Hanny Veerkamp niet rijk geworden van televisie

Hanny Veerkamp is niet rijk geworden van haar korte televisiecarrière. Ze weet tegenwoordig heel af en toe nog van haar bekendheid te profiteren. Dat vertelt ze in gesprek met weekblad Story. Veerkamp en haar familie werden bekend door hun regelmatige optredens in het legendarische programma Man Bijt Hond. “Iedereen denkt dat we voor Man bijt hond veel geld hebben gehad. Het tegendeel is waar. Het heeft ons alleen maar geld gekost. We kregen geen enkele vergoeding.

De realityvrouw is er bijna aan onderdoor gegaan. “De kleding, de kapper, de benzine, het eten onderweg en ga zo maar door: alles moesten we zelf betalen. Ik vertel dat niet om te klagen. We vonden het prima, omdat we in ruil ervoor bijna elke dag op de buis te zien waren.”

Na afloop van Man Bijt Hond plukten ze er de vruchten van. “Later, toen SBS een soap met ons ging maken, ging het anders. Toen kregen we wel een vergoeding. Maar daar zijn we niet rijk van geworden.”

Hoe komen ze tegenwoordig aan hun geld? “Tegenwoordig hebben Ton en ik een eigen avondvullende glamour-bingoshow, waarmee we door het land trekken. Wat we daarmee verdienen, beschouwen we als een extra zakcentje.

Het Story-interview met Hanny Veerkamp, waarin ze ook vertelt welke BN’er ze graag had willen zijn, kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS 6

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen