Talpa ontkent vertrek Giel en Sky-show voor Johnny

Talpa Radio ontkent dat Giel Beelen stopt met zijn show op Radio Veronica en dat Johnny de Mol de ochtendshow van Sky Radio gaat presenteren. Dat heeft de radiogroep van John de Mol laten weten. Deze twee geruchten werden vandaag verspreid door Jeroen Kijk in de Vegte in de ochtendshow op NPO Radio 2. “Twee hete geruchten uit radioland. Normaal gesproken ben ik daar niet zo van, maar dit komt nu van een paar kanten naar mij toe“, liet de presentator weten.

Het eerste gerucht betrof Beelen. “Namelijk dat hij zou op gaan houden met zijn radioprogramma op Radio Veronica. Deze zomer al. Lex Gaarthuis zou hem gaan opvolgen.

Ook zou Sky Radio na de mislukte poging om Mattie & Wietze binnen te halen alsnog een ochtendshow krijgen. “Ze krijgen nu eindelijk een gepresenteerde ochtendshow op Sky Radio en wie dat gaat doen: Johnny de Mol. Ik heb dat uit zeer betrouwbare bron gehoord. Hij gaat blijkbaar het ochtendprogramma doen.

Ik vind het heel leuk dat ze dat doen. Het is een outsider, iemand die niet heel erg radiominded is, maar misschien wordt het daardoor juist een heel verrassend programma.”

Talpa Radio ontkent beide geruchten. Een woordvoerster laat weten dat ‘dit niet aan de orde is’.

Beelen, die Radio Veronica onlangs in diskrediet bracht door ongepaste uitspraken over kindermisbruik, zegt op Twitter: “Tja ik hoor ook de verhalen dat ik gevraagd ben om na de zomer de ochtendshow op Radio 2 te vervangen…. Maar heb besloten om bij radio Veronica te blijven 😜.

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen