Duncan viel moeder huilend in de armen na DWDD

Duncan Laurence is zijn moeder huilend in de armen gevallen na zijn allereerste interview als Songfestival-inzending in De Wereld Draait Door. Dat laat de zanger weten in weekblad Privé. Laurence was weliswaar ontspannen in de NPO 1-talkshow, maar na afloop viel er toch wat van hem af. “Toen de uitzending er eenmaal op zat, ben ik mijn moeder huilend in de armen gevallen. Ook zij pinkte een traantje weg, omdat ze weet van hoever ik ben gekomen om nu op dit punt te zijn.

De zanger is van ver gekomen. “Ik heb de afgelopen jaren heel veel geschreven, heel veel gereisd en heb mezelf gigantisch ontwikkeld, ook als persoon.”

Hij doelt op zijn moeizame jeugd, waarin hij is gepest. “Ik was op de basisschool altijd anders dan anderen. Ik had sproetjes, was een beetje mollig en heel onzeker. Echt het complete ‘pretpakket’ dus.

Laurence sloot zich vaak op in zijn kamertje in Spijkenisse. Het veranderde allemaal op de Rockacademie in Tilburg. “Ik durf wel te stellen dat ik mijzelf daar als persoon echt heb gevonden en nog meer overtuigd raakte van het feit dat niemand perfect is.

Natuurlijk zie ik op Instagram ook weleens iemand die er geweldig uitziet en het helemaal voor elkaar lijkt te hebben, maar in tegenstelling tot vroeger is het glas bij mij nu eerder half vol dan half leeg.

Het Privé-interview met Duncan Laurence kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen