Frits Barend wil vrouw op late avond RTL 4

Frits Barend zou het goed vinden voor de diversiteit als de opvolger van Twan Huys op de late avond van RTL 4 een vrouw wordt. Dat heeft hij gezegd in Shownieuws. Barend wijst erop dat vrouwen het ook in zich hebben om een goed praatprogramma te maken. Hij wijst bijvoorbeeld op Eva Jinek, die als vrouw zijnde nu marktleider is op de late avond. “Er zijn heel veel vrouwen op dit moment die ontzettend leuke programma’s maken“, laat de voormalig talkshowhost weten.

Vrouwen kunnen het best, denkt Barend. “Jinek bewijst, Sonja Barend bewees het en Mies Bouwman ook dat vrouwen het net zo goed kunnen. Ik zou, als je echt wil verrassen, een leuke vrouw zoeken.

Voor de maanden juli en augustus kiest RTL 4 voor Art Rooijakkers. “Op zich vind ik het een aardige keuze en misschien mag hij warmlopen. De zomer om half elf zou op zich ideaal zijn. In mijn ogen is Beau nog altijd de ideale kandidaat om Twan op te volgen en op Humberto Tan terughalen is ook niets tegen.

Waar moet een goede talkshowhost aan voldoen? “Je moet een hele brede algemene belangstelling hebben, je moet een journalistiek hart hebben, je moet dag en nacht het nieuws willen volgen, maar ook de showpagina lezen.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen