Kritiek op Georgina om ‘neonazi’: ‘Ze is zo bitter’

Georgina Verbaan krijgt momenteel veel kritiek over zich heen omdat ze de opkomst van Forum voor Democratie ‘doodeng’ noemt en partijprominent Annabel Nanninga uitscheldt voor ‘neonazi’. Het is jammer dat ze zo bitter is geworden. Dat heeft Story-baas Guido den Aantrekker gezegd in Shownieuws. Den Aantrekker vindt het jammer dat Verbaan zo haar politieke mening geeft. Vroeger was ze nog leuk om naar te kijken en te luisteren, vindt de tijdschriftenbaas.

De meeste bekende Nederlanders zijn heel erg links en gebruiken Twitter om dat van de daken te schreeuwen. Het is jammer dat Verbaan daar aan meedoet, vindt Den Aantrekker. “Ik ken Georgina zelf al een jaar of 22 en ik vind haar een ontzettende leuke, grappige vrouw.”

Ze is nog steeds een leuke vrouw, maar ze moet wel oppassen, vindt hij. “Ik merk alleen wel dat ze de laatste tijd wel echt heel erg bitter reageert op Twitter en dat vind ik echt jammer. Ik vind het jammer, want juist Georgina is iemand die heel grappig en ad-rem uit de hoek kan komen.”

Ik hoop ook echt dat Georgina gewoon een beetje ontdooit en weer die leuke spring-in-het-veld wordt die ze altijd geweest is. Ik vind het echt zonde.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen