Makers Luizenmoeder broeden op een film

Ilse Warringa, hoofdrolspeelster en schrijfster van De Luizenmoeder, ziet het wel zitten om een film te maken van haar hitserie. Dat zegt haar collega Bianca Krijgsman vandaag in De Telegraaf. Medeschrijver Diederik Ebbinge heeft aangekondigd na twee series te willen stoppen met De Luizenmoeder, maar over een film heeft hij het niet gehad. En daar wordt volgens Krijgsman over nagedacht. “Ilse zou volgens mij graag nog een film maken. En ik vind alles leuk met die mensen.

Kan een film wel als Ebbinge niet meedoet? “Wij weten eigenlijk van niks. Hij heeft dat gezegd, maar ik denk dat als hij eerst iets anders doet, daarna misschien wel weer zin heeft.

Zelf is Krijgsman niet betrokken bij de totstandkoming van De Luizenmoeder. “Helemaal niet, ik vind het heerlijk als ze zeggen: ’hier is je tekst, ga het maar doen.’”

Bij De Luizenmoeder ben ik heel makkelijk op de set, ik doe alles wat iedereen zegt. Ik ga ook niet in discussie, ik vind alles goed. Als ik maar te eten krijg“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Het tweede seizoen van De Luizenmoeder is momenteel in volle gang en wordt uitgezonden op de zondagavond van NPO 1.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen