‘Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben wél een relatie’

NPO Radio 2-ster Ruud de Wild en RTL Boulevard-ster Olcay Gulsen hebben wel degelijk een relatie met elkaar, ondanks dat ze dat laatst ontkenden in weekblad Privé. Dat meldt pagina Privé vandaag. Gulsen stelde, nadat ze samen waren gespot in het Amsterdamse winkelcentrum Oostpoort, dat het zou gaan om een innige vriendschap, maar Privé weet nu wel beter. Op een dag zal ze het blijde nieuws vast zelf bekend maken in haar eigen RTL Boulevard, verwacht Privé.

De Privé heeft van meerdere bronnen begrepen dat ze keihard samen met elkaar in bed liggen. “Heimelijk hebben de twee volgens ingewijden al enige tijd een hartstochtelijke relatie en zou Ruud de Wild (49) de reden zijn dat Olcay Gulsen (38) een punt zette achter haar jarenlange relatie met zakenman Frans Ghazi.

De ooggetuigen die Olcay en Ruud samen zagen in Oostpoort hebben toch gelijk, aldus Privé. “Ze deelt het nieuws desgevraagd nog niet met de buitenwereld, maar wel al met enkele vriendinnen.

Hen heeft Olcay de laatste dagen verteld dat Ruud wel degelijk de nieuwe liefde in haar leven is, zoals winkelend publiek in Ruuds Amsterdamse buurtje al eerder met eigen ogen had kunnen zien.”

Het Telegraaf-artikel ‘RUUD en OLCAY houden ’RELATIE’ liever nog GEHEIM’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Innige vriendschap Olcay Gulsen en Ruud de Wild (18 maart)

Foto: NPO, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen