Forum-stemmer Johan Derksen walgt van haat-DWDD

Geplaatst op ma 25 mrt 2019 om 11:00

Johan Derksen heeft met gevoelens van walging gekeken naar de beruchte haat-DWDD waarin Forum voor Democratie werd gebasht. Het is belachelijk dat Prem Radhakishun geen strobreed in de weg gelegd werd. Dat heeft de voetbalkenner gezegd in Veronica Inside. DWDD ging een dag voor de Provinciale Statenverkiezingen volledig los op Thierry Baudet en zijn politieke partij. Volgens critici gaf juist die uitzending veel mensen het laatste duwtje om op Forum te stemmen.

Derksen vond het bizar. “Wat wél mag is dat het kliekje van De Wereld Draait Door – ik walg van dat zooitje daar – Prem de volledige ruimte geeft om de meest ongenuanceerde dingen te roepen. Dan is Matthijs nog te beroerd om een weerwoord te geven.”

Er was geen énkel tegengeluid aan tafel, aldus Derksen. “Als ik hier zit te raaskallen probeer jij mij een beetje tegen te houden, maar hij krijgt daar de volledige ruimte. Het is al lachwekkend dat die idioot uitgenodigd wordt aan tafel. Die geef je toch ruimte? En dan Erik Dijkstra die plotseling die politiek analyticus is. Kom op, zeg.”

Ook Derksen heeft op Forum voor Democratie gestemd, vooral om te protesteren tegen de gevestigde orde. “Ik vind dat aan Baudet ook heel veel kantjes kleven waar ik mijn vraagtekens bij zit en je moet maar zien of hij het waar kan maken en voldoende mensen heeft met de juiste kwaliteiten, maar het was voor mij een tegenstem. De handrem voor GroenLinks en D66. Die twee zijn geobsedeerd. Alsof er geen andere prioriteiten in dit land zijn dan wat zij aanvoeren.

Ergernis

De mannen van VI vertolken net als Baudet het geluid van de ergernis die veel Nederlanders voelen. Derksen: “Je wordt in Nederland voor het minste geringste weggezet als een racist. Er zijn ook normale fatsoenlijke mensen, waar ik mezelf dan even voor het gemak bij reken, die zich zorgen maken over het immigratiebeleid in Nederland omdat de heren van GroenLinks en D66 de grenzen wel heel erg open zetten.

De grenzen moeten dicht, vindt Derksen. “Ik ben er volledig voor om mensen uit oorlogsgebieden te helpen, maar er komen ook heel veel mensen met drogredenen het land binnen. Ik stond gisteren in de schouwburg in Meppel en daar wonen 30.000 mensen. Ieder jaar krijgen er 30.000 mensen asiel in Nederland, dus ieder jaar wordt er ergens een stad als Meppel neergezet. Dat kan nog een paar jaar duren en dan zit het helemaal vol.”

Het is straks één ongeregeld zooitje in ons land, vreest hij. “We schieten nou herten af en dan moeten we misschien mensen af gaan schieten ofzo. Ik zeg hier dat ik me daar zorgen over maak en dan kan ik de columnisten in de linkse media alweer uittekenen. Dan word je voor een soort racist uitgemaakt.”

René van der Gijp: “Ik verdiep me er ook in, oude reus. Ik denk dat ze met hele klimaat volledig doorgeslagen zijn. Ik wil niet als achterlijke weggezet worden. Elke keer dat ik Jetten of Klaver op tv zie gaat het over klimaat, klimaat, klimaat. Ik weet het nu wel. Sla niet door om het vier of vijf keer in de week om mijn oren te slaan. Als er nou één ding is dat je internationaal moet oplossen, dan is dat het klimaat.”

Foto: BNNVARA
100 Reacties op “Forum-stemmer Johan Derksen walgt van haat-DWDD”


 1. dynamische dennis

  Derksen vertolkt de stem van “het volk” uitstekend. En dat hij ruim voor de verkiezingen uit de kast is gekomen als Forum-stemmer heeft de partij minstens 1 of 2 zetels opgeleverd.

 2. Moeke

  “En dan Erik Dijkstra die plotseling die politiek analyticus is. Kom op, zeg.”

  Haha, iets met splinter en balk.

 3. maatje te groot

  De linkse maffia is weer levensgevaarlijk bezig met haatzaaien. De druiven zijn zuur na het verlies. Echter deze idioten vergeten de gevolgen hiervan, zoals de moord op Fortuyn

 4. Jacob

  Ik ben het helemaal eens met meneer Derksen, Nederland ziet het gevaar nog niet, erg naif.

 5. Johan

  Dynamische Dennis…..ik hoor ook bij het volk en voel mij totaal niet vertegenwoordigd door Derksen, dus praat voor jezelf. 90 % van datzelfde volk snapt trouwens totaal niet waar Baudet het over heeft en heeft bv ook niet door dat het economische beleid van FvD heel slecht is voor de mensen die minder dan modaal verdienen, net zoals de Groningers die op hem hebben gestemd zich niet realiseren dat Baudet de gaskraan open wil houden. Kortom; men heeft geen idee van de echte agenda van Baudet. Maar goed, we gaan het zien wat deze ‘messias’ gaat doen voor datzelfde volk :)

 6. Peter

  Derksen voor premier

 7. jan

  Vara moet opgedoekt worden. Iedere haatzaaier krijgt daar een podium. Onbegrijpelijk. En van belastingcenten.

 8. Remi

  Die haat-DWDD heeft Thierry 2 of misschien wel 3 zetels opgeleverd.
  De Premmen van deze wereld hebben het Forum een grote dienst bewezen !!

  In de uitzending werd gezegd dat het voltallige team wat er zat,
  een dag na de verkiezingen weer zou aanschuiven bij DWDD, om te “duiden”.

  … Ze waren er allemaal inderdaad, behalve Prem !!!
  Waar is Prem opeens gebleven ?
  … Heeft-ie een enkeltje Suriname gepakt misschien ?

  https://soundcloud.com/user-493146223/echte-jan-radioshow-25-te-gast-opiniemaker-syp-wynia

 9. Joost

  Johan Derksen is zelf ook een hater.

 10. Peter

  Die AFA demonstratie ook afgelopen zaterdag. Loopt er zo’n p o t h o e r te schreeuwen dat Thierry wel dood mag. Ze weet dat ze fout zat want ze liep met een doek voor dr waarschijnlijk te lelijke b e k en verstopte zich daarna achter een spandoek vanwege de camera.

 11. Roxanne

  Helemaal eens met Johan. Het linkse zooitje in den haag moet gestopt worden met hun waanzinnige ideeen. Zoals de oprichter van Greenpeace (toch geen minkukel) het vorige week zei “opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis” lees dat artikel maar en er gaat een wereld open. En Nederland maar weer voorop lopen en het braafste jongetje van de klas zijn.

 12. Peter

  AFA is een terreurcel. Pegida ook overigens.

 13. Kees

  Wedden dat freek de jonge vanavond in dwdd zit

 14. Godefroy France

  Zijn we de walgelijke optocht met walgelijke teksten reeds vergeten?
  Remember Winston Churchill profetische uitspraak
  “The fascists of the future will be the anti-fascists”.
  Hij kon toen nog niet vermoeden dat ze weer openlijk in europa’s straten marcheren, pro islam, antsemitisch, joodse mensen worden weer beschimpt, bespuugd en waar mogelijk aangevallen oa. door groenlinks en BIJ1
  Deze bruinhemden zijn alle schaamte voorbij, Volkert wordt weer opgeroepen, moord en doodslag is de slogan, ze mogen doorgaan uiteraard voor dit tuig geldt ,,,,,,,,,vrijheid van meningsuiting.
  Halsema, moeder/hoedster van het “GROENE-KMER GETEISEM” ziet dat het goed is!

 15. anoniem

  dag lieve Johan

  niet zo walgen

  ik hou van jouw
  en jij van mij

  laten we van onze dagen dat we samen hebben genieten

  nederland. mooie man.

 16. Saskia

  @Peter

  Leer eens Nederlands, idioot!

 17. Flip de Beer

  Breaking!!!

  Margriet van der Linden is al vanaf 1 april te zien met haar talkshow M. Dat heeft de KRO-NCRV maandag bekendgemaakt. De dagelijkse talkshow vervangt, net als vorig jaar, De Wereld Draait Door op NPO 1. Matthijs van Nieuwkerk is vanaf september weer terug met zijn show.

 18. Ron

  Ik vond het wel meevallen, alleen Prem viel uit, en terecht wat mij betreft. De rest had genuanceerde meningen. De rechtse mensen zien en horen vaak dingen die er niet zijn. Geïndoctrineerd meestal.

 19. Flip de Beer

  Ben jij ook zo blij, Ron?

  Margriet van der Linden is al vanaf 1 april te zien met haar talkshow M. Dat heeft de KRO-NCRV maandag bekendgemaakt. De dagelijkse talkshow vervangt, net als vorig jaar, De Wereld Draait Door op NPO 1. Matthijs van Nieuwkerk is vanaf september weer terug met zijn show.

 20. Directeurtje

  @Ron hierboven is zeker Ron Meyer, de voorzitter van de SP. Alleen zulke extreemlinkse types die keuren het haatzaaien op de NPO jegens Baudet goed.

  Het was schandalig en dat Matthijs niet ingreep zegt heel veel over Matthijs. Derksen heeft daar gewoon een punt.

  Heel links Nederland is compleet in paniek en dat is toch ook wel weer smullen.

 21. Jan

  @Johan,
  Je babbelt de onzin van Barbara Baarsma na die dat vorige week bij dwdd ongegeneerd mocht uitbraken. Helaas “vergat” mevrouw Baarsma erbij te vertellen dat FvD voor snelle en volledige schadeloosstelling van getroffen mensen is. Daar zouden heel veel Groningers compleet mee zijn geholpen. Maar ja, weet jij veel…

 22. Woi!ter

  Heeft Thijs Römer ook niet om Volkert van der Graaf geroepen?

 23. Woi!ter

  Heeft Thijs Römer ook niet om Volkert geroepen?

 24. Woi!ter

  Heeft Thijs Römer ook niet om de moordenaar van Pim Fortuyn geroepen?

 25. Tss

  @ Peter
  Mon 25 Mar 2019 om 11:17

  Zeg, peter, Je bent ZO verontwaardig over dat, ik herhaal: “schreeuwen dat Thierry wel dood mag.” Wat ik overigens helemaal begrijp hoor. Ik sta zeker niet achter dit dom soort volk! Echt heel dom van die vrouw!
  Maar je tekst, ik herhaal “zo’n p o t h o e r ” maakt je net, zo niet nog veel meer zo’n domme schreeuwer!
  Hoe zou je het vinden als iemand, die het niet eens is met de mening van je oma,moeder, zus, vrouw of kind zou roepen “zo’n p o t h o e r”?
  Of zijn dat soort uitlatingen een onderdeel van je opvoeding?
  Ga je mond wassen!

 26. Amice

  Het heeft nu totaal geen zin om te stoppen met gasboringen omdat de onrust in de grond nog tientallen jaren zal blijven aanhouden, met of zonder boringen. Ergo het FvD standpunt: blijven boren en maximaal compenseren aan Groningers.

 27. Peter

  Het is gewoon Nederlands, Saskia de s n o l van 11:31..

 28. Peter

  De zelfverontwaardige Tssssssssssss. Zo’n iemand die doodsverwensingen schreeuwt in een “demonstratie” is dat gewoon.

 29. Cees

  Wat te denken van dat zg. programma van Jeroen Woe en van de Laan?

 30. robb

  Mc maken jullie ook een artikel over de onbeschofte manier hoe Derksen tekeer gaat als hij het over GroenLinks/ KLaver en D66/Jetten heeft ,hoe hij die weg zet daar lusten de honden geen brood van,de pot verwijd de ketel.

 31. Maxer

  Heb zelf links van het midden gestemd (geen regeringspartij) maar vond Prem weerzinwekkend en een schande. Voorgoed bannen van de tv. In een discussie over welk onderwerp ook horen voor-& tegenstanders aanwezig te zijn. Dit was bij DWDD niet het geval, daar zaten alleen maar critici en tegenstanders aan tafel met als dieptepunt haatzaaiende Prem Radakishu.

 32. anymousin

  Alsof de heer Derksen altijd zo’n genuanceerde uitspraken heeft.

  We weten allemaal hoe Prem is. Luister maar eens naar z’n radioprogramma in de nacht van zondag op maandag (02.00-04.00) dan verbaas je je nergens meer over.

 33. Maxer

  @ Robb: waarom maakt de pot de ketel groter (wijder) of bedoel je de pot verwijT de ketel? Gevalletje klok en klepel?

 34. anymousin

  @robb, precies. Dat is nou net wat ik bedoel, in mijn reactie van zojuist. (12.01)

 35. No. 14

  Gaat Baudet net als Derksen een snor kweken? Maar dan een kleine zwarte….

 36. Ard

  Grenzen dicht, ok hoe gaan we de vergrijzing opvangen? AOW verder omhoog?

 37. anymousin

  @Maxer, in het onderwijs zitten ze enorm verlegen, om leraren Nederlands.

  Ik heb namelijk een bloedhekel aan mensen die menen anderen te moeten corrigeren.

 38. Uitgelopen haarverf van W.Genee

  Flikker toch ns op met dat “Het Volk” amper 50% heeft gestemd en daarvan hadden die Fascisten voor Dictatuur nog geen 15%.Ennog minder mensen kijken naar dat geblaat van die uitgerangeerde “sportjournalist” en z’n holmaatjes.

 39. happie

  dat 19e eeuwse partij en verkiezingssysteem bij ons moet eruit gegooid worden.
  Als de belastinginning wel via internet kan, waarom zou de democratie dan niet via internet kunnen en een veel drectere invloed van het volk geven zonder al die anachronistische politieke partijtjes?

 40. Ron

  @Directeurtje: Oh, gaan we de ‘extreem!!’ links kaart weer trekken? Kom eens met wat nieuws man!

 41. chris?

  Ik walg van Derksen en v.d. Gijp. Als zij iemand beledigen worden zij ook nooit tegengesproken. Overigens walg ik OOK van PREM.

 42. liefkleinhertje

  Vergeet niet Paul de Leeuw , Georgina Verbaan , Thijs Romer , SS (=Sylvana Simons) Freek de Jonge (ouwe stink rat) Splinter Chabot (eendenbek) en Claudia de Breij (paardenbek) niet dat zijn ook haatzaaiers !!!!!

 43. Coeus

  “dan kan ik de columnisten in de linkse media alweer uittekenen”. Valt mee hoor Johan, want die kijken niet naar VI. Halen ze het elitaire neusje voor op.

 44. chris?

  De interlectueel meneer René van der Gijp spreekt ook een woordje mee. Hij moet zelf van de TV verwijderd worden met zijn onder de gordel uitspraken. Ga in de hoek staan van der Gijp met je half miljoen inkomsten voor je laagstaande opmerkingen.

 45. Amice

  @liefkleinhertje

  De stoet linkse haatzaaiers is ein-de-loos

  Vooral de columnisten en “journalisten” bij alle linkse media (Jinek, DWDD, NPO Radio 1, Volkskrant, Trouw, NRC) die zagen Baudet bij de enkels af. Zelfs de EO doet bij monde van azijnbek Tijs van de Brink een duit in het zakje.

  De linkse kerk is compleet de weg kwijt

 46. Peter

  @Amice: Amen…

  Kom er maar weer in Ron zucht…

 47. Erik

  Zou petertje de vries nu ook die martijn van nieuwkerk bekritiseren door te zeggen dat hij geen 1 kritische vraag durfde te stellen. Of durft hij dat alleen tegen jensen te zeggen. Omdat programmas als dwdd, pauw en jinek zijn salaris betalen. Alleen die eus gaf nog een beetje tegen geluid, maar de rest inclusief martijn van nieuwkerk waren het allemaal eens met elkaar.

 48. Anti PVV

  Johan Derksen als je 70 bent wordt je chagrijn.

 49. Anti PVV

  Ron het heeft geen zin, Echt tegen domheid is geen kruid tegen gewassen.

 50. Anti PVV-FVD

  Echt tegen domheid is geen kruid tegen gewassen.

 51. b

  Ach gossie Johan , op je staartje getrapt jochie. Valt op dat rechts zulke jankerds zijn . Forum wil dit land terug naar de middeleeuwen . Dat Nederland onderaan het klimaat lijstje bungelt gaat ons land geld kosten omdat er goud geld mee te verdienen valt . Kijk naar China , grootste in zonnepanelen die hadden ook hier gemaakt kunnen worden maar wij missen de boot.

 52. Anti PVV-FVD

  Hoe wil Rutte uitleggen aan de EU dat een partij die voor een Nexit is de grootste is
  Groot schandaal voor NL,Weg FVD.
  https://nos.nl/video/2277017-rutte-we-gaan-gewoon-naar-meerderheden-zoeken.html

 53. Huiskamer

  Intense haat. Klaver ? Buma ? Asscher ? Tieme ? Jette ? Marijnissen ?
  Nee deze haat is alleen voor Wilders of Baudet.
  Met als katalysator het NPO/Radio1/RTL kartel wat dag-in, dag-uit stemming maakt. Hoe eng allemaal !

 54. Dij Enkletser

  Amice
  Mon 25 Mar 2019 om 11:50

  Wat een onzin !! Wel even GOED nadenken ,niet de NAM/Shell Napraten.

  Hoe eerder er met de Gaswinning gestopt wordt,des te eerder de Groninger Bodem weer stabiel is !!
  Dus gewoon stóppen met de Gaswinning ,én het Vernielen van Groningen,
  én meer dan ruimschoots compenseren.

 55. Gerda

  Derksen doet niet anders dan gal spuiten.

 56. Ron

  En ach Prem, we weten toch hoe hij kan zij. Dikt het vaak aan met een hoop gescheeuw waar een hoop kern van waarheid is m.i., maar de toon waarop het gebeurd gaat rechts Nederland weer op achterste poten van staan. Next!

 57. Anti PVV-FVD

  NPO/Radio/RTL /partij kartel,l Het is wat als je zoo Gehersenspoeld bent.

 58. Gerrie Beukhof

  Hee Anti! Je anti-gevoelens zijn uitgebreid zie ik! Gefeliciteerd, nog meer mensen om te haten en nog meer zingeving aan je bestaan.

 59. Anti PVV-FVD

  Gerrie Beukhof Reken maar!!!

 60. Theo

  Personen als Prem komen ongevraagd naar ons land, profiteren van/parasiteren op alles wat wij hebben opgebouwd, krijgen alle kansen, vervolgens deugt er niets meer en gaan ze hun wil opleggen.
  Enkeltje terug is het beste!

 61. Gerrie Beukhof

  Bangladesh of Suriname?

 62. Anti PVV-FVD

  Suriname maakte van 1954 tot 1975 deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Suriname

 63. Theo

  Gerrie, zo ver mogelijk.

 64. Gerrie Beukhof

  En toen Nederland minder geld gaf na 1976 ging het me daar toch een potje goed in Suriname! Welvaart, stabiliteit en voorspoed alom! Oh nee, het land werd en is een puinzooi.

 65. Theo

  Suriname is geen land, maar een bananenrepubliek.

 66. Gerrie Beukhof

  Ze liggen toevalligerwijze precies even ver van Hollandistan vandaan, Theo.

 67. Theo

  De uitersten niet, dus zo ver mogelijk weg.

 68. HDS

  In Nederland is geen plaats voor vreemde culturen die proberen de samenleving te ontwrichten. En elke keer als iemand opstaat om dit aan de kaak te stellen staat de linkse mafia op om de waarheid onderuit te halen.

  Gelukkig pikt het Nederlandse volk het gedrag van dit soort linkse parasieten niet meer en zal de waarheid uiteindelijk zegevieren. Deze overwinning van Thierry is nog maar het begin!

 69. Pietertje

  @Uitgelopen haarverf van W.Genee.
  Och jochie toch. Gisteren meegelopen en nog niet uitgeschreeuwd?
  Prachtig taalgebruik ook, vrijwel identiek aan de rechtse schreeuwers.

 70. Pietertje

  @Anti PVV-FVD 13.12 tegen domheid is geen kruid gewassen.
  Vind ik ook. Maar waarom jezelf zo omlaag halen, of had je het niet over jezelf?
  In ’n latere tweet ook nog Wikipedia. Petje af, man.

 71. julske

  Prem is onder de Nederlandse vlag geboren, hier hoort hij thuis, hij heeft ook recht van spreken, dat geldt niet alleen voor Wilders en Baudet. Vrijheid van meningsuiting geldt voor iedereen. (Punt) Dankzij je voorouders is Prem hier en Sylvana, ga jullie lekker Wikipedia lezen , dan worden jullie ook wat wijzer. En niet klakkeloos alles roepen,van onwetendheid. Prem is een man met een grote mond, maar hij weet van wanten, hij klets niet zomaar uit zijn nek, hij weet waarover hij het heeft, dom is hij niet. Jullie pikken alles van Bromsnor en zijn vriendjes,met al zijn beledigngen naar mensen toe, en dat is fijn en leuk in jullie optiek. Als Sylvana of Prem dat zou doen , dan zou de wereld klein zijn. mensen met een kleurtje mogen dat recht niet hebben. Anno 2019, we hebben allen recht van spreken, niet alleen voor mensen die denken dat ze superieurder zijn dan een ander. We leven niet meer in de tijd van Columbus. Die racistische opmerking van jullie moet nou ophouden, degene die zich aangesproken voelen, zullen het zelf beamen,

 72. Pietertje

  @tss 11.49.
  Helemaal gelijk TSS. ’n Schreeuwerig rechts typetje, die Peter. Heeft veel overeenkomsten met de linkse schreeuwertjes!

 73. Gerrie Beukhof

  Julske
  Wat bedoel je nou, wat wil je nou zeggen? Tuurlijk mag iedereen van alles zeggen, beperkt door wettelijke kaders. Maar dat betekent nog niet dat de staatstelevisie smakeloze mensen een podium moet bieden. We willen wel een beetje niveau behouden.

 74. Donald Dumb

  …en daarom wordt VI steeds minder bekeken.
  Ze kunnen alleen nog bashen bashen en bashen . Over voetbal wordt allang niet meer gepraat…

 75. Lies

  VI is bashen om het bashen. Het feit dat JdM zo graag dit programma in zijn pakket wilde hebben? Dat zegt toch genoeg?

 76. Benny

  @Gerrie Beukhof
  Mon 25 Mar 2019 om 18:09

  “Maar dat betekent nog niet dat de staatstelevisie smakeloze mensen een podium moet bieden.”

  O ne? Waarom zie ik dan steeds Baudet in beeld?

 77. Theo

  Julske, zeggen wel, schreeuwen niet.
  Dat doen ze maar in het oerwoud.

 78. Tss

  @ Peter
  Mon 25 Mar 2019 om 11:53
  Hahaha in de roos! Hier laat je zien hoe DOM je bent!
  Oh ja eerst je handen wassen voor je op je toetsenbord gaat rammen!
  Je blijft plakken op de s.
  Hahaha fijne avond :)

 79. Donald Dumb

  https://www.ad.nl/binnenland/hiddema-en-nanninga-fvd-zien-af-van-statenzetels~a3baa235/

  Baudet moet nu al op zoek naar vervanging…
  De andere FvD bekendheden zien af van hun zetel…

  Ik zie een LPF soap 2.0 aankomen…

 80. Anti PVV-FVD

  Reken maar er zijn al meer.

 81. anoniem

  Blanks superioriteit en seksisme als ons handelsmerk?

  En dan van zulke onbeschaafde figuren als Derksen te horen krijgen dat we daar geen kritiek meer op mogen geven?

 82. Koala

  Thierry Baudet is amazing !!!!!!!! Freak de Jonge is daarintegen een geschift domineeszoontje.

 83. Koala

  Jezus, zijn we hier in Noord Korea? Hou toch eens op met die achterlijke censuur !

 84. Koala

  Thierry Baudet is AMAZING!!!!

 85. Koala

  Thierry Baudet is fucking AMAZING!!!!

 86. Koala

  Thierry Baudet is awesome!!!!!!

 87. Koala

  Thierry Baudet FOREVER !!!!!

 88. Koala

  Censuur SUCKS!!!!!!

 89. Koala

  Aan alle Baudet killers: blijf met je poten van Thierry af!!!!

 90. anoniem

  Als onze aanstormende leider opruiend blijft raaskallen, is het te voorzien dat hij repliek krijgt. Zelf hoop ik ook dat dit op een democratische manier gebeurt, maar ik maak me zorgen dat de Nederlanders elkaar in de haren vliegen.

 91. Anti PVV-FVD

  Jullie kunnen heel blij zijn April is M terug. DWDD zomerstop.

 92. Koala

  Thierry, cheri, je t’aime

 93. aammehoela

  Vanwege de uithalen van Prem vorige week dinsdag mocht hij inderdaad afgelopen donderdag niet meer aanschuiven. Hopelijk zien we hem ook niet meer terug bij DWDD. Ook vaste en “linkse” kijkers walgden van het optreden van Prem. Nogmaals, voorheen LPF Eerdmans nam het terecht op voor Eus, waarvan je kon merken dat hij het optreden van Prem ook niets vond. Blij en terecht dat Eerdmans dit opmerkte. Als alle “te rechtse” mensen ook zouden kunnen relativeren zoals Eerdmans deed zou het misschien nog goed kunnen komen. Overigens blijkt uit een rapport dat in bepaalde poolgebieden de gemiddelde temperatuur sinds 1961 geleidelijk is gestegen met maar liefst 5,6 graden. Maar ja, een hoax ! Momenteel veel cyclonen en typhoons actief. In Brazilie en Australie gevaarlijke toestanden. Niet alles haalt het Nederlandse nieuws. En mogelijk is de natuurramp in Mozambique de grootste ooit in Afrika. Maar ja, een hoax aldus Baudet die alles maar blijft ontkennen.

 94. anoniem

  Eigenlijk iedereen met een kleurtje weren uit de media is nu ons Nationale devies, toch? Tenzij ze vrouw zijn en gemakkelijk in bed te krijgen? Want seksisme viert weer feest in Nederland? :-)

 95. Koala

  Anoniem: het zijn jouw woorden

 96. anoniem

  @Koala: Nee hoor niet alleen, ik lees veel sociale media.. :-)

 97. Tjeerd

  Haatzaaiers zijn Corne Hanssen van de Universiteit Utrecht en die leipe CDA burgemeester Vroom. Als er weer een politieke moord plaatsvindt dan zijn zij de aanstichters. Haatzaaiers dat kan en mag niet. Ook intelectuele armoe om telkens de nazi kaart te trekken. Zij zijn hun publieke funktie onwaardig. Ontsla deze haters!

 98. Koala

  Anoniem: ja joh?

 99. Anti PVV-FVD 

  Het hok van Simons stond open. Ze is weer ontsnapt uit Artis

 100. Anti PVV-FVD 

  He Tss van 18:32, wannneer irmand zulke uitlatingen doet tijdens een demonstratie heeft diegene een tumor op de plek waar een brein hoort te zitten.
  AFA is trouwens een tumor, een gezwel dat door ons land waart.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.