Özcan Akyol blaast Sterren op het Doek nieuw leven in

Geplaatst op Thu 14 Mar 2019 om 8:15

Özcan Akyol ontpopt zich steeds meer tot een echte tv-ster bij de NPO. Hij blaast de vroegere Hanneke Groenteman-show Sterren op het Doek nieuw leven in bij Omroep MAX. Dat heeft de omroep bevestigd na de primeur van 6 Inside hierover. Slagter gaf vorig jaar al aan dat hij de talkshow terug wilde brengen op de buis, maar dacht toen nog aan Marc-Marie Huijbregts. Het is dus DWDD-bekendheid Akyol geworden. “Nou goed, dan bevestig ik het ook maar. Ik heb er zin ‘an!”, twittert hij.

De baas van Omroep MAX was vorig jaar maart al in een vergevorderd stadium met Huijbregts. “We hebben met Marc-Marie gesproken. We gaan twee afleveringen gewoon eens kijken, hoe werkt dat, hoe valt dat.

Kennelijk is dat niet zo goed gevallen. Recentelijk was Huijbregts nog te zien met het programma Lief Dagboek op NPO 1 en dat was ook al een drama.

In oktober 2015 ging de stekker uit Sterren op het Doek. “We zijn toen gestopt omdat we zeiden: we hebben eigenlijk alle sterren wel gehad. We wilden er nog wel een paar hebben, maar die wilden niet. Bijvoorbeeld John de Mol en Jeroen Pauw. Misschien willen ze nu wel“, zei Slagter toen.

Bovendien zijn er ‘heel veel nieuwe sterren bij gekomen’, aldus Slagter. “Ons lijkt het ontzettend leuk om een 2.0 versie van Sterren op het doek te gaan maken.”

Foto: NTR
23 Reacties op “Özcan Akyol blaast Sterren op het Doek nieuw leven in”


 1. den Draaiert Joost

  Ik vind Özcan Akyol een prettige persoonlijkheid om naar te kijken. Ik denk dat dit wel goed komt.

 2. Harm

  Marc-Marie of die Turk…keuze tussen twee kwaden!

 3. Curryworst

  Alles en iedereen is beter dan Piepkuiken.
  Zelfs Jan Versteegh…

 4. Mike

  ‘Er zijn heel veel nieuwe sterren bijgekomen”. Wat een onzin. Jan zegt dit gewoon om het goed te praten dat ze nu zonder Hanneke doorgaan. Zij deed dit programma zó goed en werd destijds heel lelijk en onbeschoft afgedankt.

 5. Mike

  @Curryworst Jan Versteegh was gisteren weer tenenkrommend bij 6Inside. Als een kind dat op een verjaardag mee wil praten met de volwassenen. Hij sloeg voortdurend de plank mis met zijn ‘grappen’.

 6. Roxanne

  Marc Marie hoort zichzelf graag overal doorheen tetteren dus dat was een fiasco geworden maar Ozcan is de rust zelve en laat de mensen in hun waarde en dat past perfect bij het programma denk ik.

 7. Tvkijker

  Jammer, hoort Hanneke gewoon bij.

 8. Bobby Eden

  Zie niet voor mij hoe dit interessant gaat worden met die excuusturk

 9. Henk

  @Mike; kijk jij 6Inside… Hahahahaha, hahahahaha

 10. S. Stokvis

  @mike…
  Wel gekeken dus?
  Hoop dat je er verder wel van hebt kunnen genieten?

 11. Corrie

  Ik vind hem vrij ingenomen met zichzelf, maar goed, dat is ‘ster’ eigen.

 12. Paolo

  Goede zet!!. Roots, niet belangrijk. Bovendien is Akyol in Nederland geboren als ik goed ben. Huijbregts viel tegen met oudejaar, Lief Dagboek was soms leuk maar dan door de deelnemers en van te voren nog even met Paul de Leeuw was ook al geen hoogstandje.Akyol is een belezen man, verdiept zicht in maatschappelijke kwestie van deze tijd en is Columnist bij het AD en schrijft regelmatig over de toestand in de wereld en Nederland in het bijzonder. Bijelkaar opgeteld een goede keuze van Slagter. Sterren op het doek moet immers meer zijn dan wat verf op linnen, het gaat er om het verhaal bij de gast vakkundig los te peuteren.

 13. Stille

  Sterkte voor de redactie. Met hem valt totaal niet te werken.

 14. critikast

  Akyol is wel erg veel op televisie en bovendien moet ik hem ook nog drie keer per week lezen in mijn ochtendkrant. Pas op…overdaad schaadt. En van kunst heeft hij geen verstand, al pretendeert hij wel overal verstand van te hebben !

 15. Godefroy France

  Hanneke de nestbevuiler en mocroknuffelbeest, , piepkuiken het hersenloze gedrocht en dat alles onder leiding van alweer een turk !!!

 16. Cathy

  Kijk er naar uit

 17. Peanut

  Özcan Akyol voegt iets toe aan wat hij maakt. Dat is een zeldzaamheid. Zoiets noem je geloof ik persoonlijkheid.

 18. Trudy

  Akyol is de rust zelve fijne persoonlijkheid ….. beter dan dat Piepkuiekn die Thijsje in zn reet kruipt hoop dat Akyol eens de presentatie van DWDD overneemt en fakethijsje oprot….

 19. pieter baan

  de rust zelve, maar wel een voormalig Eagles hooligan. Het kan verkeren

 20. DENK-na

  Wel jammer dat de Jensen leeghoofden als kijkers dan plotseling afvallen.
  Maar ach, die hadden vorig seizoen toch al niet door dat het niet om het witten van muren en plafonds ging.

 21. Kijkcijfers

  Merel westrik als gast lijkt me wel leuk.

 22. A.M.

  Luister en kijk graag naar Eus! Goede zet van Jan Slagter!👍🏻

 23. Annoniemus

  Kunnen we in Nederland nog wel zonder Eus ? Wat mij betreft wel !!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.