Laagste weekgemiddelde tot nu toe voor 6 Inside

Het eind van de tunnel is nog niet in zicht voor Albert Verlinde en zijn insiders. Zijn programma 6 Inside heeft zijn minst bekeken uitzendweek tot nu toe achter de rug. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. 6 Inside wist in week zes gemiddeld 135.000 kijkers te bekoren en dat is het laagste weekgemiddelde tot nu toe. De eerste vijf uitzendweken van het programma met Albert Verlinde en Jan Versteegh scoorden respectievelijk 253.000, 170.000, 170.000, 153.000 en 156.000 kijkers.

6 Inside is een beetje de RTL Late Night met Twan Huys van SBS 6: het is niet de vraag of, maar wanneer het gaat stoppen. Tv-formules die niet werken hebben geen tijd nodig, maar een daadkrachtige zenderbaas.

Geinig genoeg riep Verlinde deze week dat hij terugkijkt op een ‘ontzettend goede eerste maand’ van 6 Inside. Het is niet bekend waarom hij zo ondubbelzinnig liegt over de kijkcijfers, want over de inhoud kan hij het al helemaal niet hebben.

Eén ding is zeker: de vooravond van SBS 6 heeft zijn cijfers flink zien kelderen sinds de komst van Verlinde en zijn insiders. De zender mag dan wel een miljardair aan het roer hebben, maar kijkers zijn en blijven niet te koop.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen