Guido den Aantrekker woest op collega’s van 6 Inside

Guido den Aantrekker, de baas van Story en deskundige van Shownieuws, zat donderdagavond kokend voor de buis toen hij keek naar de collega’s van 6 Inside. Dart bekende hij ’s avonds op SBS 6. Story trekt momenteel veel aandacht met een interview met Silvia van Barneveld, die in de steek is gelaten door haar man, topdarter en bierbuik Raymond van Barneveld. Ze ontdekte zijn laatste slippertje via de media. “Dat is jammer. Heel  jammer. Ik had het liever van hemzelf gehoord.

6 Inside deed net alsof Silvia deze uitspraken nooit gedaan heeft in de Story. “Het interview in Story werd besproken in 6 Inside door Barbara Barend, die daar als insider zat. Zij heeft het management gebeld van Raymond en zij dacht ook van Silvia. Die Jaco vertelde: ‘Raymond en Sylvia distantiëren zich van dit interview.’ Daardoor leek het net alsof dit interview niet heeft plaatsgevonden.”

Dat is dus absoluut niet waar, aldus Den Aantrekker. “Het blijkt één groot misverstand te zijn. Gelukkig heeft Barbara dat vanavond nog bij mijzelf rechtgezet. Ik zat kokend voor de tv. Het is natuurlijk heel vervelend als je echt een interview hebt gehad. Onze verslaggever Nick Dijkman heeft haar geïnterviewd. Vanochtend belde ze hem nog op omdat het verhaal zo goed was weergegeven.”

Barend heeft haar excuses aangeboden aan Den Aantrekker. “Barbara zegt ook: ‘Ik heb gewoon echt een fout gemaakt. Ik heb hem gebeld voor commentaar, maar zij dachten dat het om een ander verhaal ging wat niet in Story stond.’ Dus zij zeiden: ‘Wij kennen dat verhaal helemaal niet.’ Dat was dus helemaal niet waar.”

Ook Jaco heeft vandaag zelfs op Twitter een statement geplaatst, heel sportief, waarin hij zegt: ‘Excuses, we hebben het verkeerd beoordeeld. Het interview heeft absoluut plaatsgevonden en Silvia staat daar volledig achter.’

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen