Ferry Doedens niet bezig met overstap naar Talpa

Ferry Doedens, bekend van GTST en zijn voormalige cocaïneverslaving, is niet bezig met wat de ontwikkelingen bij het Talpa van John de Mol eventueel voor hem zouden kunnen betekenen. Dat zegt de acteur in weekblad Privé. De Mol is het hele medialandschap aan het opschudden met zijn mediabedrijf; hij haalt de ene na de andere ster binnen. Ook Doedens is een ster, maar hij is niet zo bezig met een eventuele transfer. Hij voelt zich goed op zijn plek bij de soapserie van RTL 4.

Als het aan Doedens ligt blijft hij voorlopig gewoon lekker te zien in GTST. “Ik zet al zo’n tien jaar met veel plezier het karakter Lucas neer in GTST en er worden telkens weer zulke leuke verhaallijnen bedacht, dus ik kijk helemaal niet uit naar iets nieuws op dat gebied.

Hij vervolgt: “Ook houd ik niet in de gaten wat John de Mol allemaal doet met SBS 6 en wat daar eventueel voor kansen voor mij zouden liggen. Ik ben tevreden zo.

GTST scoort tegenwoordig vaak maar 800.000 tot 900.000 kijkers per avond, waar dat er in de hoogtijdagen 2 miljoen waren. “Ach, ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en houd me niet zo bezig met kijkcijfers.

Het Privé-interview met Ferry Doedens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen