6 Inside-sterren zitten er doorheen na tramspecial

De sterren van 6 Inside zaten er maandagavond even goed doorheen na de special van het programma over de tramterreur in Utrecht. Dat gaven ze dinsdag aan in de uitzending op SBS 6. Jan Versteegh vloog zijn vrouw om de armen toen hij thuiskwam en Patty Brard voelde zich als door een tram overreden toen ze wakker werd. “Dan komt de volgende dag: ik werd wakker en het lijkt wel of er een t…“, zei de tv-diva, die haar ongelukkig gekozen gezegde maar nét wist in te slikken.

Ze vervolgde: “Ik weet niet wat was gebeurd, maar ik had zo’n verschrikkelijk emotioneel rottig gevoel. Had jij dat ook?

Haar collega Versteegh beaamde dat. “Ik kwam gisterenavond thuis en ik had wel heel erg de behoefte om even tegen mijn vrouw aan te kruipen. Dat heb ik altijd wel, maar nu hield ik haar even vast, weet je wel. Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend.

Brard wijst erop dat ze een dag lang midden in de berichtgeving heeft gezeten. “Ik weet niet hoe het met jullie gesteld is, maar ik heb natuurlijk met jou gisteren middenin de berichtgeving gezeten omtrent het verschrikkelijke nieuws in Utrecht. Dan beperk je je toch tot feiten: je spreekt met mensen die getuige zijn geweest van de verschrikkelijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld een slachtoffer die aanwezig was in de tram. Het komt natuurlijk ontzettend dichtbij.”

Al met al zaten Brard en Versteegh er dus verschrikkelijk doorheen. Een beetje zoals decorbouwers zich voelen als ze naar een aflevering van 6 Inside kijken dus.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen