Daphne Deckers wil geen dick pics via AirDrop

Daphne Deckers wil niet dat mannen haar dick pics sturen via AirDrop. Dat laat de presentatrice weten in haar column in De Telegraaf. Deckers, die het zelf altijd houdt bij bikinifoto’s op Instagram, vindt piemelfoto’s sowieso onwenselijk. “De afgelopen jaren heeft het online daten een enorme vlucht genomen, en daarmee ook het aantal dick pics: foto’s van blote penissen die mannen ongevraagd naar vrouwelijke ontvangers sturen. Het woord ‘ongevraagd’ is hier essentieel“, geeft ze aan.

Dick pics zijn in online omgevingen als Tinder nog enigszins verklaarbaar, maar dick pics versturen via AirDrop gaat écht te ver, vindt Deckers. “Feit is dat de potloodventer van weleer nu ‘gewoon’ via AirDrop een cock shot kan loslaten op de iPhones om zich heen.

Mensen die hun AirDrop op openbaar hebben ingesteld kunnen van Jan en alleman ongevraagd bestanden ontvangen.

Sommige mannen sturen nu gewoon dick pics naar de iPhones om hen heen, weet Deckers. “Deze mannen worden opgewonden van het idee dat vrouwen hiervan schrikken.

Mannen snappen er volgens haar niks van. “En dat terwijl online flirten zo eenvoudig kan zijn: toon interesse, niet je penis.

Stuurt Richard Krajicek haar eigenlijk wel eens een worstfoto? “Vrouwen die een relatie hebben met de eigenaar van de betreffende penis, zullen best weleens een pikante foto willen ontvangen en er zelf ook een terugsturen“, geeft ze toe.

De Telegraaf-column van Daphne Deckers kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL, Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen