Mart Visser: ‘Twan Huys nam seksloos afscheid’

Mart Visser vindt dat Twan Huys op een seksloze manier afscheid heeft genomen van RTL Late Night. Er was echt geen enkele emotie te bekennen. Dat heeft de couturier gezegd op NPO Radio 1. Visser miste emotie. “Het is een goede journalist, maar het valt of staat met dat stuk ego. Ligt het je of ligt het je niet? Dan kijk ik naar dat laatste stukje wat hij opleest in die laatste minuut en dat doet hij zonder enige emotie en zonder enig gevoel. Als je dat tegenover Humberto zet…

Humberto Tan huilde wel bij zijn afscheid. “ Ik snapte zijn tranen na vijf jaar. Het had zo mooi geweest als Twan er met een soort snik in had gezeten. Natuurlijk raakt het hem. En dat is ook wat het RTL-publiek wil zien en ik ook.”

Het lijkt Huys niets te doen, aldus Visser. “Ik was alleen maar benieuwd – ik heb het programma niet gezien, maar alleen de laatste minuut – hoe hij het zou doen. Nou, seksloos. Er zat geen enkel gevoel in. Dat vind ik heel jammer.

Zelf is hij nooit te gast geweest bij Huys. “Nee, het moet over mijn vak gaan. Ze belden me wel recent toen Karl Lagerfeld was overleden en of ik daar een verhaal over wilde houden. Ik heb zelf wel iets te vertellen over waar ik mee bezig ben. Het moet direct gerelateerd zijn aan mijn werk, anders doe ik het niet.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen