Patty verkoos Talpa boven RTL vanwege Linda

Patty Brard heeft een vierjarig contract bij Talpa boven een vierjarig contract bij RTL verkozen vanwege Erland Galjaard en Linda de Mol. Dat gaf ze maandagavond aan in 6 Inside. RTL maakte in januari bekend Brard in huis te hebben gehaald, maar een week later bleek het contract nog niet getekend en dat dat ook niet zou gaan gebeuren. Nu gaat ze naar Talpa. “Nou, als er mensen om je vechten, dan moet je op een gegeven moment kiezen. Ik heb gekozen.”

Ze kiest voor de zender die haar een paar jaar geleden ontsloeg. “Ik voelde me hier welkom, dus tijdens een korte break in Thailand heb ik besloten om bij terugkomst toch voor Talpa te gaan.”

Dat komt vooral door Linda de Mol. “Het feit dat Erland ook naar Talpa ging en ik inhoudelijk met hem kan sparren en het feit dat Linda naar Net5 neerstreek was voor mij de doorslaggevende factor. Ik werkte natuurlijk al heel veel met Linda en voor de LINDA. ook. Ik vlogde heel veel voor haar en ik deed op haar site veel dingen.”

Linda de Mol gaat ook naar Talpa en wordt creatief directeur van Net5. “Het feit dat ik nu met Linda verder kan en ook met haar op Net5 dingen kan doen en ontwikkelen, dat was voor mij een uitgelezen kans om met de mensen te gaan werken waar ik het ontzettend fijn vind om mee te werken.”

Boulevard

Verlinde confronteerde Brard vervolgens met een gerucht. “Ik ga een gerucht wat ik gehoord heb vragen. Ik heb gehoord dat jij eigenlijk hartstikke ver was met Sven Sauvé van RTL en dat het eigenlijk wel rond was en dat RTL Boulevard onderdeel uitmaakte van jouw overeenkomst, maar dat je je eigenlijk niet welkom voelde bij Boulevard. Klopt dat verhaal?

Brard: “Nee, dat klopt niet, maar ik heb ook helemaal geen zin om in het verleden te kijken, Albert. Ik ben ontzettend blij dat ik vandaag eindelijk iedereen deelgenoot mag maken van het feit dat ik een vierjarig contract bij Talpa heb getekend. Wat daaraan vooraf is gegaan bij RTL: daar ga ik niet over lopen bashen.”

Het gerucht zou best eens kunnen kloppen. Het is geen geheim dat Boulevard-prominent Peter R. de Vries en La Brard aartsrivalen zijn.

Foto: SBS, Elvin

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen