Guido den Aantrekker woest op collega’s van 6 Inside

Geplaatst op vr 22 mrt 2019 om 11:45

Guido den Aantrekker, de baas van Story en deskundige van Shownieuws, zat donderdagavond kokend voor de buis toen hij keek naar de collega’s van 6 Inside. Dart bekende hij ’s avonds op SBS 6. Story trekt momenteel veel aandacht met een interview met Silvia van Barneveld, die in de steek is gelaten door haar man, topdarter en bierbuik Raymond van Barneveld. Ze ontdekte zijn laatste slippertje via de media. “Dat is jammer. Heel  jammer. Ik had het liever van hemzelf gehoord.

6 Inside deed net alsof Silvia deze uitspraken nooit gedaan heeft in de Story. “Het interview in Story werd besproken in 6 Inside door Barbara Barend, die daar als insider zat. Zij heeft het management gebeld van Raymond en zij dacht ook van Silvia. Die Jaco vertelde: ‘Raymond en Sylvia distantiëren zich van dit interview.’ Daardoor leek het net alsof dit interview niet heeft plaatsgevonden.”

Dat is dus absoluut niet waar, aldus Den Aantrekker. “Het blijkt één groot misverstand te zijn. Gelukkig heeft Barbara dat vanavond nog bij mijzelf rechtgezet. Ik zat kokend voor de tv. Het is natuurlijk heel vervelend als je echt een interview hebt gehad. Onze verslaggever Nick Dijkman heeft haar geïnterviewd. Vanochtend belde ze hem nog op omdat het verhaal zo goed was weergegeven.”

Barend heeft haar excuses aangeboden aan Den Aantrekker. “Barbara zegt ook: ‘Ik heb gewoon echt een fout gemaakt. Ik heb hem gebeld voor commentaar, maar zij dachten dat het om een ander verhaal ging wat niet in Story stond.’ Dus zij zeiden: ‘Wij kennen dat verhaal helemaal niet.’ Dat was dus helemaal niet waar.”

Ook Jaco heeft vandaag zelfs op Twitter een statement geplaatst, heel sportief, waarin hij zegt: ‘Excuses, we hebben het verkeerd beoordeeld. Het interview heeft absoluut plaatsgevonden en Silvia staat daar volledig achter.’

Foto: SBS, William Rutten
21 Reacties op “Guido den Aantrekker woest op collega’s van 6 Inside”


 1. Batty Prard

  Het interview ging best ver want Sylvia zei daar in ook dat ze in een afkickkliniek gezeten had voor een verslaving aan alcohol dankzij Raymond . Ik wist dat niet.

 2. Netflix

  Wow, wat een toestand!

 3. Trudy

  Zijn allemaal sensatiebakken en vooral die Brard ….met haar domme opmerkingen snap niet dat die nog op tv is !!

 4. Stemmingmaker

  Het is voor mij nog steeds onbegrijpelijk waarom dit programma ‘zes inside’ wordt genoemd, dat bekt namelijk voor geen meter. Combi engels-nederlands is afschuwelijk. Noem het gewoon ‘six inside’, dat klinkt meteen n stuk populairder. Kijkcijfers gelijk 5% omhoog, alle beetjes helpen.

 5. Whitedog

  Topdarter en bierbuik? Moet dat lullige nou echt? Beetje sneu.

 6. Whitedog

  Topdarter en bierbuik? Moet dat nou echt? Beetje sneu.

 7. Minder of Mirjam

  Nou had 6 Inside toch nog een kijker!

 8. Rollins

  Den Aantrekker is een aardige vent. Tot hij de grenzen van zijn vermogen bereikt. Dan gooit hij de deur dicht. De grenzen van zijn vermogen liggen op loopafstand van zijn kunnen. Verder prima kerel.

 9. Mark

  Natuurlijk moet die sylvia geweten hebben dat raymond een ander heeft. Haartransplantatie, lenzen, en hij is kilos afgevallen. Dan moet er toch wel belletje gaan rinkelen.

 10. mart

  wat een vak. zucht

 11. Rietlander

  @Rollins

  Wat is het verschil tussen kunnen en vermogen? Binnen Talpa heeft Den Aantrekker een goede reputatie als vakman en collega. En Story heeft over het algemeen het meeste boeiende nieuws van al die boekjes is mijn indruk.

 12. Ronron

  WERELD NIEUWS! Alsof Noord Korea besloten heeft zijn kernraketten te ontmantelen. Zelfde level.

 13. Hennie

  Toch wel een mooi systeem. Ze zijn allemaal woest op elkaar en kunnen ook niet zonder elkaar. Zo gunnen ze wel elkaars boterham.

 14. Boersma

  LEKKER BELANGRIJK ZEG!

 15. Derk

  Pfffffffff

 16. Ray

  Is niet het eerste foutje van Barbara Barends geweest. Gijs van Dam geniet nog elke dag na van een vorige blunder van haar.

 17. Rietlander

  @Ray

  Gijs van Dam is tegenwoordig hoofdredacteur van 6Inside en Shownieuws. Dat maakt de zaak er nog boeiender op ;)

 18. Donald Dumb

  Waarom zoveel aandacht voor de baas van een roddelblad, MC?

 19. critikast

  Sylvia van Barneveld is het schoolvoorbeeld van een vrouw die over de rug van haar man graag een BN-er wilde zijn. Het geld kwam met bakken binnen, de drank trouwens ook, en zij gingen allebei totaal verkeerd en onnozel met die plotselinge weelde om. Sylvia ging steeds meer eisen stellen, haalde Barney steeds meer onderuit en was ook niet vies van een slippertje als haar bierbuikje weer eens in het buitenland aan het darten was. Barney ging steeds meer met tegenzin naar huis en in die dartswereld lopen genoeg geile kippetjes rond, dus de keuze was snel gemaakt. Syliva gaat hem nu alle poten uittrekken, want terug naar de anonimiteit zal gepaard moeten gaan met veel geld en drank !

 20. Eline

  @critikast
  Onzinverhaal.

 21. Hans Worst

  Blijft een interessant fenomeen, de kapitein van een roddelboot varend op de riooljournalistiek zee die zich genaaid voelt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.