Matthijs van Nieuwkerk: ‘Wat is een cockblock?’

Soundos El Ahmadi en DWDD: het blijft een ongelukkige combinatie. Tweeënhalf jaar na haar mislukte optreden als huiscabaretier is ze nu actief als tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk. Dat leidde gisteren tot een humorloos openingsgesprekje over Temptation Island. El Ahmadi klaagde dat ze het het saaiste seizoen ooit vindt. “Er is één plek, Matthijs, waar niets gebeurt en dat is Temptation Island. Het is het saaiste seizoen op aarde“, zo liet de comédienne weten.

El Ahmadi is teleurgesteld. “Normaal is het heel spannend. Ik heb weleens seizoenen gezien dat jonge mensen zeiden: ‘Het is echt heel zwaar, want ik heb 48 uur geen seks gehad.’ Maar dit seizoen gebeurt er helemaal niks. We hebben sowieso Roger en die slaapt dertien uur op een dag. Zijn vriendin Laura heeft er ook geen zin in. Zij zit te gapen en vindt het helemaal niks.”

Daarop werd een fragment van Temptation Island ingestart. “Laura speelt een soort moederfiguur. Om erop te letten dat niemand te veel emoties opbouwt. Laura is echt een cockblock“, klonk het.

Van Nieuwkerk: “Cockblock. Dat is een nieuw woord voor mij.”

El Ahmadi: “Ja, je leert veel. Cockblock is dat een man probeert om een vrouw te versieren en dan komt iemand hem blokkeren. Dat is een cockblock.”

Tot slot liet El Ahmadi weten wel een beetje neer te kijken op de kandidaten van Temptation Island. “Dit soort mensen kom ik in het echte leven niet tegen. Ze wonen ook vaak op plekken die je kent van tanken, plassen en doorrijden, maar zij wonen daar ook.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen