Mannen van Taal verwachten mooie kijkcijfers op SBS 6

Dennis van de Ven denkt dat zijn nieuwe programma De Mannen van Taal donderdagavond prima kijkcijfers gaat scoren op SBS 6. Als het slecht begint, dan zullen de scores vanwege mond-tot-mondreclame wel omhoog gaan. Die verwachting spreekt hij vandaag uit in De Telegraaf. De Mannen van Taal vult een groot tijdvak, namelijk van 20.30 tot 21.50 uur (aansluitend wordt opvullertje Komt Een Man Bij De Dokter uitgezonden). Er is SBS dus veel aan gelegen dat dit gaat scoren.

De Mannen van Taal is de opvolger van Lekker Nederland, waarin Van de Ven en Jeroen Koningsbrugge ook al samenwerkten met Nick & Simon, terwijl de onvermijdelijke Kim-Lian van der Meij de presentatrice was.

SBS 6 staat bekend als een flopzender. Maakt Van de Ven zich geen zorgen om de kijkcijfers? “Ik heb er wel fiducie in. Als iets echt grappig is, komen mensen er vanzelf terecht.”

En De Mannen van Taal is echt grappig, meent hij. “Ik heb net de eerste beelden gezien en moet zeggen: het is echt een heel leuk programma geworden. Dat wordt wel rondgebazuind, denk ik.”

Kijk, ik kan me best voorstellen dat mensen denken: Jeroen en Dennis, en Nick en Simon, moet ik dat echt gaan zien? Ja dus, blijkt straks.”

Het Telegraaf-interview over Lekker Nederlands kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen