Zo veel verdienen Veerkampjes met hun bingoschnabbel

De aan lager wal geraakte realitysterren Hanny en Ton Veerkamp onthullen wat ze verdienen aan de glamourbingoshow, waarmee ze door het land reizen. Dat is te lezen in de Privé. De Veerkampjes zijn nooit rijk geworden van televisie en hebben vanwege gedoe met hun woonboot geen cent meer te makken. Daarom schnabbelen ze een beetje bij met een bingoshow. Onlangs werd in de media gemeld dat ze daar 2.500 euro per optreden voor zouden krijgen, maar dat is niet zo.

Het is veel minder, aldus Hanny Veerkamp. “Zo veel?! Was dat maar waar! Ton en ik vragen 500 euro per persoon en komen daarvoor dan van vijf uur ’s middags tot middernacht de bingowinkel draaien en nummertjes oplezen.”

Soms geven de twee korting. “Zitten er minder dan honderd mensen in de zaal, dan vragen we maar de helft.”

Mensen houden geen rekening met de kosten die ze moeten maken, aldus Veerkamp. “Rijk worden we er niet van, want de reiskosten, kapper en kleding zitten erbij in en voor de belasting gaat er nog een stuk vanaf.”

Haar bekende moeder Nel Veerkamp doet niet mee aan de bingo, omdat zij al enige tijd is overleden. “We bezoeken haar graf nog geregeld.

Het Privé-interview met Hanny Veerkamp kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Hanny Veerkamp niet rijk geworden van televisie (vorige maand)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen