Albert grapt: ‘Victoria Koblenko op zwarte lijst gezet’

Jan Versteegh herinnerde zijn kijkers er maandagavond aan waarom 6 Inside de laatste weken íets prettiger wegkijkt: Victoria Koblenko doet niet meer mee. Ze is afgehaakt na haar meningsverschil met Albert Verlinde. Dat zei Versteegh in de uitzending op SBS 6. Koblenko en Verlinde raakten met elkaar in de clinch over Thierry Baudet. 6 Inside maakte in aanloop naar de verkiezingen items over alle politiek leiders, maar voor Baudet was volgens Koblenko al genoeg aandacht.

Toen het maandagavond over de enorme verkiezingswinst van Baudet ging, ging het ook even over de vele linkse BN’ers. “Er wordt zo hard tegenin gepraat, bijvoorbeeld door Georgina Verbaan op Twitter. Die ging ontzettend los“, zei koningshuisdeskundige Rick Evers.

Evers vindt het slap van Verbaan. “Snapt zij dan niet hoe een democratie werkt? Dit is niet wat zij wil, maar sorry: blijkbaar vindt een groot deel van Nederland het nodig om iets te doen en zien ze hier hun heil in.”

Albert Verlinde bracht toen zijn ruzie met Koblenko ter sprake. “We hebben Victoria Koblenko toch ook gehad. Die vond het belachelijk dat wij een reportage over Thierry Baudet uitzonden. In principe is democratie toch dat je iedereen aan het woord laat.”

Jan Versteegh vals: “Die is daarna nog vaak gekomen, hè?

Nee, die hebben we daarna meteen op de zwarte lijst gezet“, antwoordde Verlinde. Daarna lachend: “Nee hoor!

Overigens zag Verlinde er wel érg bruin uit in 6 Inside. Hij is een week op vakantie geweest en dacht kennelijk dat de zonnebrandcrème deodorant was.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen