Barney trekt media-uitlatingen over directe exit terug

Raymond van Barneveld was te emotioneel toen hij donderdagavond op een persconferentie zei per direct te stoppen met darten. Dat heeft zijn management laten weten in een reactie. Nadat Van Barneveld was ingemaakt door landgenoot Michael van Gerwen zei hij voor de camera’s van onder meer de NOS en SBS dat hij er helemaal klaar mee is. “Dit is het einde, ik stop. Ja, ik heb sponsors, maar die kunnen mijn pijn niet stoppen. Het is goed zo“, zei de darter.

Barney was zichtbaar aangeslagen. “Elke keer bouw ik weer een muurtje, maar ik kan het mentaal niet meer verwerken dat het steeds weer omdondert. Ik ben gewoon op. Ik heb enorme privé-problemen. Ik weet het allemaal niet meer. Ik heb er geen zin meer in.

Later op de avond trok het management van Barney al die uitspraken weer terug. “Raymond heeft twee hele zware avonden gehad en in zijn emotie zei hij dat hij er per direct mee ophield. Ik heb net met hem gesproken en we waren het erover eens dat het beter is om een paar dagen te bezinnen en na te denken over de toekomst“, aldus manager Jaco van Bodegom.

En: “Twee dagen Ahoy mag ons einddoel het WK niet in de weg staan. Hopelijk hebben jullie begrip voor deze emotionele uitbarsting en steunen jullie als ‘Barney Army’ Raymond weer vanaf volgende week als hij toch doorgaat om zijn doel te behalen het WK met jullie achter zich.

Barney en mikken zijn de laatste tijd niet meer zo’n goede combinatie, ook niet in zijn privéleven. Recentelijk kwam hij in het nieuws omdat hij flink buiten de pot heeft gepiest.

Foto: NOS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen