Dan Karaty weg bij DDD, Jan Kooijman volgt hem op

Dan Karaty verhuist niet mee met Dance Dance Dance naar SBS 6. Hij wordt als jurylid in het programma opgevolgd door Jan Kooijman. Dat hebben de heren vandaag bekendgemaakt. Karaty was al vanaf de start verbonden aan het programma, maar hij blijft trouw aan RTL nu John de Mol de show heeft weggekaapt bij de zender. “Really disappointed I’ll no longer be on the Dance Dance Dance jury“, aldus het jurylid, dat na bijna tien jaar nog steeds geen Nederlands kan.

Het is jammer om Dance Dance Dance te zien gaan, zegt hij. “Making this announcement is bittersweet. I’ll miss the show, but I’m happy for Jan Kooijman and I wish him only the best on the jury. As for me, I have a few NEW & EXCITING shows on the fast track at RTL… to be announced soon!

Kooijman ziet het vooral als een hele leuke uitdaging. “Ze hebben serieus overwogen om de titel nu te veranderen in ‘Jance Jance Jance’ 😉 Alle gekheid op een stokje: met plezier kan ik bevestigen dat ik dit seizoen plaats zal nemen in een jurystoel van Dance Dance Dance.”

Dank Dan Karaty voor je vriendelijke woorden. Ik ga mijn best doen om je waardig op te volgen. Na vorig jaar al te hebben mogen genieten van de danskunsten van BV’s in Dancing with the Stars Vlaanderen, mag ik nu ook de BN’ers een hart onder de riem steken in DDD. Ik kijk er naar uit!

SBS 6 maakte onlangs al bekend welke bekende Nederlanders er mee doen aan het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance. De première is in het najaar.

Foto: RTL, NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen