Talpa ontkent vertrek Giel en Sky-show voor Johnny

Geplaatst op wo 27 mrt 2019 om 12:50

Talpa Radio ontkent dat Giel Beelen stopt met zijn show op Radio Veronica en dat Johnny de Mol de ochtendshow van Sky Radio gaat presenteren. Dat heeft de radiogroep van John de Mol laten weten. Deze twee geruchten werden vandaag verspreid door Jeroen Kijk in de Vegte in de ochtendshow op NPO Radio 2. “Twee hete geruchten uit radioland. Normaal gesproken ben ik daar niet zo van, maar dit komt nu van een paar kanten naar mij toe“, liet de presentator weten.

Het eerste gerucht betrof Beelen. “Namelijk dat hij zou op gaan houden met zijn radioprogramma op Radio Veronica. Deze zomer al. Lex Gaarthuis zou hem gaan opvolgen.

Ook zou Sky Radio na de mislukte poging om Mattie & Wietze binnen te halen alsnog een ochtendshow krijgen. “Ze krijgen nu eindelijk een gepresenteerde ochtendshow op Sky Radio en wie dat gaat doen: Johnny de Mol. Ik heb dat uit zeer betrouwbare bron gehoord. Hij gaat blijkbaar het ochtendprogramma doen.

Ik vind het heel leuk dat ze dat doen. Het is een outsider, iemand die niet heel erg radiominded is, maar misschien wordt het daardoor juist een heel verrassend programma.”

Talpa Radio ontkent beide geruchten. Een woordvoerster laat weten dat ‘dit niet aan de orde is’.

Beelen, die Radio Veronica onlangs in diskrediet bracht door ongepaste uitspraken over kindermisbruik, zegt op Twitter: “Tja ik hoor ook de verhalen dat ik gevraagd ben om na de zomer de ochtendshow op Radio 2 te vervangen…. Maar heb besloten om bij radio Veronica te blijven 😜.

Foto: Talpa Radio
26 Reacties op “Talpa ontkent vertrek Giel en Sky-show voor Johnny”


 1. Ron

  Het is al 1 april blijkbaar…

 2. Steven

  Ik weet dat ik Jeroen kan geloven.

 3. Mono

  Zou dat te maken hebben met zijn Michael Jackson-uitspraak?

 4. Bart

  @Ron Gaat echt wel gebeuren denk ik. Is ook beter voor Veronica. Bij Radio2 komt Gieltje er echt niet in. De man word al jaren te veel overschat. Het is gewoon een vervelende man met rare ideeën en uitspraken en met een show met allemaal gejate onderdelen uit andere radio en tv programma’s. Als hij niet geen aandacht krijgt gaat ie als een klein kind provoceren op radio en bij zijn collega’s. Ze doen er nooit echt uitspraken over maar je ziet gewoon dat oude dj club van 3FM Giel echt haat.

 5. Tijl

  Sinds Giel bij Veronica zit is de ochtendshow niet gestegen. Dus waarom na 2 jaar doorgaan met iets wat niet werkt?

 6. Ron

  Nee, maar als opvolger Lex Gaarthuis dan ook noemen dat kun je gewoon niet geloofwaardig achten. Nee, het ruikt sterk naar een vervroegde 1 april grap dit…die overigens dan totaal niet grappig is, maar dat geheel terzijde.

 7. Ron

  @Tijl: Veronica zit weer in de lift omhoog bij de laatste cijfers. Nu rare capriolen uithalen om het weer om te gooien is gewoon niet slim. En met een Lex Gaarthuis komen kan ik totaal niet serieus nemen.
  En dan ook dat verhaal dat Johnny de Mol bij Sky Radio een ochtendshow gaat krijgen valt ook in het straatje: flauwe 1 aprilgrappen…

 8. joost

  Giel mag dromen van een plek in de Radio 2-programmering. Zeer gerespecteerde radiomaker met prachtige jaren bij 3FM, maar de laatste jaren doet hij met apengeluiden en striptease hard zijn best om dat respect te verliezen.

 9. David

  Tuurlijk blijft hij bij Veronica want als hij terug naar de NPO gaat kan hij een paar ton inleveren.

 10. liefkleinhertje

  Deze vergeelde bruinbek kan gerust terugkomen bij de publieke omroep want daar hebben ze toch geld teveel.

 11. Joop

  Kunnen ze radio 2 niet opdoeken? Overbetaalde dj’s die van onze belastingcenten profiteren.

 12. Paul McCartney

  Who cares; nobody is listening.

 13. Bart

  @Ron Waarom zou het een 1 April grappen zijn? Wat is dan de grap? Het is gewoon zo en het is het beste wat Veronica had kunnen overkomen. Weg uit de bekendheid met die Beelen.

 14. Bart

  @David Bij NPO hoeven ze hem niet hoor

 15. Ronnie

  Natuurlijk gaat Giel weg bij Veronica, hij is geen garantie voor luisteraars gebleken en dan ben je bij Talpa de lul.

 16. Trudy

  Ik hoop dat hij weg gaat en nooit en nergens meer te zien of te horen is.

 17. No. 14

  Johny is bij pappa op de knieën gegaan en krijgt als speeltje een radioprogrammaatje. En zo is Radio Inteelt geboren.

 18. o.p. lichter

  Laat skyradio lekker non-stop programma’s maken , zonder dat slappe geklets van al die nietsnutten .

 19. Ron

  @Bart: ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat persoonlijke voorkeur hier in mee speelt bij jouw posting. Jij vind Giel niets dus dan is het waar. Zo zit de wereld natuurlijk niet in elkaar….

 20. Robbie

  Ik luister Radio 10 of Arrow Classic Rock. Maar Giel vind ik persoonlijk helemaal niets.

 21. wauter

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de ochtendshow van Giel best wel te pruimen vind. Niet zo zuur als in zijn VARA tijd. Radio Veronica is gewoon een klein station op het moment, mensen moeten dat weer herontdekken. Ten tijde van het regime van Niels Hoogland hebben ze veel luisteraars weggejaagd waaronder ik. Het is een kwestie van lange adem om die weer terug te krijgen. Beter stoppen ze ff met sleutelen aan het station en laten het even een tijdje gaan.

 22. Don

  Waar rook is, is ook vuur!!! whahaha

 23. Bart

  @Ron Giel is zeker mijn persoonlijke voorkeur niet maar dat de NPO (Radio 2) hem
  niet terug hoeft is een feit.

 24. Ron

  Maar dat is ook niet het verhaal, alleen vermeende vertrek van hem bij Veronica.

 25. aqua

  Giel Beelen in godsnaam wie is dat.

 26. Joop

  Jeroen Nicht in de Verte

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.