Namen deelnemers Dance Dance Dance bekend

Het is bekend wie er dit jaar meedoen aan Dance Dance Dance, de hitshow die Talpa heeft weggekaapt bij RTL om dit najaar uit te gaan zender op SBS 6. Het gaat om actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz, fitnessmodel Nochtli Peralta Alvarez met zanger Vinchenzo Tahapary, en: de dames van OG3NE met z’n drieën. Allen trachten zij hun beste beentje voor te zetten op de dansvloer.

De BN’ers moeten opnieuw hard aan de bak, meent een woordvoerder van Talpa. “Vanaf 1 maart starten de koppels en – dit seizoen voor het eerst! – het trio aan de loodzware trainingen.”

Welke dansers zijn het allerbeste? Wie danst de concurrentie finaal van het podium en wint deze afvalrace? We zien het later dit jaar!

Het is nog niet bekend op welke uitzendavond SBS 6 dit programma gaat uitzenden, maar dat zal waarschijnlijk in het weekend zijn.

De weekendprogrammering van SBS 6 is nu één brok ellende en met het wegkapen van succesvolle RTL-titels hoopt SBS daar verandering in te brengen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen