Özcan Akyol blaast Sterren op het Doek nieuw leven in

Özcan Akyol ontpopt zich steeds meer tot een echte tv-ster bij de NPO. Hij blaast de vroegere Hanneke Groenteman-show Sterren op het Doek nieuw leven in bij Omroep MAX. Dat heeft de omroep bevestigd na de primeur van 6 Inside hierover. Slagter gaf vorig jaar al aan dat hij de talkshow terug wilde brengen op de buis, maar dacht toen nog aan Marc-Marie Huijbregts. Het is dus DWDD-bekendheid Akyol geworden. “Nou goed, dan bevestig ik het ook maar. Ik heb er zin ‘an!”, twittert hij.

De baas van Omroep MAX was vorig jaar maart al in een vergevorderd stadium met Huijbregts. “We hebben met Marc-Marie gesproken. We gaan twee afleveringen gewoon eens kijken, hoe werkt dat, hoe valt dat.

Kennelijk is dat niet zo goed gevallen. Recentelijk was Huijbregts nog te zien met het programma Lief Dagboek op NPO 1 en dat was ook al een drama.

In oktober 2015 ging de stekker uit Sterren op het Doek. “We zijn toen gestopt omdat we zeiden: we hebben eigenlijk alle sterren wel gehad. We wilden er nog wel een paar hebben, maar die wilden niet. Bijvoorbeeld John de Mol en Jeroen Pauw. Misschien willen ze nu wel“, zei Slagter toen.

Bovendien zijn er ‘heel veel nieuwe sterren bij gekomen’, aldus Slagter. “Ons lijkt het ontzettend leuk om een 2.0 versie van Sterren op het doek te gaan maken.”

Foto: NTR

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen