Dionne Stax stort in na verkiezingen: ‘Drie dagen vrij’

De tv-sterren van ons land hebben het maar zwaar. Terwijl Patty Brard nog aan het bijkomen is van de tramspecial van 6 Inside, verwacht Dionne Stax in te storten na de verkiezingsuitzending van vanavond. Dat geeft ze aan het in het AD. Stax moet een keertje overwerken: ze presenteert vanavond de uitslagen tijdens de verkiezingsavond van de NOS en die moet ze morgenochtend ook nog eens toelichten in de ochtendjournaals. Gelukkig heeft ze vrijdag, zaterdag en zondag vrij.

De presentatrice denkt geen tijd te hebben om tussen de verkiezingsuitzending en de ochtendjournaals in te slapen. “Van slapen zal heel weinig komen, maar op de redactie kan ik altijd wel een hoekje vinden waar ik mijn ogen heel even kan sluiten. En het echte slapen komt daarna wel weer.

Stax denkt dat ze na de ochtendjournaals helemaal kapot zal zijn. “Ik denk dat ik eenmaal thuis wel even instortDat ik moe, maar ook voldaan ben na onze verkiezingsuitzending.

Hoe gaat ze dit verwerken? Met een borrel misschien? “Dat doe ik maar niet, dat lijkt me niet verstandig. Het lampje zal uit zijn, maar ik heb vrijdag en het weekeinde vrij om bij te komen.

Hopelijk is Stax maandag weer fit genoeg om de autocue voor te lezen.

Het AD-interview met Dionne Stax kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen