Davina Michelle zonder beha in programma AVROTROS

Davina Michelle had in november geen beha aan tijdens haar optreden in het programma Muziekcafé van AVROTROS. Haar borsten zaten onbedekt onder haar trui. Dat vertelt ze in de Volkskrant. Michelle wist helemaal niet dat ze haar borsten moest bedekken. “Ik moest een keer optreden bij het Muziekcafé van AVROTROS. Een radioprogramma, dacht ik. Ik had een trui aan, daaronder geen beha, mijn haren in een knot. Loop ik die zaal in, zie ik allemaal camera’s en mensen!

Als ze had geweten dat haar radio-optreden gefilmd zou worden, dan had Michelle een beha aangetrokken. “Nu vraag ik honderdduizend keer of iets voor radio of tv is.”

De zangeres ie bekend van het liedje Duurt te lang uit Beste Zangers. “Totaal onverwacht werd het een hit, en bleef van mijn vakantie weinig over. Ik heb alleen maar telefonische interviews gegeven. Dan werd ik door Radio 538 gebeld omdat ik de ‘Maak ’t of kraak ’t’ was. Ik dacht: ‘Good for you, wat is dat?’ Ik zei: ‘Wat superleuk!’

Michelle weet sowieso heel weinig van radio en tv. “Ik wist niet wat die dingen waren, want ik keek nooit tv, luisterde nooit radio.”

Genoeg stof om over te praten in een nieuwe aflevering van de VARAgids-klassieker Buis & Haard dus.

Het Volkskrant-interview met Davina Michelle kunt u lezen via Blendle.

Davina Michelle zonder beha:

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen