Ferry Doedens niet bezig met overstap naar Talpa

Geplaatst op Thu 14 Mar 2019 om 15:30

Ferry Doedens, bekend van GTST en zijn voormalige cocaïneverslaving, is niet bezig met wat de ontwikkelingen bij het Talpa van John de Mol eventueel voor hem zouden kunnen betekenen. Dat zegt de acteur in weekblad Privé. De Mol is het hele medialandschap aan het opschudden met zijn mediabedrijf; hij haalt de ene na de andere ster binnen. Ook Doedens is een ster, maar hij is niet zo bezig met een eventuele transfer. Hij voelt zich goed op zijn plek bij de soapserie van RTL 4.

Als het aan Doedens ligt blijft hij voorlopig gewoon lekker te zien in GTST. “Ik zet al zo’n tien jaar met veel plezier het karakter Lucas neer in GTST en er worden telkens weer zulke leuke verhaallijnen bedacht, dus ik kijk helemaal niet uit naar iets nieuws op dat gebied.

Hij vervolgt: “Ook houd ik niet in de gaten wat John de Mol allemaal doet met SBS 6 en wat daar eventueel voor kansen voor mij zouden liggen. Ik ben tevreden zo.

GTST scoort tegenwoordig vaak maar 800.000 tot 900.000 kijkers per avond, waar dat er in de hoogtijdagen 2 miljoen waren. “Ach, ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en houd me niet zo bezig met kijkcijfers.

Het Privé-interview met Ferry Doedens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
20 Reacties op “Ferry Doedens niet bezig met overstap naar Talpa”


 1. 123

  Ik volg het niet, maar vanuit statistisch oogpunt: GTST leek eind vorig jaar en begin dit jaar een opleving te hebben, maar schiet nu toch weer terug naar de ‘oude’ cijfers. Wat zorgt ervoor dat het weer zo enorm is ingezakt?

 2. Curryworst

  Ferry is een beetje een gladde engnek. Met zijn smetteloos porseleinwitte tanden.
  Job Gosschalk is ondergedoken dus die kan zijn schandknaapje niet meer aan een lucratieve rol helpen.

 3. @123

  Heeeel veel mensen hebben juist Videoland zodat ze GTST een week vooruit kunnen kijken. Cijfers zijn nog redelijk wat dat betreft.

 4. haas

  Ik keek altijd de reguliere uitzending, maar nu met Videoland zie ik de uitzending daar. Waarschijnlijk zal dat met andere mensen ook zo zijn. Verklaard de lagere cijfers.

 5. Mark

  GTST kijkcijfers gehalveerd? Die van HvNL ook en zo nog wel meer. TV landschap is veranderd. De tijden dat SBS 6 met gemak 2,5 miljoen haalde met Uri Geller, Sterren Dansen, Groeten Uit De Rimboe liggen ver achter ons. Of de maandag mega movies op SBS 6 elke weer boven 1 miljoen uitkwamen, soms zelfs 1,3 miljoen. Met kerst alle familie films boven de 1,7 miljoen. Zoveelste herhaling van Harry Potter tegenover All You Need Is Love kerst special nog 1,2 miljoen kijkers. Ja mensen, dat waren nog eens tijden. En nog niet eens zo gek lang geleden.

 6. Marc

  De reden dat de kijkcijfers van GTST afzakken is omdat er nu niks meer aan is met al die nieuwe erin zoals een JOJO (de nieuwe) Rover, Lana, Tiffinyi, Kimberly, Amir, Flow het gaat steeds meer op dat geflopte “Nieuwe Tijden” lijken.

 7. Remi

  Cocaïne heeft geen plaats meer in Ferry’s leven … ;) ;)

 8. Coca Cola

  Hey Curryworst, dat jij zo denkt zegt heel veel over jou. Jij bent echt eng.

 9. Jantien Visser

  “Ook Doedens is een ster” Ach ja, het is maar hoe je het bekijkt. Laat ie gauw naar Talpa gaan, dan verdwijnt ie toch uit GTST?
  Wat een opluchting zou dat zijn voor deze soap.Knappen de kijkcijfers ook van op.

 10. liefkleinhertje

  Dat die Doedens daar nog steeds zit is dat ie niet huilend uit dat bed van Gosschalk is gestapt want hij was wel erger gewend.

 11. Jamai

  Behoorlijke loser, kan ik uit ervaring zeggen, en ook niet best in bed, kan ik uit ervaring zeggen.

 12. Minder of Mirjam

  Ferry Dildos heeft ooit tenenkrommend slecht “het beste van idols worldwide” gepresenteerd. Zo bizar slecht! Daarna nooit meer een ander programma gedaan, afgezien van wat zinnetjes oplezen tussen stukken bordkarton in Aalsmeer en kilo’s poedersuiker snuiven. Als John SBS helemaal de gruzelementen in wil helpen dan moet hij Ferry inhuren. Ferry is de reden dat ik geen gtst meer kijk.

 13. Bart

  Ferry Doedens de tv ster. Tja

 14. Beau ter Ham

  Ferry Doedelzak is altijd vooral met zichzelf bezig.

 15. Ruurd

  Dit is echt een trolsite

 16. JdM

  Beste Ferry, ook bij ons is het nog nooit opgelomen om jou aanbod te doen. We hebben hier inmiddels genoeg junies.
  Vriendelijke groet,
  J.deMol

 17. Freek

  @JdM: nu je het zegt…Patty, Wendy, Gordon.
  Dat wordt een dolle boel met het witte goedje.

 18. Vonk

  @ Freek
  Dat is het al.

 19. Peter

  Ferry is verstandig. Want dan krijg je met creative armoededirector Debora Flens te maken. Die werknemeronterende bitch.

 20. Bart

  Ferry moet deaud in GTST

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.