Jesse Klaver onthult in Viva: ‘Ik ben niet besneden’

Geplaatst op ma 04 mrt 2019 om 16:15

GroenLinks-leider Jesse Klaver is niet besneden. Hij is, omdat hij slechts half-Marokkaans is, ook niet half besneden. Dat zegt de politiek leider in gesprek met interviewster Tatum Dagelet voor het vrouwenblad Viva. De inhoud van Klavers onderbroek verkeert nog in originele staat. Er is niet aan hem gerommeld. “Nee, maar mijn familie en vrienden maken altijd de grap dat ik half besneden ben, omdat ik half Marokkaans ben. Dan vragen ze: ‘Ben je besneden in de lengte of in de breedte?’

Wat is er dan wel Marokkaans aan hem? Is hij moslim? “Ik ben katholiek opgevoed, dus ik ben geen moslim. Voor mijn vader is de Marokkaanse cultuur nog steeds heel belangrijk en daar geeft ie ook vorm aan in zijn leven. Dat vind ik mooi om te zien en daar ben ik nu een klein onderdeel van, ik vind dat een verrijking.”

‘Slacht hij dan misschien af en toe een schaap?’, wil Dagelet weten. Ook niet. “Ik weet niet of ik daar talent voor zou hebben, schapen slachten. Nooit geprobeerd.

Om je vraag te beantwoorden of ik iets met mijn afkomst doe: nee, dat gevoel heb ik niet. Alle achtergronden die ik heb, maken mij tot wie ik ben: Jesse Feras Klaver.”

Het Viva-interview met Jesse Klaver kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
40 Reacties op “Jesse Klaver onthult in Viva: ‘Ik ben niet besneden’”


 1. Curryworst

  Dat je als politicus antwoord geeft op dit soort infantiele vragen verbaast mij nog het meest.

 2. Ari

  Wat een nieuws

 3. Job

  Premier zal hij nooit worden. Die zeggen dit soort dingen niet.

 4. Anti PVV

  Wie is Tatum Dagelet?

 5. Godefroy France

  En op zo’n antisemitisch onbenul stemmen mensen,,, nog los van het feit dat deze hele organisatie, nog steeds in de criminele sector aanwezig is/was,,,, wat te denken van het terroriseren van de veehouderij, RARA, waarom werd dat nooit opgelost,,,, Rosenmuller en z’n aanzetten tot ,,, remember de kogel kwam van links, het kankerverhaal van surinaamse Varma, duiventak met z’n inbraken,,,, Yasser met z’n klimaatleugens,,, wie oh wie stemt hierop?????

 6. Godefroy France

  ai ai ai de censuur valt aan !!!

 7. Godefroy France

  Is deze mocro soms onschendbaar dat de censuur meteen reageert???

 8. Mag ik ook eens een keer wat zeggen?

  Ik snap niet dat Klaver antwoord geeft op deze onbeschofte vragen.

 9. liefkleinhertje

  Ja dat is deze mocro want de politieke correctheid slaat ook hier genadeloos toe.

 10. Pieter

  Samen met D66 Pvda Gevaarlijke partijen die het leven voor de gewone burger ondraagelijk zal maken met hun achterlijke ideeen begin maar te sparen voor een
  electra auto , isolatie voor je huis, en sluit een lening af woor je warmte pomp en betaal straks 15 euro voor een parkeerplaats als je op benzine rijdt en in 2022
  is het een misdaad als je met je benzine auto rond rijd
  Hoop dat het gezonde verstand van de kiezer zal zegevieren!

 11. Marc E. Putto

  Met afstand HET nieuws van de dag deze onthulling.

 12. Joop

  Jezus Christus.

 13. K

  Ja lekker belangrijk Jesse….het gaat er straks wel om dat er flink in Groen Links word gesneden…bijna geen zetels meer zou prefect zijn…want met Groen Links zal de armoede alleen maar toenemen met hun achterlijke ideeën. …ben het echt met @Pieter eens

 14. COSA NOSTRA

  Ik wil helemaal niks weten over de inhoud van het kruis van Jesse Klaver!!! Wat een ongelooflijk stom interview zeg!!!!!!

 15. echtwaar

  Allemachtig wat een totale non-informatie, lekker belangrijk. Ik vind Jesse al een flauwekul figuur maar nu krijg nog enge beelden ook!

 16. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Gatver.
  Wie wil dat weten?
  Gatver.

 17. Anti PVV

  Partijprogramma Forum voor Democratie: Weg met de verzorgingsstaat.
  Ziek zijn zelf betalen ook ziekenhuis bezoek.
  Weg met de sociale zekerheid.
  geen werk ook geen uitkering geen WW. geen (WAO-UWV)
  Voor de jonge generatie geen AOW meer zelf zorgen voor pensioen.
  Zelf zorgen voor genoeg geld verdient om je bij ziekt werkloos te redden.
  Al hoor je daar in het debat niks over eerst kiezers binnenhalen.

 18. CreaBea

  leuk format: Jesse Besneden live uitzending waarin hij besneden word en ondervraagd door een andere eikel.

 19. AVROTROS

  Klaverjesse is een naar, streberig mannetje.

 20. Ge Braadslee

  @Anti PVV: Als Groen links aan de macht komt gaat al het gaat naar de partij en wordt het hier een Noord Korea van het milieu.

 21. Godefroy France

  Mijn schrijven over antisemitische yasser Klaver is verwijderd, ik noem groenlinks een bijna criminele organisatie en onderbouw dit meet oa. RA RA feiten en meer, de man is totaal weg van de realiteit, dictatuur is in de maak, dit en meer is dus verwijderd

 22. Godefroy France

  Mijn excuses aan de censuur, mijn schrijven is toch geplaatst, mijn dank,,,,,,,,, fairplay for all !

 23. Mike

  Gelukkig voor hem bleef hij intact. Die besnijdenistraditie is crimineel. Baby’s en jongetjes die zonder enige vorm van inspraak voor het leven worden verminkt. Je snijdt duizenden zenuwuiteinden weg. Wat mij betreft even kwalijk als vrouwenbesnijdenis.

 24. Meneer Kaktus

  Bij mij is het hele zaakje nog intact. Bij Virgien trouwens ook.

 25. Johnny👀

  #doeshatelijk. Bij veel van dat soort gastenkunnen ze beter het strotje besnijden.

 26. Daniel

  Ik wist dit al sinds 2007 ;-0

 27. Aron

  @Godefroy France Mon 04 Mar 2019 om 18:47
  Je hoeft het niet voor ons Israëlieten op te nemen engerd. Als er een volk is dat antisemitisch is zijn het wel je autochtonen landgenoten in Frankrijk. Godefroy France!

 28. Deadly Viper

  Deze aap heet Yasser ipv Jesse.

 29. anoniem

  Dus eigenlijk geen nieuwswaardig bericht.. Of krijgen we binnenkort ook naaktfoto’s van Jesse te zien? :-)

 30. Anti PVV

  Kijkt de redactie avonds Tv.

 31. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  Klaver is het spiegelbeeld van Robje Jetteke……
  Ze zijn beiden wereldvreemd.
  en dan ben ik nog mild.

 32. Shaniquilia van der Putten™©

  Waarom weet ik niet, maar ik zou best eens met Jesse willen spelen.

 33. Shaniquilia van der Putten™©

  Bijvoorbeeld met mijn dikke, vette reet even een uurtje op zijn gezicht zitten.

 34. Krelis A.

  Viva? Dat blad wat bol staat van de verhalen over en van die hysterische vrouwelijke singles en vrijgezelle bakvissen van 20 tot 70 jaar en Dames met veel noten op hun zang maar toch ergens vaak de plank misslaan?
  Dat je jezelf als politicus laat lenen voor een interview met dit tijdschrift. Alhoewel het gros van zijn bewonderaars te scharen valt onder eerder genoemde categorie dames.

 35. Fleur

  Van de meeste politici weten we zo goed als niets. Ze gaan de komende weken veel lachen, delen bloemen uit en worden selfiekampioen. Sommigen trekken zelfs gympen of bergschoenen aan om maar zo gewoon mogelijk te lijken.

 36. Zo ist, en niet anders.

  Braak neigingen,…bleh….wie wilt dit nou weten van die halve mocro, daar zitten niet veel mensen op te wachten, volgens mij…
  Gadver de gadver…

 37. Bron

  Wat uit het bad moest worden gehaald was door de heer klaver, is dat hij zijn micropenis niet eens kon besnijden hij is gewoonweg te klein!

 38. Claire

  Nog zo een slapjanus/griezel. Jesse slap l*lletje Klaver, alsof ik geïnteresseerd zou zijn in dat kleine slappe l*lletje van een nep vent die zich vertoont in een eikeltjespyjama. Bespottelijk figuur zonder ruggengraat dat vind ik van deze fantast Jesse.

 39. Tss

  Tatum Dagelet vreselijk!

 40. Mark l.

  Ik ben niet geïnteresseerd of de piemel van Jesse Klaver wel/niet besneden is. Dat laat ‘ie maar lekker in z’n eikeltjespyama.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.