer een voet binnen te zetten, maar ja…geld he!

 29. @pol

  Precies, gewoon voor het grote geld haar principes weer opzij gezet en weer te zien op SBS.

 30. jaja

  Ja John, met mensen als Wendy van Dijk, Gordon en Patty Brard ga je RTL wel vermorzelen !
  DREAM ON….

 31. Mark

  Hoe groot John ook is . Hij maakt ongelofelijk stomme keuzes nu

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.