Jan Versteegh niet chagrijnig van lage kijkcijfers

Jan Versteegh wordt niet chagrijnig van de lage kijkcijfers van zijn programma 6 Inside. Zijn geluk hangt niet af van succes. Dat zegt de SBS 6-presentator in gesprek met het AD. Jan Versteegh en Albert Verlinde maken 6 Inside nu al maandenlang voor anderhalve man en een paardenkop. Zonde van de tijd en je humeur, zou je denken, maar Versteegh heeft daar geen last van. “De afgelopen maanden blijkt dat mijn geluk niet afhangt van het succes van wat ik doe“, geeft hij aan.

Nog elke dag beleeft Versteegh plezier aan het maken van de kijkcijferflop. “Ik heb juist ontzettend veel plezier in het maken, ik kan het goed vinden met Albert en zie onze show elke week beter worden. Hoe anderen mijn werk ontvangen, blijkt mijn geluk gelukkig niet te beïnvloeden.

Op de vraag of hij ‘echt niet chagrijnig’ wordt van de slechte kijkcijfers, antwoordt hij ontkennend. “Laatst zei een vriend tegen me: ‘Jij bent de minst te benijden man op televisie momenteel.’ Dat voel ik dus totaal niet zo. Ik geniet echt van wat ik doe. Waarom zou ik medelijden nodig hebben?

Versteegh is een van de belangrijkste boegbeelden van Talpa TV. Is hij aan het zakkenvullen bij John de Mol? “Voor mij is het echt secundair. Ik ben geen big spender. Mijn huis staat vol Ikea-meubelen.”

Ik ga graag uit eten, maar als dat niet meer zou kunnen, word ik niet ongelukkig.”

Het Parool-interview met Jan Versteegh kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen