Art ‘Pinokkio’ Rooijakkers maakt zomertalkshow RTL 4

Art Rooijakkers heeft wat tijd over nu hij de presentatie van Expeditie Robinson om imagotechnische redenen heeft laten vallen. Hij gaat in de zomer daarom acht weken lang een talkshow presenteren op de late avond van RTL 4. Dat heeft de zender bekendgemaakt via Boulevard. Het wordt een soort opvolger van RTL Summer Night, dat Beau van Erven Dorens in 2017 presenteerde. “We zijn bezig met de ontwikkeling van een vrolijk zomeravondprogramma met Art Rooijakkers.

Hoe het programma gaat heten en hoe het er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk. Vermoedelijk zal het programma worden uitgezonden vanuit De Hallen in Amsterdam. De studio van RTL Late Night met Twan Huys wil namelijk gewoon doorbetaald krijgen.

Heeft de talkshow van Rooijakkers iets te maken met het ontslag van Twan Huys? “Het stond al langer op de planning om dit programma in de zomermaanden uit te zenden.

Maandag kwam er een abrupt einde aan RTL Late Night met Twan Huys. Sindsdien is het programma Een Nieuw Leven In De Zon te zien op de late avond. In april volgt De Zwakste Schakel, in juli de talkshow van Rooijakkers.

Lees ook: Art Rooijakkers is de Pinokkio van RTL: liegt opnieuw (28 februari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen