Chantal Janzen vindt vertrek Linda de Mol niet erg

Chantal Janzen ligt er niet wakker van dat Linda de Mol verhuist van RTL 4 naar SBS 6. Ze werkten toch al niet samen. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Janzen vindt het vertrek van De Mol puur en alleen jammer om ‘praktische’ redenen en niet om persoonlijke redenen. “Ik werkte niet met haar samen. Wat dat betreft vind ik het niet erg. Ik wil gewoon het beste voor de zender. Haar programma’s scoren en ik wil wel graag dat de zender waarbij ik werk scoort.

De Mol neemt haar tv-hits mee naar SBS. “Het is jammer dat ze hits als Miljoenenjacht meeneemt. Die wil je liever niet kwijt. Aan de andere kant biedt het wel weer ruimte voor nieuw creatief denken en de aanwas van jong talent bij RTL.”

Is het eigenlijk maar beter dat RTL oudere presentatrices als De Mol en Wendy van Dijk straks kwijt is? “De suggestie dat Wendy en Linda over the hill zouden zijn, sodemieter op. Dat heeft niets met leeftijd te maken.

RTL-sterren waren in mineur toen het Linda-nieuws brak. “Ik vond het ook best wel een beetje dom allemaal, die haast dramatische filmpjes van bekendheden over Linda’s vertrek. En ja, daar beledig ik ook collega’s mee, maar dat is nou eenmaal mijn mening. Het was verdorie alsof ze niet lang meer had. Er heerste zo’n grafstemming. ‘Ja, het is heel erg’. ‘Een aderlating’. Flikker toch op allemaal.”

Linda gaat gewoon bij de zender van haar broer werken, en groot gelijk heeft ze. Als mijn broer een zender zou beginnen, zou ik daar ook naartoe gaan – maar dat begint hij niet, want hij werkt bij de Hanos.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen