Duncan viel moeder huilend in de armen na DWDD

Geplaatst op ma 18 mrt 2019 om 8:30

Duncan Laurence is zijn moeder huilend in de armen gevallen na zijn allereerste interview als Songfestival-inzending in De Wereld Draait Door. Dat laat de zanger weten in weekblad Privé. Laurence was weliswaar ontspannen in de NPO 1-talkshow, maar na afloop viel er toch wat van hem af. “Toen de uitzending er eenmaal op zat, ben ik mijn moeder huilend in de armen gevallen. Ook zij pinkte een traantje weg, omdat ze weet van hoever ik ben gekomen om nu op dit punt te zijn.

De zanger is van ver gekomen. “Ik heb de afgelopen jaren heel veel geschreven, heel veel gereisd en heb mezelf gigantisch ontwikkeld, ook als persoon.”

Hij doelt op zijn moeizame jeugd, waarin hij is gepest. “Ik was op de basisschool altijd anders dan anderen. Ik had sproetjes, was een beetje mollig en heel onzeker. Echt het complete ‘pretpakket’ dus.

Laurence sloot zich vaak op in zijn kamertje in Spijkenisse. Het veranderde allemaal op de Rockacademie in Tilburg. “Ik durf wel te stellen dat ik mijzelf daar als persoon echt heb gevonden en nog meer overtuigd raakte van het feit dat niemand perfect is.

Natuurlijk zie ik op Instagram ook weleens iemand die er geweldig uitziet en het helemaal voor elkaar lijkt te hebben, maar in tegenstelling tot vroeger is het glas bij mij nu eerder half vol dan half leeg.

Het Privé-interview met Duncan Laurence kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
24 Reacties op “Duncan viel moeder huilend in de armen na DWDD”


 1. Edwin

  Aardige kerel volgens mij. Ik wens hem veel succes

 2. amsterdammer

  Aardige jongen, maar wel beetje een “watje” hoor!

 3. Sven L.

  Alles wijst erop dat NL serieus kans maakt om te gaan winnen dit jaar. Even de act afwachten op het grote podium.

  Vooruit blikkend; wáár gaat ES2020 plaatsvinden? Ziggo Dome? Ahoy? Wie gaat er presenteren? Jan Smit waarschijnlijk, met La Meis?

 4. Remi

  Nederland staat nog steeds aan kop bij de bookmakers, en is ook qua percentage kans om te winnen gestegen.

  Mocht Duncan winnen, dan hoop ik qua presentatie, Geraldine Kemper, Lieke van Lexmond en moetje Jan Smit (al hoop ik dit niet)

 5. Ruben

  Als Nederland het nichtencircus wint weet ik nog wel een mooie locatie die kan dienen als promotioneel uithangbord voor ons land. Mo’s PartyPlace in Amsterdam West.

 6. Tijn

  Het niveau daalt hier. In en in triest. Wordt hier nog gemodereerd?

  On-Topic: Goed nummer, super sympathieke gastven gaaf dat we nu echt een kans maken. Succes Duncan!

 7. Zalmneusje

  Duncan, komop. Niet zo snikken en snotteren. Straks verpest je de kans op winst doordat je bezwijkt onder de druk. Kop omhoog, recht je schouders en gaaan!

 8. Michiel E

  Wordt het geen tijd om mensen als Godefroy France hier te weren. Voor dit soort reaguurders geldt de SIRE campagne #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief #doeslief

 9. Dominee Bonk

  Deze mislukkeling haalt natuurlijk de tweede ronde geenszins, God is met mij en dan toch ook maar weer: Amen, ik ben uw heiland. Men had mij, de Dominee, moeten sturen, ik had een strenge preek kunnen houden in Israël. Bijvoorbeeld over het leed van de Palestijnse bevolking. Al die onzin op dat podium is zo niks. Maar deze nepzanger haalt de eerste ronde zeker niet.

 10. Godefroy

  Huilen als een echte nicht

 11. jake

  Kansloze mafkees die Duncan.Ga eens leren zingen zonder autotune.

 12. sjaak

  Goed bezig die gast! Lekker nummer, goeie clip en ook nog lief voor z´n ouders.

 13. Michiel E

  @Godefroy Je schijnt hierover erg veel ervaring te hebben, praktijkervaring?

 14. K

  Lijkt mij ook een rollercoaster van alle aandacht, al dan niet positief of negatief,ik hoop dat hij ook een beetje kan relativeren en gewoon gaat genieten van het nu.

 15. Debby

  Duncan je kan het. Heel veel succes. Een tip?? Houd Ilse de Lange ver uit je buurt. Deze geldwolf ruikt succes over jouw rug.

 16. Fred

  Veel succes Duncan. Goed nummer. 1 tip. Houd Ilse de Lange ver bij je vandaan. Deze geldwolf ruikt weer succes over jouw rug.

 17. Godefroy France

  Heb het allemaal voorspeld, nichterig irriterend kattengejank, het janken neemt zowieso in nederland groteske vormen aan!
  Les Pays – Bas,,,,, zero points,,,,,,,
  Il n’y a que la vérité qui blesse!!!

  Rockacademie,,,,,,,,de opleiding voor bruiloft, braderie en dito meezing geneuzel.

  PS, steeds meer sukkels die mijn naam misbruiken,,, ha ha ha, fake as fake can be!

 18. Ruben

  Zouden sommige mensen nu echt geen …. op hun toetsenbord hebben?

 19. Josje

  Succes Duncan. Je kan het.

 20. Ruben

  Verander dan op z’n minst de kleur van je namen, nu weten we gelijk dat al die blauwe namen dezelfde persoon is. Sukkol.

 21. StefanV

  Bizarre reacties weer. Feit is dat deze jongen van een onzeker, gepest jochie is uitgegroeid naar iemand die uitstekend live kan zingen. En het zijn toch echt de wedkantoren die hem hoog inschatten qua kansen.

 22. liefkleinhertje

  In plaats van op die gozer te wedden kan je je geld beter aan Peter Jan Rens uitlenen.
  .

 23. CreaBea

  We kunnen die gozer echt zijn succes, de clip was wel veel belovend alleen on stage zal er nog erg veel moeten gebeuren. Qua stem Qua stabiliteit lied.

  een naakte gozer op een clip zou denken we veel stemmen opleveren bij afdeling regenboog, echter de jury is alles behalve regenboog.

  liefkleinhertje : Off tropic vraag woont peter jan r nog steeds in Tiel?

 24. aammehoela

  Het is wel degelijk een goed nummer. Houdt het midden tussen Coldplay en Sam Smith. Of het echt wint is afwachten, maar er schijnen echt dramatisch slechte nummers langs te komen. En het nummer van Duncan valt niet onder die categorie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.